icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luciestancova
25. srp 2015

@werumka ten zelený je od Dr.Max, ten modrý tuším Ovular =)

lzii
25. srp 2015

@maruberu čas ani ne ale zdravotní rizika , nedej bože mi potvrdí tu epilepsii a budu mit strach ze to moje dite bude mit taky ... :(
Dneska jsem byla za gynekolozkou - jsem tam kazdy týden , pořád mám něaký problém , nebo dotazy :D a napsala mi doporučení na lázně takže jdu přístí tyden na vysetreni k obvodni lekarce aby mi udelala testy z krve a moči. Hodím to na pojistovnu a už pak zbyva jen pockat 10 dní jestli mi to schavlí a pojedu se na 3 tydny valet do Klimkovic.. aspon si moje nervy od toho hledání symptomů odpočinou :D
já už mám jen 8 dní do MS ... ale jak říkáš, je to peklo na to nemyslet a nedělat nic pro to aby se to stalo.
Teď s přítelem abstinujeme 3tí den a ani na ten sex nemám náladu a on už jo ... asi strácím apetit :D

lzii
26. srp 2015

@maruberu ahoj co nového? Mě bolí podbřišek a občas mě pichne v pravém vaječníku 22 den cyklu

lzii
26. srp 2015

@maruberu jo a ještě jsem nemohla na dnešek spát, netuším proc 😀

maruberu
26. srp 2015

@lzii Ahoj 😊 Mě včera bolely vaječníky, ale asi se moc pozoruju. Dneska jsem taky nemohla spát, nevím proč. Ale jinak žádné nápadné příznaky nemám. Jsem 19 dc. Včera jsem si dala burčák 😄

angie.shy
26. srp 2015

Tak včera ráno bolesti od 7:30-8:20 test negativní, dneska bolesti v noci od 0:20 do 1:00 a pak ještě ráno od 8:10 do 9:00 dneska ráno test pozitivní... sexovalo se včera večer, dneska asi ještě zopáknem... akorát my už takhle jedeme rok a stejně nic...

everunka
26. srp 2015

@angie.shy ja byt tebou tak zopaknu jeste i zitra, ovulace nastava az za 24-36hod od pozitivniho testu;)

lzii
26. srp 2015

@maruberu burčák je potvora, ale teď jsi mi na něj udělala chuť :D

maruberu
26. srp 2015

@angie.shy Ahoj. Test vypada krasne 😊 My uz to raky zkousime pres rok, ovulacni testy delam obcas, abych se ujistila, ze ovulaci opravdu mam. Bylas na gynde? Ja kdyz jsem rekla, ze uz to zkousime rok, dal mi jenom kyselinu listovou a jinak nic. Tak zkousime dal a doufame, ze se to povede, kdyz uz jednou se zadarilo.

angie.shy
26. srp 2015

@maruberu jj, byla jsem na gyndě asi před 4 měs. a říkal, že když se do září nezadaří, že nás pošle do Ostravského CARu, ale to se mi nějak moc nechce teda, abych pravdu řekla

angie.shy
26. srp 2015

@maruberu jo a ještě jsem chodila tři měsíce 24.DC na Agolutin, jestli to není třeba nedostatkem progesteronu, ale nic se nestalo až na to, že teda opravdu srovnal cyklus, ovu byla vždy 14. DC ... ale jednou jsem nešla, a následující cyklus nebyly ani ovu bolesti a testy byly tak nějak pozitivní asi 4 dny a to až kolem 25 DC ale úplně přesvědčivě zase ne... takže kdo ví jestli ovu vůbec byla... tento cyklus je po tom minulém divokém, vypadá to, že se to tak nějak srovnává, dnes jsem myslím 15 DC

romelia
28. srp 2015

Co myslíte?

vapka
28. srp 2015

@romelia myslím, že je pozitivní 😉 držím palce

angie.shy
28. srp 2015

@romelia zkusila bych ještě odpoledne nebo zítra

romelia
28. srp 2015

Ano to chci zkusit 🙂 ale dnes přítel přijede tak si myslím že večer by mohla byt správna doba 🙂

majaaa82
28. srp 2015

Ahoj holky, chodím tento měsíc na folikulometrii, dnes jsem 25. DC a lékař říkal, že folikul má 19mm. Vzhledem k tomu, že jsme oba s partnerem zdraví, tak nám doporučil sledování ovulace pomocí testů (prý se jen nemůžeme trefit, protože mám cyklus 29-40 dnů). Koupila jsem si je a jeden teď udělala, abych věděla, jak to asi má vypadat. Ale protože jsem s LH testy úplný začátečník, tak se ptám vás, zkušených, jestli je tohle pozitivní test. Abych věděla pro další cykly, jestli tohle už je ono (už nebudu chodit na UTZ). Děkuju.

majaaa82
28. srp 2015

Ještě posílám druhej, ten je po zaschnutí... díky moc.

angie.shy
28. srp 2015

@majaaa82 ten už mi přijde pozitivní

vapka
28. srp 2015

@angie.shy jj pozitivní jak blázen 😉

lzii
28. srp 2015

Holky, co je to ten pregnyl ?

sarabi86
28. srp 2015

@lzii To je poctivá a nefalšovaná dávka hcg.... těhotenský hormon, píchá se pro prasknutí folikulu. Pochopila jsem, že když je u ženy vše ok, má tenhle proces na starost hormon LH, který sledujeme na ovu testech, ale pokud ho není dostatek dá se nahradit právě tím hcg.... oba spadají do stejné kategorie hormonů a mají na folikul stejný účinek..(gonadotropních myslím) Pozor ale na testování TT po aplikaci pregnylu, hcg se totiž v těle může držet i 14 dní a barví to // falešně pozitivně.... já dostala pregynl v úterý...zkoušíme s ním první cyklus po clostylu.... tak snad zabare, testovat TT ale hodlám nejdřív po dovolené 14.9..... to už by mělo být pregnylové hcg vyplaveno...

lzii
28. srp 2015

@sarabi86 díky moc, a jak dlouho to zůstane v těle?

sarabi86
28. srp 2015

@lzii záleží kolik je dáno jednotek, 5000 nebo 10000 .... co tak ale holčiny píšou až ty dva týdny....

majaaa82
28. srp 2015

@vapka Takže ovulka bude cca za 24-36 hodin od testu?

lzii
29. srp 2015

@sarabi86 moje kadeřnice má 3 děti a každé má z carovne injekce která prý usnadní přístup spermiím do vajíčka, prý ji to vždy zabralo na poprvé. Myslím si tedy že mluvila o pregnylu, ale sama neví jak se ta látka jmenovala. Vzhledem k tomu že tady na modrém koniku se o tom dost mluví tak si myslím že je to ten pregnyl. Zkusím se na to doktorky zeptat, ale píchá se to tedy až když na folikulometrii najde dominantní folikl? 3-7dc beru clostilbegyt takže dominant tam je 100%

vapka
29. srp 2015

@majaaa82 to by určo měla ovu dorazit, 😉

sarabi86
29. srp 2015

@lzii picha se pokud folikul naroste do velikosti cca 20 mm

lzii
30. srp 2015

@sarabi86 tenhle měsíc můj folikl měl 26mm,, beru clostilbegyt.

viktoriecom
30. srp 2015

Ahoj zeptam se, myslíte ze je ovu test pozitivní az když praskne folikl? Nebo když vyroste ? Mám PCO a bojím se ze sam nepraskne. Pregnyl me v caru nenapsal dr. :( díky moc.

werik153
30. srp 2015

Holky, dnes bych podle kalendářního výpočtu měla mít začátek OVU...jenže včera jsem zkoušela testík a nebyla tam ani světlá čárka opět...před začátkem ovu by měla být alespoň světlá ne ?

Strana