icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
tess007
20. pro 2015

@juliemichal Stačí zítra🙂

tess007
20. pro 2015

@juliemichal Stačí zítra 😉

juliemichal
20. pro 2015

@tess007 dobře děkuji 🙂 sice mám ještě kolem 50 ovu testů,ale raději si počkám do zítřka 😀

pavlinpaj
20. pro 2015

@juliemichal taky bych pockala 🙂

juliemichal
20. pro 2015

@pavlinpaj dobře 🙂 ještě jsem ho vyfotila jak vypadá když je už úplně suchý.ale fakt nechápu tu jejich intenzitu.nikdy jsem tak dlouho neměla tak docela silné čárky ☹

eliska8228
20. pro 2015

Ahoj holky, netestujete prosím některá s ovulačním testem fertil control light? Je to testování ze slin. Zkouším tento měsíc ovulační testy poprvé, tak nevím co od toho čekat.
Včera 12 den cyklu se mi na něm z ničeho nic ukázal pozitivní výsledek, ale dnes už zase nic. tak nevím jestli jsem měla ovulaci.
Jinak se pro kontrolu testuji i klasickými z moče na kterém včera slabá druhá čárka byla, ale dnes jenom bílo.

ke7
20. pro 2015

Ahoj holky, omlouvám se, ale jsem hrozný poseroutka..Beru antikoncepci, pravidelně bez chyb,ale zkusila jsem si udělat ovulační test, abych se přesvědčila, jestli HA funguje..aby byl pozitivní musí být čárka stejná, nebo silnější než ta v kontrolní linii, že?

dzogobela
20. pro 2015

@ke7 precti si pribalak 😉 stejna nebo silnejsi,oboje pozitivni. Ale nejsem si jista,ze HA nemuze nejak test ovlivnit.

ke7
20. pro 2015

@dzogobela V příbalovém letáků píší, že pro uživatelky HA nemusí test fungovat...já právě nevím, co si o tomto testu myslet, přiložim fotečku..Podle mě negativní..

andrejka3741
20. pro 2015

@ke7 většina druhů hormonální antikoncepce blokuje ovulaci, takže k ní vůbec nedochází. Navíc ty prášky znesnadňují otěhotnění i jinak - zahušťují hlen děložního čípku, takže se spermie vůbec nedostanou do dělohy a vaječníků, a omezují růst děložní sliznice, takže i kdyby došlo k ovulaci a oplodnění vajíčka, tak se vajíčko neuchytí v děloze, ale odejde z těla ven.

dzogobela
20. pro 2015

@ke7 ano,tohle je negativni test.

ke7
20. pro 2015

@andrejka3741 Jsem ostuda...o blokování ovulace vím, ale netušila jsem o té druhé části...jsem trochu nervák ☹ Děkuju moc za info! To si budu pamatovat!

ke7
20. pro 2015

@dzogobela Děkuju moc za reakci..to mě uklidnilo🙂

tess007
20. pro 2015

@juliemichal Prosím tě, ještě technická....Pozitivní test vyšel někdy kolem poledního, takže radovánky po uspání dítka budou co k čemu? Není už pozdě?

juliemichal
20. pro 2015

@tess007 neboj se není určitě pozdě 🙂 my taky budeme mít sexík večer 🙂 uvidíme podle zítřejšího ovu testíku,pokud bude slabší tak jsem měla dnes pozitivní ovu testík 🙂 a jinak po pozitivním ovu testu je v rozmezí 6-48 hodin ovulace 🙂 takže sexík by jste měli teď mít 3 dny po sobě 🙂

tess007
20. pro 2015

@juliemichal včera, dnes a zítra. To dáme🙂 Díky a držím palce. Třeba se potkáme v zářijovkách 2016 🙂

juliemichal
20. pro 2015

@tess007 a ještě bych to pojistila i pozítří 😀 jak mívám pozitivní ovu testík tak máme sexík v den pozitivního testu,a potom ještě 2 dny 😀 aby jsme to pojistili :D :D a taky moc držím palečky 🙂 a bylo by to krásné,kdyby jsme se potkaly v zářijovkách 2016 🙂 jak dlouho se snažíte o druhátko? 🙂 my se bohužel o třetí snažíme 43 měsíců ☹

juliemichal
21. pro 2015

holky myslíte si,že ten včerejší byl pozitivní?dávám porovnat na první fotce je ovu test s 4DC,9DC a dnes 10DC na dalších fotkách je 9DC a 10DC.děkuji

nada1985
21. pro 2015

@renmilka ahoj jak se máš jak jsi v tom?

515ka
21. pro 2015

Ahoj holky. Tak co myslíte? Tulit se už dneska nebo až zítra/pozítří? (Úplně napravo je z dneška)

vapka
21. pro 2015

@515ka ještě testuj dál, možná zítra bude ještě silnější, každopádně doporučuji tulení klidně každý den.....

515ka
21. pro 2015

@vapka No dle BT ovulace eště není, ale bojím se abych ji neprošvihla :/

vapka
21. pro 2015

@515ka myslím, že může být ještě silnější, no tak hupky pod peřinu a nepropásne se nic, klidně bych to tak praktikovala celý týden....

renmilka
22. pro 2015

@nada1985 Ahoj bohužel menses v sobotu 43.DC přišla.......

lelinka22
22. pro 2015

Myslíte že tohle je pozitivní a je vhodná doba na početí? 🙂

juliemichal
22. pro 2015

holky tak ten s 9DC je asi fakt pozitivní,že?

515ka
22. pro 2015

@lelinka22 Měla jsem včera podobný a dnes mi už zeslábl 🙂 Takže asi pozitivní byl 🙂

nada1985
22. pro 2015

@renmilka škoda

tess007
22. pro 2015

@juliemichal Tak včera šel manžel radši na pivo...Dneska už je test ukázkově negativní, takže z toho nic nebude... 😅 O druhé 9 měsíců...Ale už s prvním to byla dřina.

tess007
22. pro 2015

@juliemichal každopádně den před ovulací a v den ovulace...Třeba by to mohlo klapnout...Den po ovulaci nic...Tak ještě další den po ovu..i s negativním testem, ať to pojistím🙂

Strana