Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@maruberu čas ani ne ale zdravotní rizika , nedej bože mi potvrdí tu epilepsii a budu mit strach ze to moje dite bude mit taky ... :(
Dneska jsem byla za gynekolozkou - jsem tam kazdy týden , pořád mám něaký problém , nebo dotazy :D a napsala mi doporučení na lázně takže jdu přístí tyden na vysetreni k obvodni lekarce aby mi udelala testy z krve a moči. Hodím to na pojistovnu a už pak zbyva jen pockat 10 dní jestli mi to schavlí a pojedu se na 3 tydny valet do Klimkovic.. aspon si moje nervy od toho hledání symptomů odpočinou :D
já už mám jen 8 dní do MS ... ale jak říkáš, je to peklo na to nemyslet a nedělat nic pro to aby se to stalo.
Teď s přítelem abstinujeme 3tí den a ani na ten sex nemám náladu a on už jo ... asi strácím apetit :D
@angie.shy Ahoj. Test vypada krasne 😊 My uz to raky zkousime pres rok, ovulacni testy delam obcas, abych se ujistila, ze ovulaci opravdu mam. Bylas na gynde? Ja kdyz jsem rekla, ze uz to zkousime rok, dal mi jenom kyselinu listovou a jinak nic. Tak zkousime dal a doufame, ze se to povede, kdyz uz jednou se zadarilo.
@maruberu jo a ještě jsem chodila tři měsíce 24.DC na Agolutin, jestli to není třeba nedostatkem progesteronu, ale nic se nestalo až na to, že teda opravdu srovnal cyklus, ovu byla vždy 14. DC ... ale jednou jsem nešla, a následující cyklus nebyly ani ovu bolesti a testy byly tak nějak pozitivní asi 4 dny a to až kolem 25 DC ale úplně přesvědčivě zase ne... takže kdo ví jestli ovu vůbec byla... tento cyklus je po tom minulém divokém, vypadá to, že se to tak nějak srovnává, dnes jsem myslím 15 DC
Ano to chci zkusit 🙂 ale dnes přítel přijede tak si myslím že večer by mohla byt správna doba 🙂
Ahoj holky, chodím tento měsíc na folikulometrii, dnes jsem 25. DC a lékař říkal, že folikul má 19mm. Vzhledem k tomu, že jsme oba s partnerem zdraví, tak nám doporučil sledování ovulace pomocí testů (prý se jen nemůžeme trefit, protože mám cyklus 29-40 dnů). Koupila jsem si je a jeden teď udělala, abych věděla, jak to asi má vypadat. Ale protože jsem s LH testy úplný začátečník, tak se ptám vás, zkušených, jestli je tohle pozitivní test. Abych věděla pro další cykly, jestli tohle už je ono (už nebudu chodit na UTZ). Děkuju.
Holky, co je to ten pregnyl ?
@lzii To je poctivá a nefalšovaná dávka hcg.... těhotenský hormon, píchá se pro prasknutí folikulu. Pochopila jsem, že když je u ženy vše ok, má tenhle proces na starost hormon LH, který sledujeme na ovu testech, ale pokud ho není dostatek dá se nahradit právě tím hcg.... oba spadají do stejné kategorie hormonů a mají na folikul stejný účinek..(gonadotropních myslím) Pozor ale na testování TT po aplikaci pregnylu, hcg se totiž v těle může držet i 14 dní a barví to // falešně pozitivně.... já dostala pregynl v úterý...zkoušíme s ním první cyklus po clostylu.... tak snad zabare, testovat TT ale hodlám nejdřív po dovolené 14.9..... to už by mělo být pregnylové hcg vyplaveno...
@sarabi86 moje kadeřnice má 3 děti a každé má z carovne injekce která prý usnadní přístup spermiím do vajíčka, prý ji to vždy zabralo na poprvé. Myslím si tedy že mluvila o pregnylu, ale sama neví jak se ta látka jmenovala. Vzhledem k tomu že tady na modrém koniku se o tom dost mluví tak si myslím že je to ten pregnyl. Zkusím se na to doktorky zeptat, ale píchá se to tedy až když na folikulometrii najde dominantní folikl? 3-7dc beru clostilbegyt takže dominant tam je 100%
Ahoj zeptam se, myslíte ze je ovu test pozitivní az když praskne folikl? Nebo když vyroste ? Mám PCO a bojím se ze sam nepraskne. Pregnyl me v caru nenapsal dr. :( díky moc.
Holky, dnes bych podle kalendářního výpočtu měla mít začátek OVU...jenže včera jsem zkoušela testík a nebyla tam ani světlá čárka opět...před začátkem ovu by měla být alespoň světlá ne ?

@werumka ten zelený je od Dr.Max, ten modrý tuším Ovular =)