Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Holky jdu si k vám pro radu.Snažíme se o miminko teprve první měsíc.Jsem 5 DPO ovulka byla až 26 DC, MS měla dojít ve čtvrtek,zatím nic. Těhotenský test nemám,udělala jsem ovulační a mám tam slabého ducha.Nevím,co si o tom myslet.
@andrejka3741 slabeho ducha na ovulacnim testu budes mit porad. To nic neznamena. Kolik dni jsi od ovulace?
@andrejka3741 jo promin,uz to vidim. 5 dni... Tak to urcite Ms nema dorazit dnes... Po ovulaci dorazi tak za 14 dni... To je tzv. lutelalni faze. Pokud jsi vysadila HA,tak budes mit cyklus pravdepodobne jinak dlouhy.
@dzogobela Rozumím.Záleží na tom jak dlouhá luteální fáze je,že? Jestli se nepletu.Ještě se v tom moc nevyznám 😉
@andrejka3741 jojo. Ale 5 dni je malo... Byva to kolem tech 14 dni. Ja mela uplne neviditelneho ducha az cca 11 DPO.
Taky jsem si to myslela.Ještě počkám,testovat se zatím nebudu.Nějak to dopadne 🙂 Díky
@andrejka3741 Jak jsem Ti tu psala 5.12. ať s tou MS 12.12. (psalas, že čekáš MS v tento den) nepočítáš, minimum pro LF je 10dní. Teď jsi teprve 5DPO. Těhotenský test nemá cenu dělat podle předpokládaného termínu MS pokud víš kdy byla OVU a víš, že byla později... než je MS řízená HA. A hlavně zatím neznáš délku LF svých cyklů (ta se neměni). TT má smysl až tak 10DPO (někdo má pozitivní i 8.-9. , ale to je lepší kdyžtak udělat OVU test, ten by měl být spíš pozitivní, než jen duch)
Ahoj holky.Chci se zeptat,jestli jste se uz setkaly nebo jste treba o tom cetly.Merim bt a podle te mi zrejme ovu vysla na stredu,coz byl 11 DC. Plodny hlen byl streda,ctvrtek,ale ovulacni test byl pozitivni az ve ctvrtek,coz by znamenalo ovulaci zhruba v patek. Ted vubec nevim,cim se ridit a kdy ovulace opravdu probehla:( Co myslite vy?
Tak Dnes 18Dc teplota 36,45 a ovu test mi zesílil :D Uvidíme večer.Jinak cyklus 28-30
@anonym1987 já bych ho brala jako pozitivní, udělej ještě zítra jeden a pokud zeslábne tak je to jasné 😉
@jasmina09 děkuji.Stále mám bolesti v podbřišku oba vaječníky a prsa už 2 den,ale dnes jsou ty bolesti horší.

@renmilka měla jsem ovu včera a dnes a měly jsme poměr ale byla jsem suchá a hlen jsem neměla prostě neměla jsem chuť na milování on jo .já ne myslíš že jsem byla otevřenější když jsem byla suchá...