Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@renmilka to ano to vím 🙂 akorát fakt nechápu ten test s odpoledne,ale kašlu to na tento zapomenu a ráno v 11 si udělám nový 🙂
@renmilka ale já jim věřím,že určitě budeš mít dálnice,necháme se překvapit 🙂 a já ti budu nadále držet palce ♥ Michal zatím bere 3 měsíce vitamín E a pokud nezabere,tak dokoupíme i něco jiného 🙂
@juliemichal jo takhle, no tak uvidis, jaký bude zítra😉 No jsem zvědavá😏...Ale dlouho už trvat nebude, než pravda vyjde najevo, v krajním případě bych šla na gynekologii a to už by bylo jasno, ale v takovou poruchu se mi nechce věřit, nikdy jsem nebyla na vyvolávačce či nějaké nesrovnalosti s cyklem, ještě jsem tu asi před měsícem psala, jak jsem ráda, že mi vse pravidelně funguje, jak má.
@renmilka jj a pokud zítra bude slabý,tak se asi na to mám vykašlat a potom dělat znova od 10DC?nebo jak to mám brát ach jo já jsem se v tom fakt krásně zamotala ☹
no já si myslím,že je to u tebe těhu 🙂 a kdy chceš jít na gynekologii? 🙂
@juliemichal No je to složitý, nedokáži to odhadnout, abys to neprosvihla, možná by bylo lepší teď holt jednou ,,zainvestovat,, a testovat každý den😆 No, to by bylo k nevire, vždyť takovou dobu jsme se nechránili a nic, už je v plánu vlastne spermio, i pár doktorů jsem obepsala .... 😕 No nevím, myslím, kdyby testy nic nějak podezřele, tak gynekologii radši, ale kdy nevím, nemám naplánované ještě šichty, tak nemůže plánovat ani ostatní, ale naštěstí mám tady v DE vše zařízene, tak můžu k doktorum i tady.
@renmilka tak to je taky pravda,to nikdo neodhadne,pro jistotu budu testit fakt každý den,abych měla klid a něco neprošvihla 🙂
já si myslím,že když máš vše zařízené tj jako spermio atd tak,že se to mohlo proto povést 🙂 jedna holčina s kterou si tady píšu tak otěhotněla cyklus před IVF 🙂 takže taky přemýšlela na něčím jiným a potom se dozvěděla,že je těhotná 🙂 takže to takto může být i u tebe 🙂 tak moc držím palce 🙂
@juliemichal Jo, raději testuj, budu držet palce😉 No spermio zatím není zařízené, jen jsem zjišťovala info, ale díky nové práci byly nějak myšlenky trochu jinde poslední dobou, ale zas na druhou stranu, nikdy jsem to nijak strašně neresila.... Uvidíme a díky👼
@renmilka děkuji moc já tobě taky strašně moc 🙂 bych jsem se třebas nedivila,že v neděli budu mít ovulaci a ty najdeš dálnice na těhu testíku 🙂 aspoň by jste nemuseli řešit spermio a vše kolem toho 🙂
Celý cyklus mám jednu čárku na ovu testu.Teď 15.12 probehla ovu 16 už to skoro vimizelo a dnes navečer se mi zdá ze to zase sílí.BT pri ovulaci 36,45,dále 36,58 dnes 36,68
@renmilka ahojky, tak co? pořád čekáš??
@actiimelka Ahojky, až na to, že už nemám testy, ani na ně nechci spěchat, vše při starém, MS nic a dokonce i přestal ten pocit v břiše, kdy jsem myslela, že každou chvilku přijde... 😨 Jinak poslední tři dny jsem začala trochu pociťovat prsa, dokonce i z vnitřní strany a spíš takové jakoby pichlavejsi pocity, než ten klasický tlak a dnes 42.DC 😨
@renmilka
@juliemichal holky, spodní je dnešní 16DC, píchá mě podbřišek víc, než obvykle ( psychika to nebude ) 😅 dle dnešního testu tipuji, že zítra nebo pozítří by mohla proběhnout ovulace 👍🏻😊 co myslíte?
@jitkazezulkova já si myslím,že je ještě slabý ☹ můj dnešní je ten vrchní a spodní je včerejší.já si myslím,že u tebe bude pozitivní zítra 🙂
@juliemichal myslím, že i u Tebe bude ovulace zitra, dle testu 👏😉
@jitkazezulkova take si myslim, ze je jeste slaby 😉
@jitkazezulkova snad bude děkuji 🙂 jsem sama zvědavá 🙂
@pavlinpaj jj dnes jestě ano, já jen, že sílí a tak to tipuji na ty cca dva dny do ovulky 😍
@juliemichal urcitě bude, musíš věřit 👍🏻
@jitkazezulkova no dnes jsem teprve 7DC tak je to hodně divné :D
@juliemichal trochu divné to je, ale vesměs vlastně není, protože každá máme ovulku jinak a u některých i klidně takhle brzy 😉
@juliemichal ja mam taky ovu uz zkraje cyklu (potvrzeno gynekologem). Uz osmy den cyklu! Cyklus mi trva 26.
@jitkazezulkova Zítra nebo pozitri bude pozitivní test, ale ovulace probíhá, až za 6-48h. po pozitivním testu, na to pozor a jistit😊
@renmilka dobře, děkuji a pohlídáme 😊
Halo halo 😀 : MS doposud nedorazila, konec hlášení.....
@renmilka juuu to vypadá dobře 🙂
@actiimelka Jooo, hodně podezřelé 😨 Ale testy nemám a vlastně se bojim uspechat testování, spíš i kdyby byl negativní, tak bych si řekla, že asi nic...znám se 😝 Necham tomu ještě,, pár dní,,... Jediné co jsem zas zkusila až odpoledne byl ovulak, ale nic moc, taková světlejší čárka 😒
Ale poruchy cyklu nemivam, dnes je 42.DC 😨
@jitkazezulkova taky to vidim tak na dva dny 😉 hodne stesti 🙂
@pavlinpaj dekuji a i Tobě hodně stestí, ať se brzy zadaří 😉

@juliemichal No nějak dálnicim nevěřím😕 Ale například dnes alespoň břicho v klidku. Důležité pro spermatogenezi selen, zinek, cecko, ecko😉