icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
mardzanka26
7. bře 2016

Holky držím palečky, to vypadá moc pěkně 😉. Já ty čárky měla takový ubohý 😀 oproti vašim 😊

jitkazezulkova
7. bře 2016

@mardzanka26 mrkla jsem na Tvé testy a zkus testovat i později, ten můj dnešní ovu test je až 21DC 😉

juliemichal
7. bře 2016

@jitkazezulkova děkuji moc jsi zlatíčko,určitě si zkus koupit ty women secret ovu testy,fakt jsem s nimi spokojená 🙂 jéva tak to fakt utroš blokuje ovulaci ☹ ☹ ale než ti dr nasadil utroš tak ti musel udělat folikumetrii ne?no a jak dlouhé máš cykly?jestli jsi fakt ovulku nemohla mít dřív.zkus si teda koupit ty women secret a potom zkus si i měřit BT,pokud teda můžeš,měření BT je fakt dobrá věc 🙂

juliemichal
7. bře 2016

@mardzanka26 moc děkuji a u tebe eventuálně mohl být pozitivní ovu test 12DC,podle toho v kolik si je děláš.třebas večer mohl už být pozitivní,kdo ví 🙂 a pokud testuješ dál tak jak teď vypadají testíky?

jitkazezulkova
7. bře 2016

@juliemichal mám to pravě šíleně nepravidelně, ale opravdu moc, takže ani nevím, jak dlouhé cykly mám 😔 právě proto mi na srovnání dala utrogestan, ale folikumetrii mi nedělala, kdyz jsem ji rekla, ze vlastně netuším kdy mám ovu, tak mi řekla, ze to nevi nikdo - no prostě no comment a řeším změnu doktorky, jen zatím nevim, kam. Me totiz celkově prijde, ze vím vic, nez ta moje doktorka 😳 jinak kdyz jsem zkoušela ovu testy dřívější DC, tak byly vždy jen dušíky..abych Ti řekla pravdu, nechci to vubec hrotit, spíš na to ani moc nemyslím, ale vadilo by mi brát hormony zbytečně..

mardzanka26
7. bře 2016

Testuju pořád, teda dneska už ne, protože už mám 4 dny do ms a bylo to víc a víc bílý.
Používám taky Maxe, tak zkusím ty tvoje Juli, kde se prodávají? Já mám všude kolem lékárnu Dr.max a tam mají jen ty jejich. Dnes jsem koukala ve Švajcu a nejlevnější 5ks za 500, tak nejsem blaaaazen 😀. Můj obličej a bolesti v podbřišku říkají, že MS normálně přijde 😞 a taky furt řvu 😀 včera jsem řvala u Střepin, že stát dává dětem málo peněz na sporty 😂. A před MS to mám vždycky ☺

juliemichal
7. bře 2016

@jitkazezulkova bože tak to je fakt strašná doktorka ☹ to určitě ji změn 🙂 to se fakt divím,že ti nedělala folikumetrii a,že ti ani neřekla,že ten utroš máš brát až po potvrzení ovulace ☹ ☹ snad fakt ty hormony nebudeš brát zbytečně 🙂 a je moc dobře,že na to nemyslíš já právě ano a doufám,že ta práce mě navede na jiné myšlenky 🙂

@mardzanka26 ach jo tak to je mi líto,že ms dojde ☹ abych ti pravdu řekla tak vůbec netuším,kde se ty women secret kupují ☹ zkus to zadat do vyhledávače a objednej si je z netu,určitě budou i levnější,mi právě tyto ovu testy poslalo jedno zlatíčko odtuď 🙂 já jsem měla jen ty one stepy.tvl 500kč za 5ks ovu testů?tak to bych určitě za to nedala bože ☹

mardzanka26
7. bře 2016

Taky jsem si je nekoupila 😂. Tady ty ceny jsou takový. Ale zajímavý bylo to, že tam bylo namalované kdy je pozitivní a bylo tam i se silnou čárkou a i se slabou, jen sněhobílá negativní, tak asi jsou hodně citlivý. Děkuju moc,mrknu na to.

juliemichal
7. bře 2016

@mardzanka26 aha tak ty testy mi vůbec nic neříkají,vím,že některé holky si kupovaly ty digitální ovu testy za nějakých 600 a když byla ovulace tak tam byl smajlík 🙂 a vůbec není za co 🙂 fakt si myslím,že přes net budou i ty testíky levnější 🙂

mrnous81
7. bře 2016

@mardzanka26 jj 13 měsíců už je dost ☹ jezdí na víkendy,ale i tak je to na prd...minulý měsíc mi ovu vyšla ve čtvrtek a on jak na potvoru přijel domů až v sobotu večer,takže se samozřejmě nezadařilo. No a teď mi pozitivní ovu test vyšel v pátek odpoledne a v pozdějších večerních hodinách jsme na to vlítli a v sobotu ještě znovu 😉,v neděli jsme to už nedali,měla jsem celý týden nemocné kluky,tak jsme byli rádi,že jsme padli do peřin 😀 tentokrát nějak doufám,že se snad zadařilo...přítel podstoupil v únoru spermiogram a základní vyšetření u něho dopadlo nadprůměrně,takže tam chyba není!U mě dle základního vyšetření je prý také vše v pořádku...no pokud se ani tentokrát nezadařilo,dr. mi předepsala léky na podporu ovulace,ještě nevím co,teprve si je budu vyzvedávat,cca kolem 20 tého bych to měla/neměla dostat

mardzanka26
7. bře 2016

@mrnous81 Tak to jsem to měly minulý měsíc stejně, taky přijel až za dva dny, to měl přijet v pátek, ale jelikož ho nechalo auto v Německu na dálnici, přijel až v sobotu. Tento měsíc jsem měla ovu test poz. ve čtvrtek a přijel v pátek. Holky tady psaly, že je to dobrý, že šance je. Ale zatím to vypadá, že nic ☹ . Měla bych to dostat teď v pátek.

mrnous81
7. bře 2016

@mardzanka26 není na to,když chlap bývá večery doma,pak se člověk nemusí tímto stresovat,kdy bude ovu a kdy ne? Práce kamioňáka je v tomhle směru na prd ☹ doufali jsme,že se nám do roka zadaří,ale když neúspěšný měsíc následuje další neúspěšný měsíc,už ztrácím věškerou naději a iluzi a propadám panice...

saruska26
8. bře 2016

Holky co myslíte, proběhla ovulace? Dnes sem 16 DC, cyklus MS mám 30 dní. Testuji první měsíc, ale snažíme se už 6 měsíců pořád nic. Děkuji

marla86
8. bře 2016

@saruska26 ahoj, ještě ne, ale neztrácej naději, ještě tomu pár dnů dej ;)

mardzanka26
8. bře 2016

Ty bláho, mě to přijde málo a ještě tak divně rozházené. Já taky měla strašně slabé čárky ale stupňovalo se to a pak to zase odcházelo. Možná bych příští měsíc zkusila jinou značku testů a nebo rovnou k doktorovi, jestli k ovu vůbec dochází 😔😉

mardzanka26
8. bře 2016

Ale jak píšou holky tady, může to být klidně i dost později 😉

saruska26
8. bře 2016

Dobře, budu testovat dál. Jaká je nejlepší značka ovu testů? Děkuji

juliemichal
8. bře 2016

@saruska26 no s tou intenzitou těch čárek mi to připadá na anovulační cyklus ☹ jukni na mé testy tady jsou jak sílili a ta druhá fotka je s 18DC a to mívám cykly v rozmezí 27-30DC 😀 😀 akorát jsem si myslela,že u mě byl pozitivní ten testík s 12DC,protože potom byly zase slabší... no a pak nakonec zase sílili... ale taky jsem si myslela,že mám anovulák.... a děláš ty testy každý den +- ve stejnou hodinu?

juliemichal
8. bře 2016

@saruska26 a pro mě nejlepší značka ovu testů je women secret to je na té druhé fotce ten modrý testík 🙂

saruska26
8. bře 2016

@juliemichal
Kde se dají sehnat ty testy, jak píšeš? Ano dělám si je každý den v 11 hodin dopoledne. Když sjme se snažili o syna, trvalo nám to 5 měsíců. A teď už to zkoušíme 6 měsíců a nic.

marla86
8. bře 2016

@juliemichal prosimtě a kde se prodávájí ty women seret? Já mám ted taky ty růžový, a jsem s nima nespokojená, drmaxe mám taky vyzkoušenýho, tak dotřetice zkusím ještě jedn :D

juliemichal
8. bře 2016

@saruska26 no my se snažíme už skoro 4 roky ☹ a první syn byl neplánovaný a o druhého jsme se snažili 7 měsíců.... minulý rok v listopadu jsem otěhotněla a v lednu jsem potratila ☹ dám Vám tu holky odkaz na ty ovu testy,bohužel nevím v které lékárně se kupují ☹ protože mi je poslala jedna hodná holčina tady s MK 🙂 taky jsem spokojená i s těmi oranžovými na ty Vám tu taky hodím odkaz 🙂 tady tyto jsou ty women secret http://www.lekarna.cz/ovulacni-test-woman-secre... a tady tyto jsou ty prenataly http://www.lekarna.cz/prenatal-rychly-ovulacni-...

@marla86 abych ti pravdu řekla tak já už taky s těmi růžovými testy nejsem spokojená a s dr maxy taktéž.8 cyklů jsem si dělala ovu testy a teprve tento cyklus jsem narazila fakt na super ovu testy,hodila jsem tu ty odkazy tak se jukni 🙂 v jaké lékárně se kupují tak to bohužel vůbec netuším ☹ ☹

maanule
8. bře 2016

A co myslíte u mě holky..? Měřím tento cyklus poprvé... Bude ještě víc sílit?

juliemichal
8. bře 2016

@maanule zkus ještě udělat testík zítra,tento bych za pozitivní ještě nepovažovala,pokud by byl zítra slabší tak by dnešní byl pozitivní 🙂

maanule
8. bře 2016

@juliemichal tenhle je ze včera... tak uvidím jak prijdu z prace dnes... 🙂

marla86
8. bře 2016

@juliemichal díky! na ty prenataly jsem taky slyšela hválu, tak je zkusím ;)
U těch růžových je teda suoer cena, ale jsou takový slaboučký a nekvalitní, i ta kontrolní čárka mi někdy přijde trochu rozpitá...

juliemichal
8. bře 2016

@maanule tak uvidíš jak bude vypadat dnes,potom tu hoď foto na porovnání 🙂

@marla86 vůbec není za co 🙂 a máš pravdu u těch one stepů je fakt výhoda jen té nízké ceny,ale jinak fakt kvalita nic moc ☹ přesně tak jak píšeš mi taky přijde,že ta kontrolní čárka je někdy rozpitá ☹ a jak si všimneš tak ani jak jsem měla silnější tu testovací čárku než tu kontrolní na women secretu tak ten one step byl jakž takž pozitivní,ale ta testovací čárka nebyla ani stejně silná jako ta kontrolní ☹ takže už si fakt nikdy one stepy nekoupím...

maanule
8. bře 2016

A dnesek... 🙂

juliemichal
8. bře 2016

@maanule tak ten je krásně pozitivní 🙂 šup na to 🙂

jitkazezulkova
8. bře 2016

@juliemichal Ahojky, jsem z toho trošku jelen, horní včerejší a spodní dnešní 😊

Strana