Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal Jak už jsem psala, koupení testů necham brzkému osudu😂 Nechci to hrotit... Každopádně včera tupe bodance v pravém podbřišku a tlak, který se dá vydržet, lehký, podobný premenstruačnímu někdy je někdy ne, ale trvá už tak od minulého pátku, v sobotu na něj ani brufen nepomohl...
@juliemichal To když mám takové příznaky, tak většinou MS do 3-5 dni dorazí😮
@juliemichal super, a zrovna ma manzel volno 😀 dekuju za rady 🙂
@renmilka no tak to je super,já jsem měla tyto tlaky v podbříšku u kluků v těhotenství 😀 u obou na začátku těhu jsem skončila v nemocnici.takže je tady jeden příznak 😀 jéva já bych ti to fakt s celého srdíčka přála 🙂
@pavlinpaj tak to je super a moc moc držím palečky,teď bych měla sexík dnes,zítra a pozítří 🙂
@juliemichal Děkuju mnohokrát😉🌹🌾☀ No právě, že břicho se ,,ozývá,, ale po MS ani stopy ani po maximálním termínu... A to už jsem psala,ale normalka mě tak týden před prsa prostě tlačí a s MS to pak postupně ustane a ted celou dobu nic a až poslední asi tři dny mě občas v prsou spíš jako by píchne😮 Buďto je to tam🍼🍼 nebo si tělo se mnou slušně zahrává jako snad nikdy🎭
@renmilka já si myslím,že to tam je 🙂 a budu ti za pár dnů gratulovat 🙂 věřím tomu 🙂 a držím co se dá 🙂
a fakt to co máš ty tak jsem mívala u obou kluků na začátku těhotenství 🙂
@juliemichal Noo, jsem fakt zvědavá, hodně píšou, že to tlačení břicha bývá ...jinak po ránech jsem taková zvláštně unavená, takovou únavu mám i tak dva dny před MS, říkám tomu hormonální únava, prostě taková jiná, ač je člověk vyspaly, tak takový bez energie😧
@renmilka já jsem na tebe taky hrozně moc zvědavá,jak dopadneš 🙂 jé já ti to přeji ♥ snad fakt ms nedorazí 🙂 no a únava na začátku těhu je taky :D tak uvidíš 🙂
@juliemichal No, tak dlouho už ortel trvat nebude😉 Stejně by to bylo zvláštní, cíleně jsme se snažili, nic a ted najednou tak ,,náhodně,,?😮 No už bych pak věřila, že je to tím Selzinkem!
@renmilka náhody jsou nejlepší 🙂 já jsem u kluků nic neřešila a vyšlo to a teď jak řeším tak to bohužel nejde ☹
@juliemichal Tak já víceméně dlouho neresila, až od září přišly na řadu ovutesty, jen teď poslední cyklus jsem právě netestovala.....ale jestli netestujes, tak to zkus😊
@renmilka já právě testuji 😀 tady jsou dnešní testíky,a to jsem 5DC takže je vůbec nechápu 😀 včerejší je dolní a dnešní je vrchní
@juliemichal Joo, sílí, testuj dal! 😉
@renmilka ale není to brzo na 5DC? 😀 jsem s toho fakt jelen 😀 no a snad u tebe na těhu testíku,budou ještě hezčí čárky než já mám na ovu testu 😀
@juliemichal Nemusí, tak ještě hlavně není pozitivní a cyklus bývá přeci jenom různý... Pozitivní bude třeba za dva tři dny ??? No třeba se chystá kratší cyklus.... No a mě zas začíná lehounce dloubani na pravo....
@renmilka ano jsem ráda,že ještě není pozitivní 🙂 ovu mívám 13-15DC 🙂 ale podle těchto ovu testíků bude dříve 😀 tak uvidíme 🙂 no to dloubání fakt znám jen s těhotenství 😀
@juliemichal No, uvidis, nedá se stoprocentně říct, kdy se vybarvi... Jinak já znám příznaky od A-Z už jen z PMS, takže nezbývá také nic jiného, než se nechat překvapit😉
Ahoj holky chtěla bych se zeptat na radu.ovu mívám tak10cd proto testuji od7cd. Slabá čárka byla 7-8dc 9-10dc nic. Nedalo my to a i 11dc jsem to zkusila ráno nic a večer opět slabá čárka. 12dc jsem byla opět zvědavá a opět slabá čárka přitom plodný helen jsem zaznamenala 11dc co si o tom myslíte případně máte li skušenostech sem ráda za každou správu. Předem moc děkujim
@juliemichal rekla bych tak den dva 🙂
@juliemichal pocitej jeste tak dva dny
@juliemichal taky bych rekla 2 dny,jinak ja se zblaznim jsem dnes 2 dpo a boli me z boku prsa bílí Výtok dnes více.Tak držte pěstí. 🙂 a vsem přeji vysněné //.
9 dní zpožděná MS.test negativní.V pondělí ultrazvuk,popř.vyvolávačka.
@andrejka3741 chci se zeptat mám po ovulaci 4dni a včera a dnes mám problém moč pálí málo souvisí to na tehu?
@andrejka3741 měla jsem ms 1.12.2015 a mám dostávát 24.12
@juliemichal Jo jo tak už možné do dne, i do dvou ..😉

@renmilka tak to já taky vůbec netuším jakou váhu dávat těm ovu testům ☹ no pro jistotu bych jsem si koupila těhu test a vyzkoušela 🙂
@pavlinpaj tak určitě ten dnešní ranní je pozitivní 🙂 takže do 24-48 hodin tu je ovulka 🙂 držím moc palečky 🙂