Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@anonym1987 u mě to byl one step test ☹ na něm jsem měla před 2 dny krásného ducha ☹
@juliemichal a kdy má dorazit ms? a ted jsi testovala?
@nada1985 ano já jsem právě měla taky jen při utření na toaleťáku růžový výtok 😀 a to 2x toho 25.12 a od té doby nic,ale to jsem byla 4-5DPO 🙂 a kdy si budeš dělat testík? 🙂 já bych ho už prubla u kluků jsem měla dálnice na testíku jak jsem měla týden vynechání 🙂
@anonym1987 ano před chvíli jsem zkusila maxe a nic tam není ☹ a mrška má dorazit za 7-8 dnů.LF mám 15 dnů ☹ a tobě nemá mrška dojít kdy?
no dnes a nebo zítra :D ,ale ta bt mě hodně udivuje 😀 tak aby nebyl drsný pád
@juliemichal nevím asi počkám .1.1.2016 nebo jsem měla 1.12.2015 menstruace měla jsem mít další 24.12. Co myslíš
@nada1985 já bych jsem si ho asi už udělala a nepočkala 🙂 já si myslím,že to tam bude a budeš těhulka 🙂
@anonym1987 tak snad nedojde moc moc držím palečky 🙂
@juliemichal fakt ty jsi tak měla to by bylo hezký mi tt //
@nada1985 ano měla jsem to tak u obou kluků 🙂 držím moc palečky 🙂
Holky tak dalsi mesic nevysel ☹
@pavlinpaj ach jo tak to je mi líto ☹ u mě to bude určitě podobné za pár dnů ☹
@juliemichal dekuji 🙂 mooooc na tebe myslim at ti to vyjde. Ja co nejdriv zajdu k lekari se poradit...
@pavlinpaj taky moc děkuji jsi moc hodná 🙂 já být tebou bych šla k lékaři asi hned v lednu 🙂 možná ti ti dá něco na podporu a potom to půjde samo 🙂 držím moc palečky 🙂
@juliemichal a není to tím. Že jsem brala 2 dny antibiotika a čaj urologické
@nada1985 já si myslím,že to tím nebude 🙂
@juliemichal aco když jo já se snažím už 8 let
@nada1985 jéva tak to je mi strašně moc líto ☹ to je dost dlouhá doba ☹ a na IVF jsi nebyla? ☹ a měla jsi někdy zpoždění?ale já si myslím,že ATB ti nezpůsobí zpoždění 🙂 my se to nikdy za těch 43 cyklů co se snažíme nestalo,že bych měla díky ATB zpoždění.jedině mě potom napadá když chceš myslet na to nejhorší,že by to mohla být cysta.ta mi zpoždění způsobuje.
@juliemichal co to je ATB
@nada1985 ATB jsou ty antibiotika 🙂
@juliemichal jsem si to myslela 😉 jinak od října jsme pila čaj kontryhel abych otěhotněla a září kyselina listova
@nada1985 a byla jsi teda v car nebo ne?a nechceš si zkusit koupit buď inofolic anebo gynex? 🙂 já beru první cyklus gynex a vypadá to,že mám 2 ovulace v cyklu 😀 dnes jsem teda 7-8DPO a dnes to vypadá,že mám druhou ovulku,což nechápu 😀 já bych být tebou si zkusila koupit něco s toho 🙂 a jinak gynex tu skoro všichni chválí 🙂
@juliemichal jak 2 ovulaci cyklus to je že máš jednou měsíc 2 menstruace?
@juliemichal je to tam a duch to není ,bože jste první kdo to ví ani chlap to neví objevil se do 10 sekund
@anonym1987 jsi těhotná a citis na tělo něco
@anonym1987 a to jsi měla jako já jak jsme si psali a kolik dní máš ty cyklus
Ji prsa občas ,Píchání a menší nevolnosti.jinak miluji sladké ale teď mi vůbec nechutná
Cyklus 28-31
@anonym1987 GRATULUJI!!!!!!!!!!!!hlavně ať je teď všechno v pořádku 🙂 hoď fotečku 🙂
@nada1985 jj vypadá to tak,že mám druhou ovulaci v jednom cyklu 🙂

@juliemichal ještě nepřišla ms měla jsem dneska ráno takový slabí růžový když jsem utrela a. Měla jsem dostát 24.12. MEnstruace až do teď nic tak nevím a ty jsi měla ttaky tak