icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
9. únor 2016

@leilinkaa moc moc držím palečky aby se zadařilo 🙂

dzogobela
9. únor 2016

@marcelva šance je vždycky :-P pokud jsi měla narůžovělý hlen, mohlo to být hnízdění, ale taky to mohla být opravdu teprve ovulace... musíš vydržet ten týden.

jasmina09
9. únor 2016

@leilinkaa a jak dlouho se snažíte? 🙂

leilinkaa
9. únor 2016

@jasmina09 zatím jenom od září, tak to není tak hrozné, ale mohlo by to brzo přijít🙂 a vám to trvalo jak dlouho?

luciasek1987
9. únor 2016

holky my se snažíme od listopadu... respektive pořádně jsme začali až v lednu.... 😉

leilinkaa
9. únor 2016

@luciasek1987 mi od toho září a ted od února jsem zkusila ovulační testy, abych věděla, zda ovuluji. Naštěstí je dobré, že datum ovulace odhadnu pocitově a testy mi to teď jen potvrdili. Tak snad už se brzo zadaří🙂

luciasek1987
9. únor 2016

@leilinkaa jj ja ovulacni testy take pouzivam ale stejne to na sobe poznam podle bolesti a hlenu.. no jak rikam ted jsme teprve meli cas se opravdu snazit a "Necekam" na ms... ale uvidime... tt zatim negativni dnes jsem 9-10 DPO.. treba je jeste brzy ... ale zatim to nejak neprozivam... je to bud na nebo :D

leilinkaa
9. únor 2016

@luciasek1987 a kdy ,,neočekáváš"? doufám, že se ti to vydaří..Jak se říká, přej druhým a bude i tobě přáno😀 Jen mě trocha znervózňuje, že segry otěhotněli dnes co se rozhodli vysadit antinu a já zatím nee...no tak snad se taky brzo dočkám. Přeci každý to má jinak🙂

jasmina09
9. únor 2016

@leilinkaa my jsme se snažili 4-5 měsíců ale do toho jsem měla problémy s cyklem, nekonečné špinění atp. tak jsem docela zírala, že se povedlo za celkem krátkou dobu 🙂

luciasek1987
9. únor 2016

@leilinkaa normálně mám cyklus 28 dní, ale tento cyklus se mi ovulace posunula až na 17 DC.. takže MS mám mít správně teď ve čtvrtek ale počítám spíš s nedělí.. myslím, že se mi šoupne celý cyklus..

leilinkaa
9. únor 2016

@jasmina09 Tak to jo teda, tak já naštěstí cyklus pravidelný (skoro nahodinu😀), tak se uvidí kdy mimčo dojde🙂

leilinkaa
9. únor 2016

@luciasek1987 Tak to mě se ustálil taky na 28 dnech a ovulace je tedy 11 DC (pokud dnešní ovu test neukáže něco jiného), což mě překvapilo, že tak brzo, alespoň je tam dostatek času na "naleznutí cesty a uhnízdění"😀

leilinkaa
9. únor 2016

@jasmina09
@juliemichal
Tak holky pozitivní asi až dneska... Silnější už asi nebude ;)

juliemichal
9. únor 2016

@leilinkaa tak ten už fakt určitě silnější nebude 🙂 super 🙂

jasmina09
9. únor 2016

@leilinkaa jo ten je jasnej 🙂 tak šup šup snažiiiiiiit!!!

vapka
9. únor 2016

@leilinkaa krásný test, tak plán je jasný, držím palce 😀

jana113
10. únor 2016

Ahoj holky,
ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, pro snažilky o miminko.

Děkuji mnohokrát Jana

Odkaz na dotazník:
https://faktory-ovlivnujici-vyber-ce.vyplnto.cz/

evusa2
11. únor 2016

Ahoj holky potrebuji radu. Pokud se nepletu tak jsme měla 9.2, ovu test pozitivní do toho si merim teplotu ale ta je stále 36,3 tak proběhla ovulace?

misutkakosutka
11. únor 2016

to je už hezky pozitivní 🙂

marrouc
11. únor 2016

Ahoj. Jsem tu nová a ráda bych se přidala ke snažilkám. Dva dny jsem pročítala diskuze,takže otázky mám zodpovězené,jde mi jen o podporu ve snažení. Včera pozit.ovul.test takže teď to hrozné čekání do další ms.

kamikz
11. únor 2016

Ahoj holky,moc prosim o radu! Myslite,ze ten z dnesniho rana je pozitivni? Ten posledni je z dnesniho odpoledne cca 17.00. Moc tomu nerozumim.. :( prokaucovala jsem to nebo na to jeste stihnem "uspesne" vlitnout? Moc vsem diky za jakykoli nazor! 🙂

kamikz
11. únor 2016

@kamikz jeste jedna,lepsi fotka..

marrouc
11. únor 2016

@kamikz ahoj. Řekla bych že jo. Ráno se dělat testy nedoporučují,tak proto asi slabší čárka. Jinak podle mě je nejvhodnější doba dnes večer a posychrovat si to to ještě následující dva dny.

marrouc
11. únor 2016

Nějak mi nejdou vkládat fotky do diskuze. Píšu přes mobil. Neporadíte? Díky

werik153
11. únor 2016

@marrouc Me to pres mobil taky nejde :(

marrouc
11. únor 2016

Díky. Aspoň už se nemusím dál štourat v mobilu. ☺ chtěla jsem ukázat pozit.ovul.test 12DC včera ráno,kdyby tu byl ještě někdo čekající v přibližnou dobu krom @kamikz

marrouc
11. únor 2016

@marrouc oprava-oba testy delane k veceru...prizpevek chtela dat vcera rano ☺ abych si neprotirecila

pavlinpaj
12. únor 2016

Ahoj holky, je to ono že? Spodní dnes v 10h.

dzogobela
12. únor 2016

@pavlinpaj yes 🙂

pavlinpaj
12. únor 2016

@dzogobela to se mi líbí 😀

Strana