Ovulační test - je pozitivní?
Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

@ja_osobne ja uz jsem asi v prechodu,jinak nevim 🤷♀️🙈🙈
@zizulka2008 tělo není stroj, má právo na občasnou vyluku 👍👍😁
@ja_osobne anebo naznacuje ze se na to mam vyprdnout🤷♀️
@zizulka2008 nebo Tě jen napina 😁😁😁😁👍
@ja_osobne jsi se upsala asi ze 😁 spis vypina 🧟♀️😁😁🙈
@zizulka2008 zítra budeš volat dr??? Třeba jsi měla fakt tu ovulaci min.týden a ono pak je na ms brzy.
Já mám za sebou týden čekání, uteklo to rychle, snad bude rychle utíkat i ten druhý 🙂
@clo1 ja jsem se ji ptala prave jestli je to mozny a ona mi rikala ze i u dlouhych cyklu ovulace byt muze klidne,videla jen vysokou sliznici prokrvenou tak rikala ze by meladojit ms ale nic na popostrceni mi nedavala. Nevim prave,mozna pockam do pondeli bo utery,ze bych jeste zkusila test a kdyz nic tak bych zavolala.
Smarja to vydrzis??🙈🙈😁😁
@zizulka2008 vydržím...jsem dobráá 😂👍🏻
Teda to je stašné u tebe, kolik jsi DC už? 😅
@clo1 57 🤦♀️🤷♀️😏
@zizulka2008 mě jednou došla ms po 60 dnech 🤦♀️🤦♀️ takže nic není nemožné 🤷♀️🤷♀️😁😁
@ja_osobne no prave...jeste pockam,uvidime co vikend a pak zkusim jeste test nez budu volat dr co teda dal
@zizulka2008 V klidu míru, 57 je ještě "sranda" já i 84 😵 Já jsem dnes 36DC prsa mě bolí jako nikdy, mám pocit že z toho asi pojdu a začala jsem špinit, tak si říkám že bych tenhle cyklus mohla mít "kratší" a rozjíždí se to, ale to jsem si říkala i minule a táhla jsem na 49 dní... Pravdou je že jsem taky přemýšlela jestli už nejsem spíš v přechodu 😂
@mataharyy jsem si o vikendu taky myslela ze uz,potom v utery taky no a porad prd 🤷♀️😁 jsi me tedamoc neuklidnila-84 😬😬
@clo1 asi čekám ovulaci 😁😁 jsem zkousela ze srandy jak ta carka bude vypadat na tom gs ovu
@zizulka2008 že by? 😃😃😃 zkus zase zítra. Pozitivní není, ale je dost výrazný 😆
@clo1 nic me ale neboli 🤷♀️ vecer me pichalo v podbrisku tak jsem ted zkusila jestli se neco vykresli 😁😁 schvalne zkusim zitra 😬😁 to jsem z toho 🦌😁
@zizulka2008 buď se blíží ovulace nebo už je ms za dveřmi. Já tu jednou dávala ovu test den před očekávanou ms a byl taky skoro-pozitivní a ms další den dorazila. Prý je to běžné, že test před ms zase sílí, ale kdoví co z toho nakonec bude. 🤣
@clo1 no uz by bylo na case prave 🤦♀️😬
@zizulka2008 Tak já jsem na dobré cestě, jak se zdá 😎 Nemohu sice moc soudit, ale mě doktor předepsal agnucaston (je to drmek, čistě přírodní), protože nic jiného (chemického) díky práškům nemůžu, beru ho 30 dní a jak se zdá tak asi funguje... Tak zkus jestli by ti nepomohl taky, minimálně by neměl ublížit...
Tedy jediný vedlejší účinek, který mu zatím připisuji je že mě od včera šíleně bolí prsa, asi tím že začíná MS, což jsem nemívala v takovém měřítku...
@mataharyy a to je taky na srovnani cyklu?🤔🤔
@zizulka2008 Jo je to jeho primární cíl, další je snížení prolaktinu abych se třeba jednou (možná) dohrabala k ovulaci 😀 Měl by se brát tři měsíce, mě ho dal doktor na dva s tím, že pokud to nepomůže tak ten třetí měsíc už to nezachrání a potom se mám rozhodnout, zda další případné těhotenství chci řešit "invazivně a cíleně" nebo ho nebudu řešit vůbec... 😢
@mataharyy dva mesice na rozmyslenou teda jakoby jo?🤦♀️😏 to by asi pak chtelo poradne projit co vsechno by to pro tebe obnaselo,ono potom psychika kdyz toho bude moc a rizika a ja nevim co vsechno dela hodne😏 zkusenost nemam teda s nicim podobnym ale od sestrenky vim ze se musela rozhodnout zda podstoupit vse i s rizikem a nebo nic 🤷♀️
@zizulka2008 Tak technicky vzato mám času kolik chci, spíš jde o to že pokud se rozhodneme že chceme dítě, tak jak vidět bez pomoci to nepůjde a já si nejsem jistá že chci absolvovat kde co... Jiné by to bylo u prvního, ale teď... Lámat to silou, za cenu prášků, hormonů a nevím co, už tak mám to tělo rozmetané na hadry a nejsem si jistá že domu chci dát ještě na prd... dalším šílenství.
Měsíc vím že dlouhodobě nemám ovulaci a jen tak se asi nevrátí a po skoro roce to byl paradoxně nejklidnější měsíc bez těhotenských testů a psychózy co by kdyby a jestli... A v okamžiku kdy to začneme řešit, tak se bojím že zase sklouznu do toho magoření a bude to spíš na škodu...
@clo1 tak dneska malilinko slabsi,mozna na stejno,pila jsem do toho a trochu jsem zase zakrvacela,ale jen na papire ruzovej hlen takovej,tak uvidime,picha me v podbrisku,tak treba uz dojde
@clo1 kdyze to budes testovat???nezkousela jsi uz?😬
@zizulka2008 ne nezkoušela. Testovat nebudu. Ms čekám za 3-4 dny, takže to už vydržím. Nejsme ani teď doma, takže mě ani neláká to zkusit. Test sebou nemám. 🙂
Ahoj holky, tak naši už to vědí, mamka to vůbec nečekala, ty jsem řekla, že to mám každou chvíli dostat, mám totiž xicht samej beďar 😂😂😂 a ségra to prej tušila, protože jsem odmítala alko, teplou griotku, bejlis ... 😂😂😂😂😂🤦♀️ a mamka už mi vybírá kočárek 😂😂😂 zítra začínám 12tt 😍😍😍

@zizulka2008 tak snad ms přijde sama a když ne, tak si myslím, že ti dr řekne, ať už ten duphaston vezmeš teď a uměle to vyvolá 🙂