icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
16. pro 2015

@renmilka tak to já taky vůbec netuším jakou váhu dávat těm ovu testům ☹ no pro jistotu bych jsem si koupila těhu test a vyzkoušela 🙂

@pavlinpaj tak určitě ten dnešní ranní je pozitivní 🙂 takže do 24-48 hodin tu je ovulka 🙂 držím moc palečky 🙂

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Jak už jsem psala, koupení testů necham brzkému osudu😂 Nechci to hrotit... Každopádně včera tupe bodance v pravém podbřišku a tlak, který se dá vydržet, lehký, podobný premenstruačnímu někdy je někdy ne, ale trvá už tak od minulého pátku, v sobotu na něj ani brufen nepomohl...

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal To když mám takové příznaky, tak většinou MS do 3-5 dni dorazí😮

pavlinpaj
16. pro 2015

@juliemichal super, a zrovna ma manzel volno 😀 dekuju za rady 🙂

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka no tak to je super,já jsem měla tyto tlaky v podbříšku u kluků v těhotenství 😀 u obou na začátku těhu jsem skončila v nemocnici.takže je tady jeden příznak 😀 jéva já bych ti to fakt s celého srdíčka přála 🙂

@pavlinpaj tak to je super a moc moc držím palečky,teď bych měla sexík dnes,zítra a pozítří 🙂

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Děkuju mnohokrát😉🌹🌾☀ No právě, že břicho se ,,ozývá,, ale po MS ani stopy ani po maximálním termínu... A to už jsem psala,ale normalka mě tak týden před prsa prostě tlačí a s MS to pak postupně ustane a ted celou dobu nic a až poslední asi tři dny mě občas v prsou spíš jako by píchne😮 Buďto je to tam🍼🍼 nebo si tělo se mnou slušně zahrává jako snad nikdy🎭

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka já si myslím,že to tam je 🙂 a budu ti za pár dnů gratulovat 🙂 věřím tomu 🙂 a držím co se dá 🙂
a fakt to co máš ty tak jsem mívala u obou kluků na začátku těhotenství 🙂

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Noo, jsem fakt zvědavá, hodně píšou, že to tlačení břicha bývá ...jinak po ránech jsem taková zvláštně unavená, takovou únavu mám i tak dva dny před MS, říkám tomu hormonální únava, prostě taková jiná, ač je člověk vyspaly, tak takový bez energie😧

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka já jsem na tebe taky hrozně moc zvědavá,jak dopadneš 🙂 jé já ti to přeji ♥ snad fakt ms nedorazí 🙂 no a únava na začátku těhu je taky :D tak uvidíš 🙂

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal No, tak dlouho už ortel trvat nebude😉 Stejně by to bylo zvláštní, cíleně jsme se snažili, nic a ted najednou tak ,,náhodně,,?😮 No už bych pak věřila, že je to tím Selzinkem!

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka náhody jsou nejlepší 🙂 já jsem u kluků nic neřešila a vyšlo to a teď jak řeším tak to bohužel nejde ☹

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Tak já víceméně dlouho neresila, až od září přišly na řadu ovutesty, jen teď poslední cyklus jsem právě netestovala.....ale jestli netestujes, tak to zkus😊

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka já právě testuji 😀 tady jsou dnešní testíky,a to jsem 5DC takže je vůbec nechápu 😀 včerejší je dolní a dnešní je vrchní

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Joo, sílí, testuj dal! 😉

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka ale není to brzo na 5DC? 😀 jsem s toho fakt jelen 😀 no a snad u tebe na těhu testíku,budou ještě hezčí čárky než já mám na ovu testu 😀

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal Nemusí, tak ještě hlavně není pozitivní a cyklus bývá přeci jenom různý... Pozitivní bude třeba za dva tři dny ??? No třeba se chystá kratší cyklus.... No a mě zas začíná lehounce dloubani na pravo....

juliemichal
16. pro 2015

@renmilka ano jsem ráda,že ještě není pozitivní 🙂 ovu mívám 13-15DC 🙂 ale podle těchto ovu testíků bude dříve 😀 tak uvidíme 🙂 no to dloubání fakt znám jen s těhotenství 😀

renmilka
16. pro 2015

@juliemichal No, uvidis, nedá se stoprocentně říct, kdy se vybarvi... Jinak já znám příznaky od A-Z už jen z PMS, takže nezbývá také nic jiného, než se nechat překvapit😉

cisama
16. pro 2015

Ahoj holky chtěla bych se zeptat na radu.ovu mívám tak10cd proto testuji od7cd. Slabá čárka byla 7-8dc 9-10dc nic. Nedalo my to a i 11dc jsem to zkusila ráno nic a večer opět slabá čárka. 12dc jsem byla opět zvědavá a opět slabá čárka přitom plodný helen jsem zaznamenala 11dc co si o tom myslíte případně máte li skušenostech sem ráda za každou správu. Předem moc děkujim

juliemichal
17. pro 2015

holky za jak dlouho si myslíte,že bude ovulace?dnešní testík daleko silnější než včerejší 😀 posílám fotečku 🙂

pavlinpaj
17. pro 2015

@juliemichal rekla bych tak den dva 🙂

monik13
17. pro 2015

@juliemichal pocitej jeste tak dva dny

anonym1987
17. pro 2015

@juliemichal taky bych rekla 2 dny,jinak ja se zblaznim jsem dnes 2 dpo a boli me z boku prsa bílí Výtok dnes více.Tak držte pěstí. 🙂 a vsem přeji vysněné //.

andrejka3741
17. pro 2015

9 dní zpožděná MS.test negativní.V pondělí ultrazvuk,popř.vyvolávačka.

nada1985
17. pro 2015

@andrejka3741 chci se zeptat mám po ovulaci 4dni a včera a dnes mám problém moč pálí málo souvisí to na tehu?

nada1985
17. pro 2015

@andrejka3741 měla jsem ms 1.12.2015 a mám dostávát 24.12

renmilka
17. pro 2015

@juliemichal Jo jo tak už možné do dne, i do dvou ..😉

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 Podle mě na tehotenske příznaky je ještě velmi brzy, většinou nejdříve ten 6.DPO se vajíčko zahnizďuje a až pak začne vyplavování hCG různé individuální rychlosti, takže příznaky spíš se kryjí s dobou očekávání ms, kdy se dají zaměnit i s PMS...

nada1985
17. pro 2015

@renmilka a ty jak test už jsi v tom věřím tomu a co se týče ome co potom na me způsobuje..

nada1985
17. pro 2015

@renmilka ten 6 DPO to vychází 19.12

Strana