Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@anonym1987 Těhu je právě když jsou teploty nahoře. Nevím jaké míváš teploty po dobu cyklu, ale holky tady mívají většinou kolem 37 spíš nad 37. Pokud teplota začne klesat tak se dostaví ms. Hele čekám co z tebe ještě vyleze za informace 🙂
@anonym1987 a nebo byla ovulace opožděná tzn. před 23.11. a to jsi měla i pozitivní ovu test.
Asi už nic moc,Co vím tak mi Gyndařka řekla ,že bych mohla prodávat Vajíčka :D
ps: od 12.10-16.10 jsem měla atb,měla jsem bolesti pa nevím jsem minimálně špinila a krvácela po atb od 16.10 do 20.10 a pak od 28.10-2.11 byla MS.Tak jako váááážně už nevím
@anonym1987 Tak buď si zajdi na krev nebo pár dnů počkej a udělej test znova
@valeri10 určitě něco provedu,ale záhada to je 😀
@anonym1987 hele my jsme na tom dost podobne koukam... Ja mela taky ATB a behem brani jsem spinila 😀 myslela jsem,ze to byla ovu,ale vzhledem.k delce cyklu asi nebyla 🙂
to je prý v pořádku, v klidu.Četla jsem, že pri nidaci, se může poškodit nějaká malá cévka, ale to nic neznamená...
jasmina09 tak dnes 15DC a ovu test porad negativni.Ani neprikladam foto pač mi to prijde zbytecne,sama vidim,ze je tam je takovy duch a nic.Kazdopadne jsem byla na odberech hormonu,vysledky jsou v poradku,ale od dalsiho cyklu nadazeny Clostigbel tbl.Vajecnik me pich,tak cekam,jestli prece jen ovu nebude..

No holky jako BT je
23.11-37,13
24.11-37,10
25.11-37,06
26.11-37,03
což pochybuji,že může být těhu .-(
TEPLOTA PO ms 5.11-37
Bohužel jiné data nemám ☹