icon

Ovulační test - je pozitivní?

ja_osobne
17. bře 2019

Ahoj holky, jdu s dotazem, můžu brát včerejší OT za pozitivní? Dnešní uz je o dost slabší. Jen mě udivuje, že je az 26DC, cykly mivam 31-33dni. Ted jse. První měsíc po vysazení duphastonu-mela.jsem ho na úpravu ms, která mi pak přišla vždy 31DC.....
O myslíte? Děkuji.

Ovulační test - je pozitivní?
zizulka2008
30. bře 2020

@clo1 takze teoreticky ten dalsi vikend by mohl test ukazat jestli to vyslo nebo ne 🤔🤔
Teda holka mas to porad jinak nez ja,sice se uz nejak priblizujem ale porad jsme opacne 😁😁🤷‍♀️ kdy uz se sejdem s tema // no 🤷‍♀️🙈

ja_osobne
autor
30. bře 2020

@zizulka2008 pokud bude s nedočkava, příští středu by měl test ukázat, pokud se povedlo 👍👍👍👍

clo1
30. bře 2020

@zizulka2008 možná se sejdeme s //, ale já s ovulačním a ty těhotenským 😅

mataharyy
1. dub 2020

Ahoj, holky zlaté. Tak já dobrala agnucaston, který jsem dostala jako pokus na srovnání a ono ho... dnes jsem opět 40 DC a na MS to moc nevypadá jediné že je mi blbě od žaludku a mám pocit že mám hlad, i když pořád něco jím a bolí mě hlava, což jsem nemívala... Tak nevím zda to přičíst tomu, či je to další veselá anomálie...

ja_osobne
autor
1. dub 2020

@mataharyy ajajaj, tak snad brzy mrcha dorazí! Anebo najdeš // 😍😍👍

ja_osobne
autor
1. dub 2020

Já dneska kontrola, 17tt a vše v naprostém pořádku! Pohlaví jsem si nenechala říct, ještě se chci nechat napínat 😁😁🤰

zizulka2008
1. dub 2020

@ja_osobne 🤔🤔 to uz se blizis pulce??🙈 to neni mozny jak to utika a jak krasne roste mimisek 🥰

ja_osobne
autor
1. dub 2020

@zizulka2008 taky tomu nemůžu uvěřit, jak to utíká! 😍

mataharyy
2. dub 2020

@ja_osobne No to nevím, test jsem si včera dělala a je tam bílo jak v lednu na horách :D

zizulka2008
3. dub 2020

@clo1 kdy cekas vubec ovulku?🤔

juliemichal
3. dub 2020

@ja_osobne krása krása ♥ já dnes 14+0 😀 😀 na poradnu jdu 14.4 a podle screeningu to vypadá na čtvrtého kluka a podle mého dr mezi nožičky nic nemá 😀 tak si vyber 😀 😀

clo1
3. dub 2020

@ja_osobne já bych to asi nevydržela si to neříct. Nebo čekáš na velký utz.?🙂

@juliemichal ještě je brzy na to říkat pohlaví, většinou až okolo 20tt je to téměř jistota.

@zizulka2008 až příští týden. Jsem 10dc. Okolo 15 dc ji mívám. A co ty? Jak je?

petula.bir
3. dub 2020

@juliemichal
Ty jo, to letí 😱 já dnes 24tt+O
Nám na genetice řekli (ve 13tt), že na 85%kluk 💙❤️ a ve 20tt se to jen potvrdilo 🤣🤣🤣 spis bych se priklanela k té genetice než k dr. 🤣 ale tak uvidíš 🤣 já už mám bricho jako hroch 😔🤣

zizulka2008
3. dub 2020

@clo1 nic zvlastniho,normalka 🤷‍♀️😁 tak az budes mit ovu,tak ja zkusim tt 🙈😁🤔

juliemichal
3. dub 2020

@clo1 to je fakt 🙂 proto mi můj dr říkal,že mezi nožičky nic nemá,ale,že z největší pravděpodobností mi to řekne až ve 20tt 😀 😀

@petula.bir neboj taky mám břicho jako hroch a to jsem ve 14 týdnu 😀 😀 a máš pravdu toto letí ty jo 😀 😀
a jinak mi na genetice dr říkal,že to vypadá na kluka neříkal na kolik % 😀 😀 no necháme se překvapit při nejhorším budeme mít čtvrtého kluka 😀 první fotka 12+5,druhá fotka 13+5

ja_osobne
autor
3. dub 2020

@clo1 manžel to nechce vědět do porodu 🤷‍♀️🤷‍♀️ já to ale vědět chci, tak si to nechám říct na 2. Screenu 🙂

ja_osobne
autor
3. dub 2020

Já nějak takhle 🤷‍♀️🤷‍♀️😂😂 foceno 16+2, nic mi není, jen břicho roste. Každý mi říká, jak mi to sluší, mamca i ségra si myslí, že to bude holčička, já si to taky myslím 😂😂🤷‍♀️

clo1
3. dub 2020

@juliemichal
@ja_osobne vy máte pupíky jak v 7 měsíci. Nemáte tam dvojčata? 😂

ja_osobne
autor
3. dub 2020

@clo1 já tam jedno, ale asi pořádně velké 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

juliemichal
3. dub 2020

@clo1 nene mám naštěstí jen jedno,ale je fakt,že ho máme jak v 7 měsíci 😀 😀 jako nechci se vidět na konci těhu 😀 😀

mataharyy
3. dub 2020

@juliemichal mám tři kluky a říkala jsem že jestli půjdeme do čtvrtého, tak s naší klikou kluci a dvojčata 🤣

zizulka2008
5. dub 2020

@clo1 asi blbost,ze by se ms treba rozjela driv,kdyz beru duphaston?🤔🤔🤷‍♀️ rano me vzbudilo pichani v podbrisku az jsem parkat utikala na zachod 🙈😁💩💩 a 2x zaspineni na papire 🤷‍♀️ ale od ty doby nic,jen trochu picha podbrisek,jinak nic 🤦‍♀️🤔

clo1
5. dub 2020

@zizulka2008 zahnizdění??? Kolik dnů jsi po ovulaci?

zizulka2008
5. dub 2020

@clo1 pozitivni test v sobotu,tak ovulka asi v nedeli,takze asi 7dpo? Ted zase jen zaspineni na papire,jinak nic. 🤔🤔 to me nenapadlo hnizdeni,to by mohlo byt vlastne 🤔 ja se prave hned lekla ze prijde ms 🤦‍♀️

clo1
5. dub 2020

@zizulka2008 zahnízdění bývá mezi 5-9 dnem, takže to klidně může být ono 😀😀

zizulka2008
5. dub 2020

@clo1 🤔🤔 nikdy jsem takovy spineni nepostrehla🤷‍♀️ tak jsem se lekla ze asi ms 🤦‍♀️ nu uvidime v tydnu co to bylo 🙈😁

mataharyy
5. dub 2020

@zizulka2008 ženy konečně smysluplné //? Já dnes 43DC test nic a na ms to taky nevypadá, i když včera jsem myslela že by jo a ono 💩

petula.bir
5. dub 2020

@ja_osobne
@juliemichal
Počkejte, dám sem svého “Milana” 🤣🤣🤣🤣

zizulka2008
5. dub 2020

@mataharyy vim ja co to 🤷‍♀️😁😁 nikdy jsem nic takovyho nemela,zadny hormony ani potom u hnizdeni jsem nic nepostrehla,tak nevim,uvidime v tydnu po dobrani duphastonu 🙈🤷‍♀️
Stale nic normalniho?🤔 hm,co tedy budou delat s tim cyklem dal?to je divny 😏😕

mataharyy
5. dub 2020

@zizulka2008 nevím co s tím uvidíme ale asi až po karanténě, teď si nemyslím že budou chtít řešit věci co nejsou urgentní...

Strana