icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
anonym1987
15. pro 2015

Mno myslela jsem původně ,ze ovu už proběhla o víkendu ,no nemela jsem ovu testy.Poslední den tuleni 13.12. Cca od půlnoci.Tak nevím jestli vydrží,když mě muž teď odjel :( Ach jo

jasmina09
15. pro 2015

@anonym1987 to bude těhu :-P

anonym1987
15. pro 2015

Teda ženský jako bolesti šílené,tlak,křeče až do zad .Tohle jsem nikdy neměla a bolí mě oba vaječníky.
@jasmina09 taky ještě záleží ma kvalitě spermií.Tak uvidíme.Ale byl by to krásný dárek na nový rok 😀

juliemichal
15. pro 2015

holky myslíte si,že si mám nadále dělat ovu testy?dnes jsem teprve 4DC a ta druhá čárka je docela silná.vůbec nevím zda nemám počkat do 10DC.jinak jsem měla 4 dny i zpoždění,tak nevím zda nemám brát,že bych mohla být 8DC,ms mám všelijakou,takovou jsem ještě ani neměla.a tady je můj ovu test

anonym1987
15. pro 2015

@juliemichal tohle není pozitivní.Já mám cyklus 28,30,31, a jednou 42.Určitě bych testovala dále.Testujes poprvé?Meris BT? Mě třeba fertiliti a ovu testy sedí .A jsem 19 DC.

anonym1987
15. pro 2015

Poradili mi testovat až 10 DC,Ja testuji už od 9 DC,ale leze to do peněz 😀

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 vím,že to ještě pozitivní není,ale nevím zda mám testovat dále,když jsem 4DC anebo si počkat na 10DC.mám nějakou divnou a hodně slabou ms,takže jsem si pro jistotu vyzkoušela ovu test a těhu test,na těhu nic a na ovu toto.právě jsem chtěla testit od 10DC.jinak cyklus mám 28-30DC.

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 no netestuji právě poprvé,ale takovou čárku mívám cca den nebo 2 dny před pozitivním ovu testem 😀 jinak BT si neměřím,měřila jsem si ji min rok,skoro celý rok a tento rok,jen pár měsíců 🙂

anonym1987
15. pro 2015

Já mám takhle test cely cyklus 🙂 až dnes konečně přišla.Ono je lepší měřit ráno než vstanes BT a ovu test ,takhle to nikomu nic neřekne.A jak dlouhé jsou cyklu,A bolesti pri ovu jsou .Mě třeba už od soboty bolelo jemně bříško a v pondělí se to rozjelo a přidala se prsa.

anonym1987
15. pro 2015

@juliemichal tento měsíc jsem mela ms ani ne 2 dns a spineni.Takže asi bych začala až od 10 DC ;)

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 já právě takové čárky nemívám,já mívám skoro celý cyklus slabé čárky na ovu testech anebo vůbec žádné 😀
tak ti moc moc držím palečky aby to klaplo a za pár dnů jsi našla // čárky na těhu testíku 🙂 jinak nemívám žádné bolesti při ovu,jen mě bolí 3 dny před ovu děsně hlava 😀

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 takže to jsi měla stejně jako já 😀 akorát já právě beru i gynex 😀 fakt ji mám hodně slabou.včera večer jsem ji už neměla a dnes jen špiním 😀

anonym1987
15. pro 2015

Ja ted vzala 2x kyselinu listovou.Tak uvidíme jesli bude dárek ma nový rok.
Jinak dr.max ovulacni testy jsou super.S kartou od nich stojí 89 kč 7 ks.Mela jsem tu 6+2 tehotenske a tz pořád ukazovali tlustou druhou.

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 já právě zase nejsem spokojená s dr maxy ovu testy.ty na mě nefungují ☹ jediné co mi ukážou fakt ovu tak to jsou tady tyto ovu testy :D držím moc moc palečky,aby jsi dostala krásný dáreček na Nový rok 🙂

anonym1987
15. pro 2015

Aha,bo ne každému sedí.To jsem četla,Dobrý jsou ty wondo nebo wonfdo ted přesně nevím.Tak přeji aby se také zadarilo,Ja teď budu jenom čekat,čekat,čekat 😀

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 moc děkuji a neboj já taky stále čekám teď to už je 43 cyklus ☹ a moc držím palečky 🙂

anonym1987
15. pro 2015

@juliemichal ja teda cca 2-3 měsíce snažím se otěhotnět pred ovu.Jinak mno bolesti jsou pryč Takže ovu dnes 15.12 poslední tuleni 13.12 uvidíme co spermie vydrží 🙂Snad se zadari ;)

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 tak to moc moc moc držím palečky,snad se zadařilo 🙂 teď jen čekat 🙂 kdy si budeš dělat testík?

anonym1987
15. pro 2015

Den pred silvestrem 🙂 to bych měla být 15 dpo uvidime i podle teplot.

anonym1987
15. pro 2015

Teda kecám 29.12 zkusím,ale jak se znam budu testovat už od 10 dpo :D

juliemichal
15. pro 2015

@anonym1987 tak moc moc držím palečky 🙂

renmilka
15. pro 2015

Tak zatím MS nic, zítra kulatý 40.DC, to je divné😮 Vždy mi cyklus šlapal, jak hodinky. Testy se nestresuji, už žádné nemám 😀 Pravda tak jako tak snad brzy vyjde najevo.

juliemichal
15. pro 2015

@renmilka no tak to je super,moc moc držím palečky a kdy si chceš udělat testík? 🙂

renmilka
15. pro 2015

@juliemichal Zase dekuji 😝 No, to nevím, až se domluvíme s mým někam na nákup, ke konci týdne snad jo, tak pokud pořad nedorazí, tak capnu i TT někde.

juliemichal
15. pro 2015

@renmilka tak držím vše co se dá aby mrcha nedorazila,bylo by to super 🙂 já mám zase nějaký divný ten ovu test 😀 tak si pro jistotu budu dělat denně abych to neprošvihla 😀

renmilka
15. pro 2015

@juliemichal 😊 Jo, raději každý den, ať je jistota😉

monik13
15. pro 2015

@renmilka no toto mely jsme kramovat spolu, ja uz mam po a chystam se od zitra na ovu testiky a ty stale nic....... 🙂

juliemichal
15. pro 2015

@renmilka přesně tak,protože se mi fakt zdá hodně divný 😀 no uvidíme kdy bude úplně pozitivní 😀 a u tebe se moc těším na pozitivní těhu testík 🙂

renmilka
15. pro 2015

@monik13 jo joo😀😀😀 No, taky cucim, jak péro z gauče...Tak tobe už se zase krásně blíží testování ovu, pak můžeme zkoumat😉 No a u mě jak se to vyvrbi😮

juliemichal
16. pro 2015

holky tak ovu test mi sílí.dnes jsem 5DC

Strana