Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal ps mám takový bílí výtok gumový nebo nevím jak to popsat a suchý dny určitě nemám :D
A co vy?
@anonym1987 to jsem měla taky tak asi před 3 dny a minulý jsem měla moč jako kdybych měla zánět a to jsem měla 2 dny tak nevím
jo moč mám taky takovou tmavší,ale občas málo piju.Tak
@nada1985 nezbývá nic jiného než testovat :D
@anonym1987 kdy testujes a taky jsi měla trochu růžový když jsi utrela
to jsem měla to narůžovělí a to byla sobota 26.12. což jsem byla 10 dpo a testuji doufám ,že zítra ráno jelikož už pokud by tam něco bylo tak aspon duch .D
@anonym1987 no tak to je super to moc moc držím palečky ♥ a zítra čekám tvůj testík ju? 🙂 já jsem dnes 7-8DPO a na testu jsem dnes měla docela krásnou čárku,ale ta se bohužel někde ztratila takže nějaký vadný test ☹ a už tomu nevěřím,že by se zadařilo ☹ ☹ no a jak vidím tak jsi měla ten narůžovělý výtok ve stejný den co já 😀 akorát já jsem byla cca 4-5DPO 😀
@anonym1987 a kdy máš dostát
@anonym1987 no teda pardon ten růžový výtok jsem měla 25.12 😀
@nada1985 podle 2 aplikací dnes podle fertiliti zítra,ale minulí měsíc jsem měla pokles teploty už 4 dny před ms.
@juliemichal kdy jste měl ovu ?
Jinak i semnou pohrávají prsa občas bolí občas ne,malinké nevolnosti a častěji wc.
@anonym1987 co to znamená. Nechápu můžeš to nějak vysvětlit?.
@anonym1987 jaký aplikací a fertility?
@nada1985 Používám aplikace,měřím bazální teplotu a používám k tomu ovu testy.
Takže vidím graf za minulí měsíc a tento měsíc z bazální teplotou a vidím ,že minulí měsíc už teplota začala klesat 4 dny před menstruací. v den ms jsem měla teplotu 36,69.
@anonym1987 já teploty nemerim někdy se mi motá hlava
teplota se měří ihned p probuzení ráno než se stane z postele
@anonym1987 prosím o tykání 😀 my jsme si tu už dávno tykaly 😀 a ovu jsem měla před 7-8 dny.20.12 jsem měla pozitivní ovulační testík.
@anonym1987 taky se my stává že nejsoem večer unavená jdu spát až 00:00 hod
@juliemichal :D takže ovu 21.12.Tak holky držím pěstí at jsme spkojené a najdeme // .Já už se zblázním,přemýšlím nad tím, pokud ho chlap koupí tak testnout ještě dnes :-/,ale nevím 12 dpo není brzy?
@juliemichal dozvis se už 4 .1.2016 můžeš udělat tt
@nada1985 Já jsem ted ko včera jsem prospala skoro celý den,pořád na mě padá únava.
@juliemichal 7 nebo 8 dpo jsem taky zkoušela tt objevil se i chlap ho viděl to je co říct,ale po limitu zmizel.
@anonym1987 já myslím že můžeš udělat dneska ale nesmis pít 2. Hodiny a dej vědět
@nada1985 Tak to u mě není problém,Já už takhle skončila v nemocnici ,jelikož pitným režimem mám mega obr problém ☹
@anonym1987 jakto a co ti řekly v nemocnice
@nada1985 já jsem právě měla dušíka cca 5-6DPO a dnes jsem měla docela pěknou čárku na testu,ale zmizela ☹ no 4.1 by tam mohly být už dálnice co? 🙂 a tobě se teda už ms rozjela? ☹
@anonym1987 mi dnes nezmizel po limitu,ale i během limitu a taky ho viděl chlap,ale je divné,že fakt zmizel ☹
@juliemichal jaky test to byl ? Já měla dr max tyčinku tu jednu v balení myslím,že je to comfort
@nada1985 málo piju vydržím bez vody dost dlouho,ale potom kolabuji,ted jsem nepila třeba jenom 3 hodiny,ale nekdy se napiju max 2 x za den z malé sklenky

@renmilka tojo a kdy máš mít ovu