Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jasmina09 no právě to už bude i srdíčko...já jsem byla minule 22dpo a 35dpo bylo i srdíčko... ale víš co jak bylo to mimodelozní... tak člověku to nedá... ale to by me asi sem tam nebolelo bricho kdyby to bylo mimo... a taky na 25tce testu jsem to zaznemanala az 22dpo a tedkom 12dpo... tak snad oookkk
@jasmina09 tak jsem ty tvé ovu testy našla 🙂 a taky ti to pěkně sílilo tak jak mi 🙂 ach jo co bych za to dala kdybych taky našla jak ty potom dušíka na testu a pak dálnice ach jo 🙂
@juliemichal tak co ty víš 😉 držím palce!!
@jasmina09 moc děkuji jsi hodná 🙂 jéva a já jsem sice našla ty tvé ovu testy,ale nevšimla jsem si který DPO sis je dělala ☹ jak ti sílily jako mě na to si asi nepamatuješ co?a dělala sis ovu testíky dokud sis neudělala první ovu test? 😀 a dnes bych byla teda 7DPO 🙂
@juliemichal já myslím, že jsem je dělala nějaký 4-6 DPO pak jsem je už nedělala 🙂
@jasmina09 a 10DPO sis udělala těhu test a už byl dušík,že? 🙂 já nevím zda ještě zítra neprubnout další ovu test a potom se na to vykašlat anebo si počkat na 10DPO a udělat si těhu test 😀
takže fakt zaleží na testu kolik je tam barviva atd...třeba na pepinu 10 mám skoro prd a lip je to videt na obyč 25tce z drogerky.... takze se odstim muze lyšit takze je potřeba stejnou značku
@juliemichal už 9 DPO byl dušík ale řekla bych, že ten 10 DPO je lepší na testování 😉
@jasmina09 já si chci počkat raději do Mikuláše 😀 potom budu testovat,ale bojím bojím,že tak dlouho nevydržím 😀
Holky mam takovy napad. Co kdybych vytvorila online tabulku kam si budeme zapisovat nase terminy cekaci datumy atd? Pak budeme vedet kdo na tom jak je... 🙂
@jasmina09 Dekujuuu😊 No, testovat dřív jak ve středu nebude moc dobré, hlavně jak na potvoru, všechny testy co mám, jsou známé, že spíš ukazují později... Jsem teď cca 8.DPO a příznaky vlastně žádné, poslední dva dny mě dloubal pro změnu pravý vaječník a prsa citlivější, klasika no a možná víc unavenejsi, ale to může být i PMS😕
Tak holky ja mam po testovani. Zacala jsem spinit. Takze dalsi kolo :/

@keny123 testy mám doma v obálce tak ti to teď vyfotím jak to sílilo, nechápu, že to nemám v PC :-/ já si k Dr. volala minulý týden až pár dnů po vynechání, ono není kam spěchat, HCG by mělo být nad 1000 aby v děloze něco bylo vidět a teď v tom 7 tt už dost možně bude srdičko