icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
zizulka2008
27. únor 2020

@clo1 zitra zavolam,mozna odpo az tam bude dr,ctvrtky ma dopo operace v nemocnici. Uz me to prave taky naba,uz bude muset neco vymyslet.

ja_osobne
autor
27. únor 2020

@clo1 to mě mrzí:(
Jojo, určitě profil a zkus si říct o Spermio 🙂

clo1
27. únor 2020

@ja_osobne domluvím se s ní co dál...uvidím co mi řekne. 🙂

@zizulka2008 no, je to na nic, ms ti může přijít zítra, ale taky klidně za měsíc. Ale je divné, že ti dr.řekla, že už ti ms brzy dojde a stejně nic. 😐

zizulka2008
27. únor 2020

@clo1 no fakt jsem tu cervenou steticku videla taky a ono ani tuk,ani spineni proste nic 🤷‍♀️ jeste budu zkouset test nez budu volat radsi ale v to ani nedoufam ze by tam neco bylo.jinak tomu nerozumim co to bylo,na utz nic divnyho co by nemelo byt,tak nevim.uz tak nejak sama aby s tim neco udelala a popostrcila to,tohle je o nervy.
Bude dobre,kdyz ti udelaji nejaky vys.i treba chlapa vzit na spermio.

mataharyy
27. únor 2020

Tak já už mám po a začínám další cyklus...
Ohledně vyšetření a návštěv držím palce, teď jsme u doktorky strávili tři hodiny a další hodinu v lékárně, protože krom vyprodaných potravin teď dělají lidi zátah i na lékárny, nebo co 😂

zizulka2008
27. únor 2020

@clo1 tak dr ve stredu,tak jsem zvedava 😏

zizulka2008
27. únor 2020

@clo1 nechci to zakriknout ale mozna se mi to taky rozjede,parkat ted spineni do hneda a ted uz i ruzovy 🤷‍♀️🙈🙈

clo1
27. únor 2020

@zizulka2008 noo už bylo na čase 😀

zizulka2008
27. únor 2020

@clo1 no nech bejt jeste neni vyhrano 😁😁 aby to zas nebyl jen zachvev 🤦‍♀️

ja_osobne
autor
27. únor 2020

@zizulka2008 mě vždycky na "vyvolani" pomohl sex 🤦‍♀️😂😂😂😂😂 jak se to tam proštouchlo 😂😂😂😂

clo1
27. únor 2020

@zizulka2008 tak co?? Už? 😂

zizulka2008
28. únor 2020

@clo1 💩🤦‍♀️

clo1
28. únor 2020

@zizulka2008 😂😂😂😖to snad nee

zizulka2008
28. únor 2020

@clo1 to je pakarna co 🤦‍♀️😔😣

sudylichozrout
28. únor 2020

@zizulka2008 Kolik jsi dnes DC?

zizulka2008
28. únor 2020
vladuska29
29. únor 2020

Ahoj holky můžu se zeptat? Dneska jsem 8dpo ovulace potvrzena doktorem hlavne jsem ji dost cítila a byla jsem na iui. Od iui jsem testovala jak mi mizi ovitril včera odpo a dneska ráno uz byl test negativni. Jen tak pro zajímavost jsem zkusila ovulacni test znacky ovular a udělal mi toto. Vim ze tam je carka porad ale prijde mi docela silna. Je to u tohoto ovulacniho testu normální? Nemám stouto znackou zkušenost.

clo1
29. únor 2020

@zizulka2008 stovku doufám nedáš 😂
Při nehorším ti dá dr. vyvolávačku, asi lepší, než to nekonečné čekání ☹

clo1
29. únor 2020

@vladuska29 je to normální. Měla jsem po ovulaci nebo spíše před ms i silnější a nic to neznamenalo 🙂

vladuska29
29. únor 2020

@clo1 děkuji. Ja měla minuly cyklus taky carky na ovulaku ale ne az takovy jako je tahle.

zizulka2008
29. únor 2020

@clo1 asi jo,uz me to neba 😏 vcera jsem vecer zase ruzovela docela dlouho,musela jsem vzit intimku a stejne zase nic z toho 🤷‍♀️

clo1
29. únor 2020

@zizulka2008 to je fakt divné, musíš to vydržet a příští týden už se to snad vyřeší. Já jsem 3dc s takovou ti zase uteču :-/

@vladuska29 někomu sílí ovu test když je těhotná, ale můj případ to asi není. Pokud bude sílit i další dny, tak tam je šance, ale to bych pak stejně zkusila spíše těhotenský. 🙂

vladuska29
29. únor 2020

@clo1 no uvidim zkusim zase zítra. Ale moc šancí tomu nedávám

ja_osobne
autor
29. únor 2020

@vladuska29 před ms hladina lh trochu stoupne, je to normální, že před ms může být OT silnější, ale taky to může začít i to, že se povedlo..... počkala bych do pondělí a zkusila tt 🙂

vladuska29
29. únor 2020

@ja_osobne jj určitě počkám. To budu 10dpo tak třeba něco ukáže. Kéž by se to iui povedlo. Měla jsem 3 dny před iui 2 folikuli jeden 15mm a druhy 16mm tak třeba se aspoň jedno chytí

zizulka2008
29. únor 2020

@clo1 jj uz je to fakt docela na palici 😏 no to jo,me nez to prijde tak budes cekat na dalsi cyklus bo budes mit // jsem zvedava jestli budu mit vubec ovulku.mluvila jsem s kamaradkou,jeji znama mela taky problemy po ty inj.antikoncepci,trvalo ji 8mesicu nez se srovnal cyklus a otehotnela a na netu jsem nasla v drtive vetsine same negativni zkusenosti po jejim vysazeni,stejny problem natoz otehotneni🤦‍♀️😏😔

clo1
29. únor 2020

@zizulka2008 já když jsem ji vysadila kdysi dávno, tak jsem měla taky problémy. Dlouho trvalo, než mi naběhl nějaký pravidelnější cyklus. Od té doby už jsem HA nebrala, ani ji už nikdy nechci. Uvidíš jak to pak budeš mít s tím duphastonem. Ale asi bude trvat, než ti naskočí ovulace. ☹

zizulka2008
29. únor 2020

@clo1 rada bych se dohrabala aspon nejakyho normalniho cyklu 🤦‍♀️😏 s ovulkou jsem nikdy problem nemela ani po ha tak doufam ze az naskoci normalne prav. ms tak s tim problem nebude ani ted.uvidime. ale hlavne uz to aspon srovnat do normalu,pac tohle je na palici uz.

clo1
3. bře 2020

@zizulka2008 tak co, zítra jdeš k dr?? Žádná změna? Mě dnes končí ms.

zizulka2008
3. bře 2020

@clo1 😬 zadna zmena,jen teda asi od soboty mam na papire sem tam ruzovej hlen ale ne a ne se ti rozjet. Jj,zitra po obede frcim k dr,uz se nemuzu dockat,jsem zvedava co zda uz neco vymysli,bez pomoci to evidentne nepujde🤷‍♀️😏
No ja uz na tebe myslela,zda uz se bude blizit ovulka bo jeste ne...

Strana