Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vapka Těžko odhadnout 😒 Já spíš myslela, že cysta by tam byla třeba stabilně a proto se i nedaří a ted to rozhodilo i cyklus třeba....nevím, nevyznam se v cystách 😀 😝 Tak hlavně, já to nikdy neresila tak, že by to byla ta největší priorita, prostě zkousime na nahodu, zda se třeba nepovede..... A je nám spíš zvláštní, že nic, tak to chceme pro jistotu pak řešit lékařsky, ať se ví, už i kvůli našemu zdraví. Bereme to v zdravé normě to snažení😉 Ale je pravda, teď nastal jiný režim. No testovat budu, ať se orientuji.....😊
Holky, co myslíte? první fotka (hnědý podklad) je z minulého cyklu pro srovnání. Tenhle cyklus je druhá fotka (bílý podklad). hormon očividně roste, ale v reálu je první čárka slabší než kontrolní. A já teď přemýšlím.. sex byl včera ráno, plán byl dneska vynechat, aby měl muž kvalitní materiál... ale ta čárka mi nedá... Kdy je podle vás nejlepší mít sex? dnes večer a ještě to pojistit i zítra?
@procsenajednoumusimregistrovat Já bych to pojistila zítra,ale každý to vidí jinak,Někdo napíše dnes ,ale k ovu teprve dojde 🙂
@procsenajednoumusimregistrovat Já bych šla do toho dnes a i zítra 🙂 Když už tak pořádně 🙂
@juliemichal nemela jsi pozitivni uz driv?
@pavlinpaj ano právě,že měla.dnes jsem 9-10DPO :( tak se vůbec v tom nevyznám :( :( a beru utroš 4 dny.
@juliemichal prave jsme se o tom bavili a Ja Ted nevedela 😀 myslim ze uplne pozitivni ale neni. No ale nejsi tehu?
@pavlinpaj no naživo je úplně pozitivní,mám tu špatné osvětlení 😀 no a těhu asi ne-e dělala jsem si i těhu test a tam není ani dušík nic ☹
@juliemichal aha no tak bych zkusila jeste tehu test za dva tri dny. Vubec nevim, co jineho k tomu rict. Je to zajimave..
@pavlinpaj přesně tak já jsem s toho úplně paf a nechápu to 😀 nejhorší je,že v sobotu mám jít na první směnu ☹ a mám dilema kvůli toho,že mám nemocenskou a kdybych byla těhu tak by mi ji dr prodloužil do 7 měsíce ☹ protože bych měla hned rizikovku ☹ a když nastoupím do nové práce tak by mi nemocenskou napsat zase podle mě nemohl ☹
@juliemichal On může na ten test mít vliv i ten Utroš, jinak neschopenku Ti mudr napíše kdykoliv, nevadí, že jsi nastoupila do nové práce....
@vapka jo?já myslela,že utroš má vliv jen na těhu testy 😀 ale děkuji 🙂
a taky jsem si právě myslela,že neschopenku mi novou napsat nemůže,protože jsem ji měla teď od června ☹ leda,že by mi ji asi napsal jiný dr,ne?
@juliemichal Ty jsi teď na neschopence? To jsem nepochopila, jestli jednu neschopenku máš, tak druhou nelze, člověk může pobírat jen jednu dávku....
@vapka ano jsem na neschopence a když půjdu do nové práce tak ji budu muset ukončit.a právě mám kvůli toho dilema ☹ kdybych věděla co znamená ten můj pozitivní ovu test tak bych byla ráda.teď nevím zda mám nastoupit do té nové práce anebo nenastoupit ☹ dr mi právě říkal,že když teď otěhotním tak budu na rizikovém kvůli toho,že se tak dlouho snažíme a měla jsem tolik biochemických těhu ☹ tak abych zase o to nepřišla ☹ byla jsem ráda,že mám novou práci a jak jsem si udělala ten ovu test tak jsem zase s toho špatná ☹ a fakt nevím co dělat ☹ a právě teď jsem si našla diskuzi na emiminu a prý utrogestan nemá vliv na ovulační testy,že utroš je progesteron a ovulační test ukazuje LH v těle.
@kajka93 no já na těchto testech v době ovu nemám silnější čárku než ty na té levé straně.a to je používám cca 4 cykly 🙂 takže bych jsem se už taky snažila 🙂 a jinak dnes mám silnější čárku na ovu testu než ji mivám při ovu,ale pro jistotu to ještě s manželem pojistíme.
@juliemichal No, ona ta hladina toho LH hormonu se v průběhu cyklu může měnit, zase to není úplně pozitivní, jinak k té práci, ono je možná lepší ukončit tu neschopenku a nastoupit do nové práce a počkat.... Jestli těhotná budeš a vše bude v pořádku, tak se neboj, to miminko se udrží i kdybys skákala s padákem 😀 biochem.těhu zažívá spousta žen a ani o tom neví, je to sice ošklivé, ty naděje, ale opravdu příroda ví, že to má být a nebo nemá. No a teď jsi zaměstnaná? Jinak pokud si chceš být jistá, tak si skoč na krev, 😀
@juliemichal a tehu test asi nemas vid?
@vapka no na krev si chci skočit,ale nevím zda mě zítra v nemocnici přijmou,když je Silvestr 😀 nevím jak to tu chodí,nikdy jsem nebyla na krvi ohledně těhu 😀 a máš pravdu hodně žen si projde biochemkem a taky máš pravdu v tom,že kdyby to mimi mělo být tak by se to tak i tak udrželo 🙂 tak si s tím hlavu dělat nebudu a do té práce půjdu 🙂 no a jinak jsem teď zaměstnaná v kauflandu,ale našla jsem si lepší práci tak podávám výpověď 🙂
@vapka
@juliemichal děkuji holky, tak já dneska nenápadně svedu chlapa 😀 a bude vystaráno 🙂 ... moc moc díky 🙂
@dzogobela těhu test mám a taky jsem si ho dělala a je negativní,ale jsem 9-10DPO.tak asi ještě brzo a mám one stepy tak nevím zda jsou dobré.

@vapka co znamená cysty je to špatně nebo brání otěhotneni