icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
tess007
22. pro 2015

@lelinka22 Ukázkově pozitivní!!!!

juliemichal
22. pro 2015

@tess007 tak to je dobře,že to máte pojištěné 🙂 no mi už krásně slábnou ovu testy,tak jsem ho asi v tu neděli pozitivní měla 😀 a sexík jsme měli v neděli,včera a ještě bude dnes 😀 a držím vše co mám aby to klaplo 🙂 i já bych byla ráda kdyby se nám po 43 měsících povedlo ☹
no u nás s prvním to byl neplánovaný a o druhého jsme se snažili 7 měsíců 😀

juliemichal
22. pro 2015

@tess007 a co si myslíš o tom mým testu s 9DC? 😀 od 4DC mi testík krásně sílil a od 10DC mi zase slábne,zítra zkusím ještě jeden,ale už vidím,že bude daleko slabší než dnes 😀

tess007
22. pro 2015

@juliemichal Já testuju poprvé, takže spíš si nechávám poradit. Každopádně 9DC vapadá nadějně a pokud jste to nešulili... 😀 43 měsíců? Ty vado, tak to držím palce. Jak dlouho to řešíte s doktory?

juliemichal
22. pro 2015

@tess007 aha 🙂 to já asi cca po 5,ale nikdy se mi nestalo to,že by mi sílil a potom slábl,tak se v tom taky nevyznám 😀
no a nešulili jsme to 😀 ještě dnes to pojistíme a potom ať se děje vůle boží 🙂
řešíme to s doktory dohromady nějakých 8 měsíců,za tu dobu jsem byla 4x na IUI.tento rok jsme byli 1x v novém caru a min rok 3x v jiném 🙂 jinak s toho IUI jsem měla cca 3x biochemické těhu ☹ a jinak v dubnu chci jít do IVF.13.1 jedeme do Olomouce do fakultní nemocnice,do nového caru tak uvidíme jaké to tam bude a jak to bude probíhat 🙂

tess007
22. pro 2015

@juliemichal Děkuj pánu Bohu za dvě děti...Podstupovat všechno tohle, abys měla aspoň jedno....To musí být šílený ☹

juliemichal
22. pro 2015

@tess007 přesně tak to máš pravdu 🙂 jsem ráda,že s kluky jsem s otěhotněním problém neměla,no teda u toho druhého 😀 první fakt byl neplánovaný 😀 no a máš pravdu kdybych toto postupovala u prvního tak by mi s toho asi kleplo dřív než teď ☹ sice teď mě to už krásně taky leze na nervy,ale určitě věřím tomu,že se nám to třetí taky povede,když 2 šli bez problému 🙂

anonym1987
23. pro 2015

Tak já se tu s Vami na chvilku loučím.Jsem 7dpo.Chytl mě do toho ještě zub a testovat tt asi budu až po novém roce.Takže Všem přeji Krásné svátky a hlavně aby se zadarilo a byli vysněné //.pa

cisama
23. pro 2015

Tak i já vám přeji krásné svátky. Snad se nám zdařilo a pokud nepřijede potvora tak na silvestra testujeme a snad v novém roce to budou// a ne zase červená.

nada1985
26. pro 2015

Ahoj

juliemichal
27. pro 2015

ahoj holky budu otravovat.co si prosím myslíte o mých ovu testech?pozitivní jsem ho měla 9DC,potom mi ovu testy slábly.a teď to vypadá takto,myslíte si,že se může jednat o druhou ovulaci?vrchní 14DC,uprostřed 15DC a dole 16DC - s dneška.děkuji 🙂

dzogobela
27. pro 2015

@juliemichal otazka je,jestli ten 9 DC je pozitivni,uplne jednoznacne to neni bych rekla 🙂 takze bud ovulace teprve prijde a nebo to muze znacit i tehotenstvi i kdyz to asi jeste moc brzo. Ale tyhle testy pozitivni nejsou jeste... Mne to behem cyklu taky ruzne sililo a slablo a ovulace nakonec byla az v den,kdy uz jsem cekala spis MS 🙂

juliemichal
27. pro 2015

@dzogobela no na živo s 9DC tam právě chybělo jen trochu aby byl úplně pozitivní 😀 jinak jsem měla 8-9DC táhlý hlen a taky ovu bolesti,což jsem nikdy neměla 😀 teď už mám zase bílý hustý výtok 😀
jinak ovulaci mívám v rozmezí 13-15DC později ne-e.a ano máš pravdu tyhle testy ještě úplně pozitivní není,ale nikdy mi to tak hodně neskákalo 😀 možná taky budu jak ty a na konci cyklu bude další ovu 😀 kdo ví 😀
ale jinak jak jsem četla tak po ovulaci vzniká žluté tělísko,které brání další ovulaci 😀 tak jsem fakt zvědavá co s toho bude 😀

juliemichal
27. pro 2015

a takto vypadá jak je zcela zaschlý 🙂

lzii
27. pro 2015

Ahoj Holky, nabízím ovulacni testy co mi zůstaly . Mám jich 20ks - 15Kč . má někdo zájem ? Vyjde to levnějí jak z lékárny ...

monishkam
27. pro 2015

@lzii měla bych zájem, odkud jste?🙂 a nepřeťukla jste se v ceně?

anonym1987
27. pro 2015

@monishkam možná bych to chápala jako za kus ;)

juliemichal
27. pro 2015

@monishkam já bych to taky chápala jako za kus 🙂

nada1985
28. pro 2015

@renmilka ahoj jak dlouho jsi zmeskala ms já totiž jsem měla dostát 24.12. Do teď nic nevím jestli bych byla v tom :-/ testy jsem ještě nneudělála

renmilka
28. pro 2015

@nada1985 Já to brala od nejdelšího cyklu, který jsem kdy měla a to to byl týden zpoždění....tak test zkus😉

monishkam
28. pro 2015

@anonym1987 napadlo mě to, proto jsem se i ptala, odkud paní je, lepší by bylo osobně, poštou už to zas levnejší není.

nada1985
28. pro 2015

@renmilka asi před hodinou jsem byla na záchod a utrela jsem a viděla slabí růžový ty jsi měla taky tak

nada1985
28. pro 2015

@renmilka je to že blíží ms

anonym1987
28. pro 2015

@nada1985 a kolikátý dpo jste? Já toto měla 10 dpo a dnes má dorazit ms nebo zítra podle ff.Jinak dnešní bt 37,18.

nada1985
28. pro 2015

@anonym1987 no měla jsem dostát 24.12. jinak mám vždycky 24 dní pak dostávám menstruace měla jsem 1.12. Menstruace tak nevím a ty to máš jak

nada1985
28. pro 2015

@anonym1987 DPO jsem měla 13

anonym1987
28. pro 2015

tak cyklus 28-31 ,ale 31 je opravdu max.
ovu jsem měla 19DC jelikož ovu test pozitivní 18 DC.
Dnes jsem 12dpo .
Viz graf.
Já bych zkusila tt.🙂

renmilka
28. pro 2015

@nada1985 No, tento měsíc už normální MS přišla silnější, ale to bývá začátek, někdy slabě a pak se mi to většinou rozjelo...... Tak holt pojedeme další kolo😉

juliemichal
28. pro 2015

@anonym1987 kdy budeš zkoušet testík? 🙂 grafík vypadá nadějně 🙂

anonym1987
28. pro 2015

@juliemichal Až ten můj chlap koupí tt,Já se ted nikam nedostanu ☹ snad dnes odpoledne ho koupí a zítra ráno testnu 😀

Strana