Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@clo1 joooo prdlacku,za tyden hodis foto // a my budem porad cekat na ms 🤦♀️😁😁
@zizulka2008 ale kdepak, my už se snažíme více než rok, takže u mě ty šance zase tak velké nejsou 😉. Já na tebe počkám 🤣🤣
@clo1 ja si myslim ze by to mohlo vyjit,test byl ukazkovej,mam dojem,ze minuly cyklus jsi ho tak vyrazny ani nemela nebo se pletu? Takze sance je vysoka 👌 a kdyz nic,tak se vyprdni na hlidani,vypni program chci miminko a budes v tom hned 🤷♀️😁 vlastni zkusenost 😉
@zizulka2008 minule nebyl tak silný ten test, to je pravda. Uvidíme...testovat tentokrát vůbec nechci, snad mi to vydrží to odhodlání 😀
U tebe žádná změna? Ms stále nikde? Test si nezkoušela? To až před doktorem v úterý?
@clo1 ja si myslim ze by to ted mohlo vyjit 👌
Nene porad nic,boli sem tam bricho ale nic z toho.test jsem nedelala,udelam bud v pondeli bo v utery nez pujdu k dr. Salvdj piju 3x denne ale asi z toho do utery nic stejne nebude,uvidime 🤷♀️😏
@ja_osobne ahojky,už jsi objednaná na screening? 🙂
já jsem se objednávala dnes 😀
25.3 odběr krve a 1.4 screening 🙂 už se těším,ale je to za dlouho 😀 😀
včera podle UTZ 5+6tt a měli jsme už srdíčko ♥ ♥ sice podle ms bych měla být 6+6tt a podle ovu 6+4tt (myslím včera),ale nevadí 🙂
@juliemichal ahojky, jojo, jdu 5.3. Na screen 🙂 to bych měla Být 12+3. No vidíš, tak byla asi ovu o týden dál 🙂 krása! Ze uz srdíčko takhle brzy 🙂 😍😍😍👍
@ja_osobne no ovu byla jen o 4 dny dál a ne o týden hah 😀 😀
já budu 1.4 12+5tt 🙂 🙂 už se těším a těším se na tvé zprávičky ze screeningu ♥
@juliemichal já měla taky na utz o 3 dny víc, než podle ovu, a ze vím, kdy byla! 😁😁😁🤔
@ja_osobne fakt? 😀 😀 tak to bude tím asi jak kdo to změří haha haha 😀 😀 taky vím kdy přesně byla,ale je to masakr dnes mám být podle ms 7+0tt a jsem 6+0tt 😀 😀
@ja_osobne já vím. Posílala jsi testy že jsou pořád skoro-pozitivní a pak taková dálnice. Já to tak měla taky 3 dny skoro pozitivní a až pak //pořádné. Snažili jsme se dost. Snad to k něčemu bude 😀.
Dnes jsem změžila bt a 37,1 takže ovulace byla včera a teď už neměřím, nesleduju...snad to rychle uteče.😀😀
@ja_osobne jdeš na krev i utz v jeden den nebo první krev a utz až toho 5.3.??
@juliemichal jo, podle ms jsem taky o týden víc, ale já měla ovu 21dx, což je přesně o týden 😁😁😁 , ale zase na utz byl o 3 dny víc, než podle ovu, takže mám jakože 3 termíny 😁😁😁😁
@clo1 přesně! Takze ted se musí povist!!
Všechno toho 5.3. , můj dr má všechny ty přístroje u sebe v ordinaci, takže nemusím.chodit nikam jinam.👍👍 a mám přijít a plným mocakem! To jsem zvědavá, jak to udělám, protože chodím.docela čas to už na wc 🤦♀️😁😁😁😁 asi protože mám něco málo kil navíc, hlavně na bříšku, tak aby bylo dobré vše vidět🙂
@clo1 tak hlasim ze MS prave dorazila 👍🙈👌 po 52 dnech 🤦♀️🤷♀️😁
@clo1 salvej schovana a vyndala jsem kontryhel 😁😁
@zizulka2008 to je super zpráva! Tak teď zase čekat, az dorazí ovu! 😁😁👍👍👍👍
@ja_osobne no to uz bude lepsi cekani nez kdy vubec ms dorazi 🤦♀️😁😁 aspon neco uz ted 😁
@zizulka2008 to kazdopadne! Tak držím palce!
@zizulka2008 tak šalvej zabrala 👍🏻👍🏻 A nechceš zkusit měřit bt ať víš kdy bude ovulace??
@clo1 snad to nebude zas nejakej falesnej poplach 🤦♀️😁
to nedam😏 vstavam 2x v noci k maly na krmeni... ale objednala jsem zase ovu testy
@zizulka2008 no jooo vlastně, to si už psala. Zapoměla jsem. Tak testů objednej více, protože ovulace může být zase později
@clo1 mam jich 15ks objednanych z benu,tam je to do dvou dnu tak muzu priobjednat a budou hned,jestli teda budou k cemu 😏 je to nejaky podivny,chvili zakrvaceni a od ty doby sem tam jen ruzovej hlen na papire,snad se to rozjede 🤦♀️😏🤔
@zizulka2008 když tak ještě pij tu šalvěj dál, dokud to nebude fakt pořádné krvácení.
Tak snad jich více nebude potřeba.
@clo1 no uz vubec ani pamatky 🤷♀️ jsem tak procitala net a nevim zda to nemohla byt ovulace,nasla jsem dost prikladu kdy to tak bylo 🤷♀️ bolesti by totiz odpovidaly asi 4dny v pravo pichani,do vcera,dneska uz nic..jsem z toho uz fakt jelen 🤦♀️
@zizulka2008 takže teď už vůbec nic? Uvidíš co ti řekne v úterý doktor. Koukne na ultrazvuk a řekne ti jak to vypadá.
@clo1 ani prd uz 🤷♀️ jsem zvedava co mi dr rekne asi ze jsem vazne posahana 😁
@zizulka2008 zkus ještě ten těhotenský, než tam půjdeš. To by byl gól kdyby byl pozitivní 😂😂
@zizulka2008 jo, zkus test 😀

Dnešní už slabší, tak to večer ještě pojistíme a pak už zase jen čekání 😀
@mataharyy
@zizulka2008
Myslím na vás a nebojte, vy mě ještě nakonec s těhotenstvím předběhnete 😉