icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
8. led 2016

@julieta33 krása, přeji příjemný víkend plný tulení 😉

julieta33
8. led 2016

@vapka Děkuji 😊

vapka
8. led 2016

@julieta33 jestli máš ještě testy, tak bych to zkusila ještě i zítra, to by čárka měla slábnout. 🙂

julieta33
8. led 2016

A když slábne je to dobré ?tak to ma byt ?A mmůžeme?zitra na to ?vcera bylo také tuleni 😊

vapka
8. led 2016

@julieta33 Po ovulaci bude slábnout. To je dobře. Jinak má rada a zkušenost je taková, že tulení může být klidně každý den, když je chut, tak proč ne. Nám to takto už 2x vyšlo, žádné dozrávání spermíků, prostě bez sexu to nejde 😉

julieta33
8. led 2016

Takže ani u chlapa ktery mu je 43 let me 33 by neměl být problém 😊ou děkuji mockrát.

vapka
8. led 2016

@julieta33 nemyslím, že by v tom měl být problém 😉 samozřejmě že spermíci jsou schopni v plodném hlenu přežít i více dní, ale nejdříve bych zkusila variantu častého tulení a uvidíte jak to klapne, jak dlouho se snažíte s mužem o mimi ?

mrnous81
8. led 2016

@vapka jj určitě zkusím testnout i zítra 😉 no buď to ještě příjde nebo jsem to prošvihla :-/ dle těch testu není zatím náznak,že by se blížilo,že by byly pozitivní ☹

julieta33
8. led 2016

@vapka Přišly jsme o to mimi koncem září. TED bychom chtěly zkoušet.My tomu nechali volný průběh od října a nic.Teď merim ovu a uvidíme.

vapka
8. led 2016

@mrnous81 no, ono to fakt může poskočit ze dne na den, budu držet palce 😉

vapka
8. led 2016

@julieta33 to je mi líto, ale tak dobrá zpráva je, že to šlo jednou, tak to půjde znova 😉

mrnous81
8. led 2016

@vapka nevim,zda tam bude neco videt?

mrnous81
8. led 2016

@vapka ale kdyz koukam na ty testy julieta 33 ,tak ze zacatku take tak a najednou to poskocilo 😉 tak snad tomu bude i u me,ale moc casu na to neni,jen do pondelniho rana,kdy pritel opet razi do zahranici ☹

vapka
8. led 2016

@mrnous81 vidím, vypadá to takhle zatím nic moc, ale ještě bych vydržela. Co ten hlen ?

mrnous81
8. led 2016

@vapka no právě ten bílkovitý se objevil jen ve středu,včera mě šíleně bolel ten vaječník,dneska dopoledne už jen mírně

vapka
8. led 2016

to jsem tedy zvědavá na ten zítřejší test 😉

mrnous81
8. led 2016

@vapka to já taky,ale jak říkám,moc velké naděje si už nedělám :-/ je to na prd,když chlap není doma,když je třeba...sakryš,ale už by se mohlo konečně zadařit po 13 ti měsících...jinak v únoru už půjde přítel na spermiogram a bude se vidět co a jak

mrnous81
8. led 2016

@mrnous81 jinak ti strašně moc děkuji,že jsi tak ochotná to se mnou rozebírat a radit mi 🙂 ale vy jste tady celkově všechny moc fajn 😉

nada1985
9. led 2016

@vapka ahoj chci radu dostala jsem ms 28.12 a už od středy jsem jak nafoukla nevím čím to je jako bych měla plnou moč v břiše a přitom nemám

nada1985
9. led 2016

@vapka jo ještě něco měla jsem zmeškaný ms 4 dny tak Jsem měla dostat 24.12. Tak nevím

marcelva
9. led 2016

Ahoj, je možné mít ovulační test pozitivní 8 dní ? 3 den byl nejsilnější.

nada1985
9. led 2016

@marcelva znamená že jsi těhotná

juliemichal
9. led 2016

@marcelva ahoj a nechceš si udělat tt? 😀

nada1985
9. led 2016

@juliemichal ahoj co znamená břicho nafoukly 2 dny měla jsem ms 28.12

juliemichal
9. led 2016

@nada1985 ahojky a kolik dnů jsi asi po ovulaci?anebo spíše nebudeš mít ovulaci a proto máš nafouklé břicho?

nada1985
9. led 2016

@juliemichal no od 6.1. Jsem měla ovu a čtvrtek a pátek jsem měla nafoukle jako když máš plnou moč coto znamená

marcelva
9. led 2016

tt jsem si dělala včera a byl negativní

nada1985
9. led 2016

@marcelva to je brzy kdy máš dostat ms

juliemichal
9. led 2016

@nada1985 jé tak to bohužel fakt nevím ☹ a toto nikdy asi nemíváš,že? ☹ já bych se spíše na to zeptala
@vapka ta se podle mě v tom vyzná 🙂 a ráda poradí 🙂

juliemichal
9. led 2016

@marcelva přesně tak a kdy máš dostat ms a kdy jsi měla ovu?

Strana