Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Zeny, vcera jsem mela cely den dve carky. Ale nezdali se mne silne. A dnes rano uz ani naznak. Prosvihli jsme to nebo na to muzeme jeste vlitnout. S ovu testikama teprve zacinam. Tak nevim. Tolik jsem toho nastudovala, ze uz jsem zmatena. Od prvniho nevydareneho pokusu o miminko (potratila jsem) je to pul roku a stale se nam znova nedari.
@kaca027 Ahojky, těžko teda říct jestli proběhla, ale určitě na to vlítněte, protože se píše, že ovu příjde až za několik hodin po poz. testu. Já je taky nemám vůbec silný a asi probíhá, prtože to na sobě cítím 😉 .
Přeju hodně stěstí 😉
@mardzanka26 dekuji. Vecer me bolelo i priserne bricho, jako prvni den MZ. Mivam to casto,ale az tady jsem se dozvedela, ze to patri k ovu. No asi svedu chlapa hned co udela ukoly s dcerou. 😀😀😀
@kaca027 😀 😀 😀
Já ty bolesti začala mívat až po porodu, i doktorovi jsem to říkala, nějak mi neodpověděl 😀 , takže osm let jsem nevěděla co to je. Přivedla mě k tomu kamarádka a od té doby pozoruju, že je to zhruba 12, 13, 14 DC 😀
Ja to mela vcera 12DC. Mam cyklus 26dni a velmi pravidelny az me to desi. Nicmene mimi ne a ne se povest. Uz jsme oba jak nemocni. 😢
Ahoj holky. Zkousim poprve ovu testy a jsem trosku zmatena. Dneska jsem 17DC a vcera carka zesilila tak jsem si myslela, ze dneska bude jeste silnejsi a spis se carka vytraci. Je pravda, ze vzdy si ho delam vecer, ale dneska jsem byla zvedava tak jsem si ho udelala ted dopoledne, ale urcite si ho udelam i vecer. Co si o tech mych carkach myslite?
@leymea tak presne takhle jsem to mela taky. Takze neporadim. Ale brala jsem to jako positivni. Testovala jsem pro jistotu od 8dne a 12 den cely kdyz se mi udelal naznak carky do te doby jsem mela jen testovaci carku a 13den nic.... tak jsem to brala jako test positivni. A ted cekam jestli to klaplo nebo ne.
@leymea Ahoj, já bych ti poradila zkoušet dál a případně další cyklus testovat v době, kdy předpokládáš ovulaci víckrát za den. Ta hladina kolísá během dne, mám vyzkoušeno, že nejsilnější čárky jsem měla okolo 3 hodiny a večer skoro bílo. A taky radim se na testy neupínat, mně z toho začalo hrabat :D protože místo aby mě uklidnili, tak jsem z nich byla jenom zmatená :(
@leymea tak to bych brala jako pozitivní to včerejší. Ale někde jsi prošvihla maximum 😉 to se mi občas taky stalo. Ale určitě je možnost otěhotnět i dnes nebo zítra.
@leymea jo a jak píše nade mnou, tak zkoušet i v jiném cyklu a nebo zkusit to zkontrolovat i jinou metodou 🙂 já potom přešla na měření teploty a na mikroskop. Nestálo mě to takové peníze jako tyhle testy, protože cyklus jsem měla dost nepravidelný...
@verunka_korunka no predevcirem vecer me strasne bolelo v podbrisku asi hodinu, vcera jsem pocitovala nekdy pichani v podbrisku a na stranach a dneska uz min, ale taky to citim. Jinak ty tri dny me boli v krizi jako bych to mela dostat, ale zadna velka bolest to neni. Predtim jsem to vubec nepocitovala. V srpnu jsem dobrala HA a tuten mesic jsem poprve pila kontryhel. Slo mi hlavne o to zjistit jestli mam vubec ovulaci kdyz se od srpna nedari. ☹ i kdyz dva mesice jsme se nesnazili kvuli praci, takze zas takova doba to neni 🙂
Tak vecer stejnej jako rano. Uvidime jeste zejtra, ale jsem fakt moc zmatena 😀
Vcera uz tam carka nebyla vubec tak snad to byla ovulace a ted uz jen cekat 🙂
Holky, komu a za jak dlouho se podařilo otěhotnět tím že jste sledovali ovulaci a jeli podle toho kdy je nejsilnější čárka?
@monichka ne, ovulaci jsem sledovala podle bazální teploty v prosinci, ale to bylo nic moc, pořád byla taková všelijaká....a v lednu jsme se začali snažit, tak jsem zkoušela dělat ovulační testy a vyšlo to 🙂 Ale dle doktora jsem asi stejně otěhotněla někdy dřív než při ovulaci, jelikož tu jsem měla vypočítanou na 20.1.2016 byl i pozitivní test ale miminko je o týden starší 🙂 a to jsem měla MS pravidelnou 25 dní.
@monichka Zkus to a uvidíš 🙂 Já jsem prášky předtím nebrala půl roku, chtěla jsem se trošku pročistit tak jsme to dělali "přerušovaně" 🙂 Mě fungovali testy Prenatal z lékarny, je tam 5 ks za 75,- od doktora maxe mi to nic neukázalo nikdy ( zkoušela jsem je už v prosinci - jestli funguju 🙂 )
@monichka taky jsem tento mesic zkousela poprve. A taky uvidim pristi tyden. Uz bych pozrebovala vedet dnes. Jsem uz nervozni,protoze je to
Od rijna 2015 co jsme o mimi prisli a nejak se s tim stale nedokazu srovnat. Hlidani plodnych nam nevyslo ani jednou tak js tento.mesic vsadila na ovu testy.

@azalka123 to jsou akorát vyhozený prachy 😀