Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

/keny123/ prave ze mam cyklus 28-30dni,tak jsem predpokladala ovu kolem 15DC,ale zatim to nevypada
keny123 diky,testuji dal,ale jen jednou denne,prijde mi to u me vickrat zbytecne,pokud nebude do 20DC,tak na to asi peču😉 a pockam na dalsi cyklus s Clostigybelem.Ty koukam cekas mimi,i kdyz nepotvrzene,ale i tak hodne stesti a zdravi obema!
jasmina09 prosim te,25DC ovu pri 28-30dennim cyklu?I takhle pozde,to bych uz fakt necekala😉
pavlinpaj diky za info,tak budu merit teda dele jestli se ovu neposunula,ale tyhle dny jsem fakt ztracena ve svoji ovulaci..
jasmina09 ja ho mela vcelku dost dlouho 28dni a ted po dvakrat jsem to dostala az 30DC,proto jsem si myslela,ze ovu bude opravdu kolem 15DC.Ale samozrejme to jsou veci,ktere tezko ovlivnime a urcime🙂)
pavlinpaj no to preji zitra zitra // budes testovat?Citis nejake priznaky tehu?
To je rozumny,radeji cekat a byt pripravena na obe varianty nez hned testovat..preji hodne stesti🙂 dej vedet
@dzogobela tak jsem dnes ráno začala krvácet zatím slabě ,ale ovu provedu v 10 hodin ,ja už to nepobiram :( Jsem z toho nešťastná.Bulim tu jak zelva,ach jo
@anonym1987 hlavně nezoufat, myslet pozitivně, že to příště vyjde, věřím, že je to na psychiku, ale naděje umírá poslední. Já byla v úterý na ET a taky jsem v čekání a ty nervy moc dobře znám... Drž se ...držím palečky!!🙂
Děkuji,jenom nechápu ty ovu testy,že jsem je měla pozitivní :( no nic.Musím něco dělat nebo mi hrábne
@anonym1987 to me mrzi,ale priste se urco zadari 🙂 ja bych byla rada i za tu MS 😀 dneska netestuju,dam tomu cas. Ten duch byl opravdu temer nebiditelny,tak buh ci,jestli to nebyla jen ryska.. U me teda 🙂
Já vidím taky duchy,ale to už je touha po dítěti.Takže uvidíme .stále nepobiram pozitivní ovu test ,budu testovat ovu celý měsíc a pak zjistím více .Držím pěstí ať Vám to vyjde.Zatím se s Vami loučím.Pak jsem ještě hodím ovu test dnešní.
@anonym1987 Zkus si udělat test ještě třeba za dva dny, jestli čárka nezesílí, držím palečky
Ahoj holky jak se mate pri patku? U me stale pretrvava bolest v podbrisku. Spis uz to pridavam k PMS. Ve stredu ma byt MS. Az na prisernou unavu a pobolivani prsou nic. Tak jsem zvedava.
@fonamor proč test,to je asi zbytečně kdyz slabě krvacim.A ja mám pozitivní ovu test.Tr je negativní.
@anonym1987 vždyť špinění je při začínajícím otěhotněníí docela běžnou věcí, mohla se při nidaci poškodit nějaká cévka.
@anonym1987 dokud nedorazi MS je stale nadeje. Ovu testy nejsou stoprocentní. Ovu mohla probehnout.
@fonamor tohle mi nepřijde jako spineni,ale uvidíme co bude během 2 dnů bude.je pravda,ze chodím často na Wc,ale mám bolesti v podbřišku a do toho jsem nastydla

@iva27 a jak mýváš dlouhé cykly?já 35dní a ovu 25den