Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

holky my se snažíme od listopadu... respektive pořádně jsme začali až v lednu.... 😉
@luciasek1987 mi od toho září a ted od února jsem zkusila ovulační testy, abych věděla, zda ovuluji. Naštěstí je dobré, že datum ovulace odhadnu pocitově a testy mi to teď jen potvrdili. Tak snad už se brzo zadaří🙂
@leilinkaa jj ja ovulacni testy take pouzivam ale stejne to na sobe poznam podle bolesti a hlenu.. no jak rikam ted jsme teprve meli cas se opravdu snazit a "Necekam" na ms... ale uvidime... tt zatim negativni dnes jsem 9-10 DPO.. treba je jeste brzy ... ale zatim to nejak neprozivam... je to bud na nebo :D
@luciasek1987 a kdy ,,neočekáváš"? doufám, že se ti to vydaří..Jak se říká, přej druhým a bude i tobě přáno😀 Jen mě trocha znervózňuje, že segry otěhotněli dnes co se rozhodli vysadit antinu a já zatím nee...no tak snad se taky brzo dočkám. Přeci každý to má jinak🙂
@leilinkaa normálně mám cyklus 28 dní, ale tento cyklus se mi ovulace posunula až na 17 DC.. takže MS mám mít správně teď ve čtvrtek ale počítám spíš s nedělí.. myslím, že se mi šoupne celý cyklus..
@luciasek1987 Tak to mě se ustálil taky na 28 dnech a ovulace je tedy 11 DC (pokud dnešní ovu test neukáže něco jiného), což mě překvapilo, že tak brzo, alespoň je tam dostatek času na "naleznutí cesty a uhnízdění"😀
@jasmina09
@juliemichal
Tak holky pozitivní asi až dneska... Silnější už asi nebude ;)
@leilinkaa tak ten už fakt určitě silnější nebude 🙂 super 🙂
Ahoj holky,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, pro snažilky o miminko.
Děkuji mnohokrát Jana
Odkaz na dotazník:
https://faktory-ovlivnujici-vyber-ce.vyplnto.cz/
to je už hezky pozitivní 🙂
Ahoj. Jsem tu nová a ráda bych se přidala ke snažilkám. Dva dny jsem pročítala diskuze,takže otázky mám zodpovězené,jde mi jen o podporu ve snažení. Včera pozit.ovul.test takže teď to hrozné čekání do další ms.
Nějak mi nejdou vkládat fotky do diskuze. Píšu přes mobil. Neporadíte? Díky

@leilinkaa moc moc držím palečky aby se zadařilo 🙂