Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj holky muzu vas poprosit o radu?Snazime se 3 mesice o mimi a ted jsem poprve koupila ovu test.Od zacatku ms piju i kontryhelovy caj dnes jsem 9DC a udelala jsem ovu test a druha carka ni vysla slabsi vim ze je negativni ale znamena to treba ze se ovu blizi kazdym dnem?spodek me poboliva a nevim jestli zase udelat test zitra a jestli uz mame treba radeji dnes sexovat☺
@dendulin111 to je hodně světlé, musí být stejně silná a nebo silnější.
@xoriska dekuji za odpoved a myslis ze mam delat test zase zitra?
ano určitě a nejlépe ve stejnou dobu. Pošlu jak vypadají moje stesty on je to pak skok 🙂
@xoriska a zadarilo se?😊nebo jeste nevis?
@dendulin111 Toto je pozitivní test ze včerejška, tak si musím počkat 🙂 Jinak testuji od 10 DC a minulý měsíc jsem měla pozitivní až 18DC, takže někdy je třeba testovat dýl...
@xoriska aha😊tak ja mam doma jeste 2 tak asi budu muset navstivit lekarnu
milé dámy u mě se nezadařilo i přez pozitivní ovu test tak snad příští ☹
@azalka123 třeba byl špatně načasovaný styk.. nezoufej... dobrá zpráva je, že už teď se můžeš těšit na další ovu... 🙂
Nebyl dělaný z ranní moče,já nikdy ovulaci neměla lěčím se s hyperprolaktinémií tak vůbec nevím,tyhle čárky jsou za několik měsíců nejsilnější...beru dostinex na snížení prolaktinu abych vůbec ovulaci měla. Takže myslíš, že nic? ☹
@byra je to tam;))
@petulibiii no tak to je super, takže dnes to zkusit a mohlo by se podařit ?
@simonsa určíte na to dnes skočte,mě doktor tvrdil..ze je to třeba pojistit i den dopředu aby se mršky včas dostali na to spravne místo..meris i BT?
@petulibiii pojištěno ob den 🙂 snad to vyjde. Pozitivní je poprvé po 8mi měsících

@leymea Děkuji 🙂 Teď to hlavně ve zdraví vše doklepat.. Napsala jsem to proto, že tu holky často vyšilují právě kvůli testům a přitom vím, že ne u každého to funguje.. neměla jsem ho nikdy dle návodu pozitivní ani v předchozích cyklech a některé kamarádky taky ne.. a těhotné jsou taky. Takže hlavně v klidu a moc se tím nezaobírat 🙂