Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@dzogobela krasny duch 🙂 tfuj tfuj tfuj at sili 🙂
@renmilka preji at se v nove praci 🙂 a hlavne at jsou na testiku // 🙂 🙂 🙂
@actiimelka Děkuju moc😊 No, právě trochu kontraproduktivní ale budiž, i když ve dvě // moc nevěřím😕
@renmilka nech se prekvapit...to by byl gol,kdyby jsi nastoupila a pote zjistila,ze cekas... 🙂 taky ve dve // neverim, ale treba budeme obe prekvapene 🙂
@actiimelka tak jsme 3 co cekaji 🙂
@actiimelka No to by si mysleli, že si z nich dělám pr***😀 Ale třeba jo, taky hodně štěstí, ať už se zadari😉
@lenisek01 tak to jsem zvedava na ty nase vysledky 🙂
@actiimelka to ja tez. Budeme davat info popripade prskat bacily 🙂 jak jsi na tom ty?
@renmilka taky dekuji 🙂 no uvidime uvidime....
@lenisek01 to budme... 5-6 DPO... A ovulku jsem si zjistovala teprve prvni mesic... Takze uvidime... A ty?
@actiimelka to je dobry jsem na tom uplne stejne jako ty 🙂
@lenisek01 🙂 🙂 super 🙂 tak to jsem na nas fakt zvedava 🙂
@actiimelka kdy chces zkusit testik?
@lenisek01 az jestli se zpotdi MS... Uz sem zazila zklamani,kdyz jsem si zkousela test pred MS pac sem mela pritnaky a byl +...jenze jsem to pak dostala...nestacilo se to uchytit no ☹
@actiimelka a kdy (ne)cekas MS?
@lenisek01 no mela by prijit 8.12.
@actiimelka aha u me 2.12. Mam kratsi cyklus
@lenisek01 no ja jsem ten minuly cyklus mela delsi...takze jsem ted opravdu zvedava...protoze fakt netusim... Jeee ty to uz to budes vedet brzooo 🙂 supeer
@actiimelka tak snad nebudu zklamana. Vzhledem k priznakum bych rekla temer ze je to jiste. Nikdy jsem nemela PMS. Ale vse je mozne a treba ji mam zrovna ted. Jedine co mi s PMS nesedi tak husty bily vytok. Nevim jestli muzu rict vytok. Kalhotky mam ciste, jen vlhke. Ale kdyz kontroluji cipek mam to na prstu.
@lenisek01 teda tak to je skvele 🙂 tak to budou urcite // 🙂 ti bude krasny darecek pod stromecek 🙂
@actiimelka no zatim jeste nejasam. Vim ze mnoho veci si muzu zpusobit i psychicky, ale ten vytok nevim.

@renmilka Ono je to nějakou divnou expozicí upravené, takže možná proto je to narůžovělé 🙂 ale uvidíme, zkusím zítra nebo pozítří testnou znovu.