Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciasek1987 vypadá to dobře, každopádně bych se začala pořádně tulit a zítra ještě testovala 😀
@valeri10 děkuji máš pravdu,pro jistotu fakt vyzkouším víc testů 🙂 a budu ráda,když se dozvím,že mé tělo funguje tak jak má 🙂
@luciasek1987 no já měřím teplotu a dle ní mi graf vyznačil ovu ve čtvrtek (přitom bolesti a hlen byl max ve středu a v pondělí jsem měla pregnyl což by byl čtvrtek zase dlouho od pregnylu)
@luciasek1987 NEjsou oba pozitivní?
@julieta33 prave ze na prvnim testu je testovaci carka o neco slabsi nez kontrolni ALE u druheho testu je to tak, ze testovaci je silnejsi nez kontrolni.. A tak by to melo byt (si myslim)....
@juliemichal no vidis to., tve testy by u me byly negativni :D
@luciasek1987 přesně tak to máš pravdu,jak se na tvé testy dívám 😀 😀 jsme pravý opak 😀 😀 já jsem nikdy nedocílila takové čárky jako máš ty 🙂 ještě včera jsem si pro jistotu udělala jeden a byl stejný,myslela jsem si,že docílím konečně pořádné čárky a ono ne 😀 😀 jo a jinak dnes bych měla mít asi ovu,že?když dnes mám na tom ovu testu jen neviditelnou čárku? 😀
@juliemichal jojo dnes bys měla mít ovu 🙂 a já asi zítra, že?? I když těžko říct... Může být už za pár hodin... Kdo ví.. Ale břicho bolí fest :-/
@juliemichal mimochodem tt budeme dělat zhruba ve stejnou dobu? ❗️😇
@marla86 ja bych rekla ze ten z dneska je pozitivni....
@marla86 respektive testla bych jeste zitra... Mohl by zesilit
Diky za reakci. Jsem z toho zmatena. Vcera zeslabl a dneska zase zesilil.
@luciasek1987 jj já si myslím,že asi i ovu budeme mít společně 🙂 uvidíme 🙂 a jinak já tt budu dělat až po vynechání ms 🙂 ty ho budeš dělat kdy? 🙂
@juliemichal no rada bych take az po vynechani MS ale znam se... Bojim se ze to nevydrzim (jako vzdy)...
@luciasek1987 neboj já jsem taky taková byla,že jsem si dělala brzo tt 😀 no,ale po tom potratu co jsem měla si dělat dřív než po vynechání tt dělat nebudu ☹ mám s toho strach,a taky abych pravdu řekla tak já jsem ani tt neměla pozitivní a to jsem se od dr dozvěděla v 8tt,že jsem těhotná,ale,že je to bohužel ZT ☹
@juliemichal tak nebud smutna🌺☀️... 😉 mas tu nas vsechny a spolu to zvladneme 💪🏼😉
@luciasek1987 děkuji jsi hodná 🙂 já už smutná nejsem,už jsem to nějak pobrala 🙂 ale fakt je,že někdy si na to vzpomenu a pobrečím si ☹ jsem 17 dnů po zjištění potratu a 14DC.takže se spíše zabývám ovulkou a ne už tím potratem 😀 😀
@juliemichal co bylo BYLO... a ted vzhuru novym zitrkum 😎🙈🙉🙊
@luciasek1987 přesně tak a je to už krásně za mnou a teď aby se to znova povedlo 🙂 budeme si psát SZ spíše 🙂
@juliemichal oki at nespamujeme 😄
@luciasek1987 přesně tak 🙂
@juliemichal nechci tě ranit, ale není možné, aby jsi potratila a nedošlo ke krvácení. I kdybychom připustili, že se zárodek vstřebal, musí odejít sliznice, která odchází se snížením progesteronu při potratu. Zároveň by nemohlo dojít ke zrání dalšího folikulu, z kterého by došlo k ovulaci.
Není možné, že to co identifikovali lékaři jako těhotenství, nebylo těhotenstvím, ale něco jiného a mýlili se? Neměla jsi přeci ani pozitivní test, krev ti nebrali a nijak tě nechtějí sledovat, nechtěli se s tebou bavit v nemocnici...
Ten ovulační test není pozitivní, k takovýmto nástupům a pádům může do ovulace být několik, ale tenhle pozitivní, ani při dobré vůli, nebyl.
@klucacina neboj neraníš mě,a taky děkuji,no vůbec netuším,že by se 3 doktoři a ještě k tomu ti 3 doktoři pracují v nemocnici spletli a všichni mi řekli o tom,že jsem těhotná...
ale jinak jsi hodná 🙂 nevím co by jiného to mohlo být ☹ a volala jsem právě i do caru a tam mi řekli,že je možné,že se mi bez krvácení vstřebalo všechno... že se to stává...
a jinak já jsem nikdy nedocílila toho,že bych měla silnější čárku na ovuláku než tu kontrolní ☹ a přitom jsem měla i potvrzenou ovu s folikumetrie,ale nevadí pro jistotu si ještě měřím BT a uvidíme 🙂 jinak zprávu s nemocnice si četla co mi dala dr,že?
@juliemichal jo, ale ta sliznice se vstřebat nemůže. Zprávy z nemocnice jsem četla, ale možná viděli něco jinýho, co lze zaměnit za ranné stádium těhotenství.
Je možný, že k tý ovulaci vůbec nedochází, a proto testy nejsou dost silný.
Chtělo by to, aby si na tebe někdo v tom CAR udělal čas a mohli jste to všechno probrat.
Škoda, že nemáš jasno ☹
@klucacina no to máš pravdu to se nevstřebá.pamatuji si ten poslední UTZ jako kdyby to bylo včera,prosila jsem dr o foto kdyby to bylo pěkné a dr mi říkala,že mi ho určitě dá,pokud to bude krásné,společně jsme se dívaly na ten UTZ a nic jsme tam neviděly.pak mi ukazovala jen sliznici a říká mi,že po tom těhu tam zbyla jen ta sliznice.no já abych ti pravdu řekla vůbec netuším zda jsem měla ms či ne.3 dny po tom posledním UTZ jsem měla hodně slabé špinění a 4 den jsem došpiňovala a právě takovou ms jsem nikdy v životě neměla ☹ takže asi první ms teprve dojde,jak mi říkal dr jsem prý v 6ti nedělí takže to špinění prý bylo k tomu,ale pro jistotu si dělám ovu testy + měřím BT a uvidíme 🙂 jako snažíme se dále snažíme 🙂
počkej v tom Caru mám probrat to,že nemívám pozitivní ovu testy nebo jak?protože podle nich a folikumetrii ovu mívám,ale zase na druhou stranu mi dělali to poslední IUI jak jsem měla folikul 18mm.tak jsem možná ani ovu neměla... ale jak jsem brala clostyl tak ovu jsem měla,to jsem chodila ke svému bývalému gynekologovi na folikumetrii.
jinak podle mě kdyby to třebas ten potrat nebyl o čemž nevím zda byl či nebyl (podle doktorů byl) tak by mi dr od 8tt nechtěla předepsat nějaké prášky na celé těhotenství (jedná se ohledně hematologie) tak mám něco špatného od roku 2005 a dr s hematologie mi říkala,že kdybych neměla 2 zdravé děti tak bych okamžitě v těhu brala nějaké ty prášky.
já jsem s toho fakt jelen ☹ ☹

@valeri10 taky si myslim ze jsem uz mela i silnejsi,,, no tezko rict.. Od utery me boli bricho jako pri kazde ovu a od vcerejska plodny hlen.. Takze by to uz teoreticky mohlo byt dnes kdybych dala na sve telo a nerifila se testy...