icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
17. pro 2015

@nada1985 No, já testy nemám ted, koupim nejdříve tak o víkendu, jestli MS nedorazí... Hlavně ovulaci jsem mohla mít souplou později, tak je možná brzy na testování relativně, nechci to hrotit, jinak můžeš mít lehce chycené močové cesty, to se občas stane, stačí třeba nějaká infekce a je to hned. No 6.DPO nejdříve, ale stává se i kolem 10.DPO...

nada1985
17. pro 2015

@renmilka zánět močové .
Cest

nada1985
17. pro 2015

@renmilka aco ty jakou práci děláš aco jsi dělala dnes já ležím jinak i piju čaj urologické prozatím

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 joo můžeš mít chycený mocak... Já pracuji krátce v německé klinice jako sestřička/ošetřovatelka💆 Dnes jsem měla od pul 9 do půl 2 kurs němčiny patřící k práci a stejně tak i zítra...takže jsem teprve chvíli doma, budu uklízet a relaxovat, můj je na odpolední😊

nada1985
17. pro 2015

@renmilka gut das hat ich auch sprechem deutsche 😉

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 😂😂😂 Ja? Du hast auch in Deutschland gelebt oder gearbeitet ?

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 Tak já už se domluvím dobře, já tu jsem déle a můj je Němec.😊

nada1985
17. pro 2015

@renmilka ich gearbeitet...jo a ještě musíme je že zastihnout abychom byly taky vtom holky už jsou. Teď my ale ty už jsi teď já ...

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 jo jo... No nevim jestli jsem, ale zpoždění už tomu napovídá... No a ty testuj ovulaci😊

nada1985
17. pro 2015

@renmilka jo neboj ty děj vědět jak ty

renmilka
17. pro 2015

@nada1985 Jo jo😊

nada1985
17. pro 2015
juliemichal
17. pro 2015

@pavlinpaj
@monik13 holky takže za 2 dny cca bych mohla mít pozitivní ovu test? 🙂 tak uvidíme 😀 je to nějaké divné,že tak brzo budu mít ovulaci 😀

@anonym1987 no tak to moc moc moc držím palečky aby s toho bylo těhotenství 🙂 já se asi budu muset připravit na ovu 😀 snad gynex zabere,když mi krásně posunul ovulaci 😀 takže cca za 2 dny bude pozitivní? 😀

@renmilka takže do dvou by mohl být pozitivní anebo do dvou může být ovu? 😀 nevím zda si mám udělat dnes ještě jeden,ale spíše si myslím,že ne 😀

juliemichal
17. pro 2015

@renmilka no a u tebe to je pěkné ms nikde tak snad budeš těhulka,strašně moc ti to přeji 🙂

jitkazezulkova
17. pro 2015

Holky, ještě asi málo tmavá / že? Jelikož vůbec netuším, kdy mám ovulaci, tak testuji. Tohle je dnešní, 15DC. Děkuji

renmilka
17. pro 2015

@juliemichal Jo pozitivní a pak pocitej za 6-48h ovu. No MS nikde, testy taky nikde 😀 No jako při dvoudenním zpoždění jsem si ani nemyslela, že by do dneška nedorazila😮

juliemichal
17. pro 2015

@jitkazezulkova já si myslím,že cca do 2 dnů bude pozitivní 🙂 od kterého DC testuješ? 🙂 já jsem dnes 6DC a mám podobnou čárku na ovu testíku jako ty 🙂 akorát jsem si dělala ještě i teď,ale je pravda,že jsem pila hned před tím než jsem si šla udělat další ovu test.tak mám daleko slabší než tuto co mám s rána.

renmilka
17. pro 2015

@jitkazezulkova Ještě negativní, testuj dal, dokud nebudou obě stejně tmavé, pak bude pozitivní a můžeš čekat za 6-48h ovu.

juliemichal
17. pro 2015

@renmilka jé já jsem tak moc ráda,že u tebe mrcha není,snad ani nedojde fakt bych ti to s celého srdíčka přála,strašně moc 🙂 snad už fakt nedorazí a o víkendu najdeš nádherné // na testíku 🙂 teď mě nějak pobolívá pravý vaječník 😀 tak jsem zvědavá 😀 asi za takovou brzkou ovulaci může gynex,tak snad i pomůže k miminku 🙂

juliemichal
17. pro 2015

@renmilka jo a zlatíčko když bude probíhat ovu tak to poznám tak,že po pozitivním ovu testíku,budu mít negativní testík,že? 😀 anebo spíše by jsme měli mít sex v den pozitivního testíku a potom ještě 2 dny po pozitivním,že? 😀

jitkazezulkova
17. pro 2015

@juliemichal teprve od včera, tudíž od 14DC. Jak dlouho se snažíte o mimíska? Přeji Ti, aby brzy vyšlo.
@renmilka

renmilka
17. pro 2015

@juliemichal Jo, tak pořád přemýšlím, kdy udělat popřípadě test... Třeba fakt byla pozdější ovulace. Jo, to ti asi roste folikul...😊Jo, na Gynex jsem tu četla dobré zkušenosti, co se týká úpravy cyklu. Pořádně to zasichrovat, klido nasadit tvemu vitamíny Selen Zinek a ono se zadari 😉

juliemichal
17. pro 2015

holky ještě jeden dotaz ovu testíky se mají dělat každý den ve stejnou hodinu,že? 😀 vrtá mě právě hlavou,proč mám teď slabou druhou čárku,když ráno jsem měla tak krásnou čárku? ☹

jitkazezulkova
17. pro 2015

@renmilka děkuji moc za info, budu testovat dál 🙂

renmilka
17. pro 2015

@juliemichal Jo, jakmile zesvetla, tak prý ovu probíhá nebo hodně brzy proběhne. A my přesně v den pozitivního testu a pak dva dny jistili.😊

jitkazezulkova
17. pro 2015

@juliemichal já vyčetla, že každý den ve stejnou hodinu a hodinu před testováním nepít.

renmilka
17. pro 2015

@jitkazezulkova Není zač, jen sem házej fota😉

juliemichal
17. pro 2015

@jitkazezulkova o miminko se snažíme 43 měsíců a jak dlouho ty?a myslím si,že u tebe cca za 2 dny bude pozitivní,moc držím palečky 🙂

@renmilka já bych jsem si testík asi udělala o víkendu,to by už měli být dálnice 🙂 tak moc moc držím palečky 🙂 manžílek bere vitamín E.tak snad pomůže 🙂 no a taky doufám,že mi gynex pomůže i k miminku,když budu mít i dřív ovulaci,co bych za to dala ach jo ☹

juliemichal
17. pro 2015

@renmilka tak si myslíš,že už dnešní byl pozitivní?mě se nezdá,že ano ☹ fakt nechápu proč mi tak zesvětlal ten testík ☹ ach jo ☹ ale pila jsem chvíli před tím než jsem si ho udělala.na tom dnešním chyběl fakt jen kousek aby byl pozitivní.no a jinak taky raději budeme sexovat v den pozitivního testu a potom 2 dny ještě jistit 🙂

@jitkazezulkova tak kvůli toho asi mám i slabší ten testík jinak to fakt nechápu ☹ uvidím ještě zítra v 11 jak si budu dělat testík,buď tam nebude už nic a fakt nebudu vědět co si o tom myslet anebo už budu mít pozitivní ovu testík 🙂 kdo ví 🙂

renmilka
17. pro 2015

@juliemichal Ne ne, já myslela, že teprve pozitivní bude, musí být obě lajny tmavé.

Strana