Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@nada1985 já vím,já jsem to pochopila 🙂
@nada1985 jo ;)
@anonym1987 dobře děkuji,tak jako druhou ovu to určitě brát nebudu 🙂 no včera večer mě zase docela dost píchalo v podbříšku,neměla jsi to i ty po tom špiněním náhodou?testík jsem si dnes zkoušela ten one step tam jsem měla krásnou čárku,ale ta se potom ztratila a pak jsem zkusila dr max a tam nic nebylo ☹
@anonym1987 a BT neměřím ☹
Jo takové pichave bolesti na vejecnikach a byla jsem dost utahana.A zeptám se tulení před ovu nebo kdy cca
@anonym1987 ale dneskavrano my bylo teplo i kdyz nemerim teplotu co znamena kdyz je vysoka teplota je to spatny nebo musi byt akorat
@anonym1987 a mela jsi taky rano dneska teplotu
@juliemichal ještě bych to nevzdavala prostě někomu ukáže dříve někomu to trvá třeba to hnízdění ,mě ale nejde do hlavy ,že je to tak silné,co jsem koukala tak většinou 12 dpo mají slabé ,pomalu duchy.Doufám,že to nebudou dvojčata,jelikož moje babička a teta měli dvojčata ale nikdy to nedopadlo dobře :( vždy se udrželo jedno
@anonym1987 a kolik dnů po tom špinění jsi ty píchavé bolesti na vaječnících měla?jinak jsme měli sexík v den pozitivního testíku,na druhý den po pozitivním a potom ještě ten další den 🙂 ty 2 dny v době pozitivního testíku a na ovulaci jsem měla nožky pěkně nahoře a nehla jsem se s postele do rána 😀 a dost utahaná jsem taky.ráno spím cca tak do 11 či 12 a to neznám 😀
@anonym1987 no taky si říkám,že ta tvá čárka je fakt hodně silná a neboj vlohy mám taky na dvojčátka i má mamka čekala,ale to druhé se přestalo vyvíjet v 10tt a teď má zdravou roční holčičku 🙂 a máš pravdu vzdávat to nebudu,dnes jsem 7-8DPO a 5-6DPO jsem měla na testíku pěkného dušíka 🙂 tak se určitě ještě ukáže 🙂 věřím tomu 🙂
@nada1985 teplota,ale bazalni což v pochvě,
@juliemichal neustále je mám od te doby.Tak kluci vstávají v 5:13 takže mám málo spánku 🙂
@juliemichal jak jsem ti psala s tím mim dušikem a pak zmizel a byla jsem 8dpo.No to nevím co by ten můj dělal.By se posr..
@anonym1987 no mí kluci taky vstávají hodně brzo,ale ten starší si udělá snídani a i bráškovy 🙂 a jinak i dnes mě nějak popíchává v podbříšku 😀 včera to bylo,ale kruté nemohla jsem ani ležet a přirovnám to ke kontrakcím 😀
@anonym1987 to vim aco telo je taky teplo ne ?
Ja asi ty 2 noci nemohu ležet na boku .A špatně spím
@nada1985 to neppradim buď se měří v ústech nebo dole
@anonym1987 aco bradavky porae stejny
Holky jdu se vykoupat tak brzi si napisem jooo
Jo stejné,ale šílené akné,přitom obličej normálně mám jako dětskou prdelku 😀
@anonym1987 tak to já na boku atd ležet můžu to mi nevadí,ale je to hnus bolest.uvidíme co s toho vyleze 🙂
@nada1985 já si bazální teplotu měřila v pochvě 🙂 je to tam prý daleko lepší než v ústech.
Jste tu nekdo
@nada1985 ja na chvilku
@nada1985 já taky 🙂
Co delate
@juliemichal
@nada1985
Tak testoval někdo z Vás tt?
Ahoj, chodim do práce, tak nemám moc čas sledovat novinky 😀 No, mě už se pomalu blíží předpokládané datum ovu....no, ten poslední cyklus na me pěkně vybafl 😕 MS si přijde hrdě až 43.,DC ...to se mi ještě nestalo, to už i mě stoupla naděje, ale 1.DC také ještě víc klesla, jelikož si myslím, že něco nemusí být u mě OK, že by cysta...??? No na gynekologii jsem byla naposledy v květnu a nikdo se po sonu o cystě nezmínil, že by to najednou stihlo takhle zamavat s celým cyklem...třeba byl fakt hoodně výjimečný anovulacni 😨 Jsem teď 11.DC, tak za tři dny bych mohla začít testovat, jsem zvědavá, to zas takový pokus do prázdna, do teď nic, takže to vidím příští rok už na doktory.......
@anonym1987 nene dnes netestuji,počkám si na Silvestr 🙂

@juliemichal no skáče to dobře,jako druhou ovu bych to nebrala ty jsi to naruzovely měla o den dříve vid co když to byla nidace? Ka vlastně 2 dny po tom mám pozitivní tt ,co to zkusit? Máš čím testovat? A co bt? Meris ona i ta teplota řekne hodně.