icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
juliemichal
8. bře 2016

@jitkazezulkova ahojky ten dnešní mi přijde,že je silnější než ten včerejší 🙂 v kolik jsi ho dnes dělala?asi před chvíli,že?jako ještě trošičku tomu dnešnímu chybí aby byl pozitivní.pokud máš ještě ovu test tak zítra ještě vyzkoušej a pokud bude slabší čárka třebas duch,tak ten dnešní by byl 100% pozitivní 🙂 já s dr max ovu testy nemám dobré zkušenosti ☹ ale jistěte to 🙂 držím palečky ♥

jitkazezulkova
8. bře 2016

@juliemichal jsi Zlatíčko, zítra jestě určitě udělám další a jsem zvědavá 😊 jinak ano, dělala jsem pred chvili, cca pred 45 min. Zítra dám zase fotečku. Děkuji moc 😚❤️

juliemichal
8. bře 2016

@jitkazezulkova vůbec není za co sluníčko 🙂 moc se těším na zítřejší testík,ale už to jistěte a za 2 týdny se moc budu těšit na tvůj krásně pozitivní testík ♥

leilinkaa
8. bře 2016

Tak druhy cyklus a ovu testy. Dnes už pozitivní. Minuly cyklus byl 12 dc a tento 14 dc. Myslíte ze posun muze mít vliv to, ze tento cyklus jsem nepila kotryhel ?

leilinkaa
8. bře 2016

Ještě foto

jitkazezulkova
8. bře 2016

@juliemichal i ja se těším na Tvůj krasne pozitivni testík // 😍 jinak jistime pro jistotu už od neděle 😄

leilinkaa
8. bře 2016

Blby mobil nereaguje, omlouvám se

juliemichal
8. bře 2016

@jitkazezulkova no tak to je super 😀 😀 my jsme to taky jistili už od neděle a v úterý jsem měla ovulku 😀 😀 bylo by to nádherné,kdyby nám to oběma vyšlo 🙂

@leilinkaa omlouvám se,ale ještě mi nepřijde,že by dnešní testík byl pozitivní ☹

leilinkaa
8. bře 2016

@juliemichal uvidíme ještě zítra teda;)

juliemichal
8. bře 2016

@leilinkaa potom tu dej fotečku 🙂 ale abych ti pravdu řekla jak se jukneš na mé testy co jsem tu dávala tak jak jsem měla pozitivní ostatní tak one step moc pozitivní nebyl 😀 takže asi to nejsou spolehlivé testy ☹

klia
10. bře 2016

Ahoj...chcela by som vás spýtať, kedy počas dňa je najlepšie si urobiť ovulačný test?....testujem prvý mesiac a skúšala som o 10, 13, 15 a zakaždým sa mi zdá čiarka ináč silná ☹

leilinkaa
10. bře 2016

@juliemichal tak další den byla čárka už velmi slabá, tak možná to i ta ovulace byla. Uvidí se

juliemichal
10. bře 2016

@leilinkaa no tak to je super 🙂 držím palečky aby jsi za pár dnů našla // čárky na tt 🙂

leilinkaa
10. bře 2016

@juliemichal uvidíme po tom půl roce snazeni by to už chtelo:D

juliemichal
10. bře 2016

@leilinkaa no tak to ano to je pravda 😀 😀 u nás to budou 4 roky v květnu co se snažíme o třeťátko 😀 v listopadu jsem otěhotněla a v lednu jsem o to přišla ☹

saruska26
12. bře 2016

Tak holky co myslíte toho 10.3? Asi ne co?

leilinkaa
12. bře 2016

@saruska26 nevím, prijde mi ta čárka taková slabší. Tak uvidíš, budu držet palce🙂

evusa2
13. bře 2016

je na testu ovulace?

saruska26
13. bře 2016

@evusa2
Mám příspěvek o kousek výše a přijde mi to stejné jako u mě. Já doufám, že to ovulace byla 🙂 A vám přeji také štěstí

juliemichal
13. bře 2016

holky nejsou to poměrně silné čárky na těch ovu testech,když mi co nevidět má dojít ms?akorát se omlouvám za kvalitu fotek.mám nějaký divný foťák

mardzanka26
13. bře 2016

@juliemichal A nejsi těhu? Hodně jsem to tu už viděla, že čárky silily u ovu testů, protože byly těhu. Bylo by to fajn 😉
@saruska26 @evusa2 Holky já se na silnější taky nezmohla 😀, ale cítila jsem ji. Jen z toho teda nic nebylo. Dva týdny užívám gynex, tak uvidím co mi to ukáže tento měsíc 😉

jitkazezulkova
13. bře 2016

@juliemichal to máš podobné, jak já, ty testy co tady mam, hlavne ten poslední, tak byl 4 dny před 1DC, jsem z toho fakt jelen ze vseho. No a dnes jsem uz 2DC.
Třeba jsi už těhulka? 😍👍

bibinka2208
13. bře 2016

@juliemichal tak si udělej tehu test... Já měla po ovulaci skoro pořád poměrně silné // na ozvu testu... Každý má jinak hormony... Udělej si tehu test ten je od toho

juliemichal
14. bře 2016

@mardzanka26 no tak těhu nejsem ☹ těšila jsem se,že si dnes udělám tt a ráno překvapení místo tt došla ms :( :( co to jako má být? :( :( LF by se krátit ani neměla ne? ☹ před potratem jsem LF měla 15 dnů,první cyklus po potratu jsem LF měla 13 dnů a tento druhý cyklu po potratu jsem LF měla jen 12 dnů.jak se mi takto LF může krátit? ☹ ☹ já jsem s toho fakt jelen a přitom ten modrý test má stejně silnou čárku jako je ta kontrolní sakrýš ☹

@jitkazezulkova zlatíčko těhulka nejsem ☹ dnes 1DC :( :( tak nechápu ty včerejší ovu testy :(

@bibinka2208 to já právě po ovulaci nemívám silné čárky na ovu testech.... mám je buď bílé anebo jen dušíka na něm ☹ dnes jsem si chtěla udělat těhu test,ale dělat si ho nemusím dnes jsem 1DC

bibinka2208
14. bře 2016

@juliemichal a víš určitě že je to klasický menzes?? Moje mamka krvácela 5 měsíců... A dr ji řekl že se to stává že je hodně prokrvena sliznice... Uvidíš jak silné a jak dlouho to budeš mít... A třeba se to chytne až tenhle měsíc... Držím pěsti 🙂

petulibiii
14. bře 2016

@evusa2 10-13 den to vypadaa ze jooo..držím palusky🙂

juliemichal
14. bře 2016

@bibinka2208 no tak to nevím jistě jestli to je klasická ms a máš pravdu uvidím jaká bude 🙂 🙂 no krása.já teď před tím potratem měla špinění 4 dny tak jak jsem měla mít ms... u kluků jsem to takto neměla 😀 a moc děkuji jsi moc hodná 🙂 🙂 třebas se to fakt povede tento cyklus,kdo ví 🙂

bibinka2208
14. bře 2016

Určitě vše dobré dopadne 🙂 @juliemichal

juliemichal
14. bře 2016

@bibinka2208 to ano to máš pravdu a děkuji 🙂

azalka123
15. bře 2016

Holky, myslíte že když styk a ovulace byla 6.3 a ted je to týden že by se to dalo zjistit ma těhotenským testu zda jsem těhotná nebo je to moc brzy? A přítel si včera objednal test na spermie ca za 600,- tak jsem zvědavá 😀

Strana