Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciasek1987 podle mě ještě není pozitivní, spíš zitra.
holky je možné, že pozitivní ovutest byl ve středu, ale břicho mě bolelo v pátek? Pojištěno ve středu i v pátek
@juliemichal podle mě ještě pozitivní není. Čárka musí být stejně silná nebo silnější než kontrolní. Zkus zitra
@juliemichal to je prenatal test?
@byra toto prenatal test není... mám i pronatal tento je women zone 🙂 jinak naživo je ta čárka o trochu slabší než ta kontrolní.manžel dokonce řekl,že je stejně silná,ale mě se zdá,že je o trochu světlejší... asi zkusím ještě večer a potom zítra 🙂 mám těch ovu testíků dost 🙂 🙂
@juliemichal pokud je slabší tak testuj zitra. A máš i jiné příznaky? Já měla právě pozitivní test ve středu, ale břicho mě bolelo až v pátek
@byra no tak to mi bolí břicho už od 8DC teda pravý vaječník mě bolí 😀 a jinak ne-e ovu příznaky jsem na sobě nikdy nepozorovala.takto ten ovu test vypadá jak je pořádně zaschlý.a to by u tebe i mohlo odpovídat když jsi měla pozitivní test ve středu a břicho tě bolelo v pátek,tak v pátek jsi mohla mít ovulku.má být do 48 hodin od pozitivního ovu testu.no já když mám pozitivní ovu test tak mám ovu na druhý den.
@juliemichal podle fotky mi přijde čárka stále slabší než kontrolní, ale jsem.na mobilu, takže to může být kontrolní. Ale myslím, že ovu teprve bude
@juliemichal jinak teda takove bolesti zažívám leda.pris, tohle jsem cítila poprvé po 8mi měsících. Tlaky, pnutí v.podbřišku
@byra jj je o trochu slabší,min cyklus jsem na tomto testu měla tu testovací čárku silnější než kontrolní,ale to bylo první cyklus právě za 8 cyklů co jsem si ty ovu testy dělala ☹ takže vůbec netuším jak tento cyklus u mě bude vypadat ovu test,ale pro jistotu večer zkusím ještě jeden a zítra další,pokud zítra bude slabší tak to bude znamenat,že dnešní byl pozitivní,že? 🙂 🙂
no uvidíme kdy u mě bude ovu 🙂 pro jistotu si měřím i BT,ale nejhorší je ta hodně vysoká BT to mi asi graf ovu nevyznačí ☹ ☹
@byra ale ty tlaky atd mohly být fakt díky ovulce,hodně holek psalo,že ty tlaky cítí v den ovulace 🙂 jinak mě taky při ovulaci břicho nebolí.já na sobě poznám,že ovu bude do 3 dnů když mám migrénu a tu jsem měla včera 😀
@juliemichal nmoc doufám, že.to byla ONA 🙂 a bylo pojištěno. Přítel popíjí kotvičnik. V grafech se moc nevyznam, chtěla jsem měřit, ale.vstavam denně v 5:30 tak se mi.moc.nechce. tento mesic.jsem měla poprvé od vysazení pozitivní ovu test
@byra určitě to ona byla 🙂 🙂 a kdy jste měli sexík?v den pozitivního ovu testu nebo kdy? 🙂 my právě s manželem teď nemáme sex od středy tak uvažuji zda máme mít sexík dnes a zítra anebo jen zítra co budu mít ovu.. no teda uvidíme jak bude vypadat večer ovu testík 😀 😀 buď zítra bude ovu anebo pozítří 🙂
jinak manžel bere na spermie vitamín E a já gynex 🙂 🙂
já vstávám jak kdy mám 2 směnný provoz 🙂 takže stávám jak kdy,ale snažím si měřit BT ve stejnou hodinu 🙂 🙂
Sex byl ve středu ( to byl pozitivní test) i v pátek 🙂 tak snad jsme se trefili, uvidíme
@juliemichal jinak ten womantest vypadá stejně jako prenatal
@byra tak to moc držím palečky 🙂 jéva tak pokud se nepletu tak ten oranžový je prenatal a ten modrý je women secret nebo to je jinak? 😀 😀 já mám těch ovu testů právě víc a vím,že je jeden prenatal a druhý women secret 😀 😀 takto jsem měla pozitivní ovu testy min cyklus 🙂 🙂
@juliemichal já měla prenatal - modrý 🙂 minulý měsíc jsem testovala s dr.max a.pouze na jednom byl duch. Myslím si, že ovu.přišla po 7mi měsících od vysazení poprvé, i hlen jsem.měla ukázkový. Ten oranžový mi přijde že by už mohl být. Klidne na to hupněte, ony spermie na vajíčko počkají 🙂 budoucí tchýně se zabývá kartami a kyvadelky a vyšlo ji, že Mimi bychom měli mít v příštím roce. Tak snad to vyjde.
Náš jinou formu toho růžového? Ten vypadá nadějně
@byra tyto testy jsou právě s minulého cyklu 😀 na tom modrém jsem měla tu testovací čárku silnější než tu kontrolní 😀 😀 a to jsem tak měla poprvé za tu dobu co testuji ovu testy 😀 😀
no maxi na mě nereagovali nikdy ☹ ☹ ten růžový mám taky doma 😀 takže uvažuji,že večer vyzkouším všechny 4 testy a uvidíme 😀 😀
jé tak to je krásné,tak držím palečky aby to tento cyklus klaplo.sice by miminko nebylo v příštím roce,ale v tomto,ale vyjít by to mohlo 🙂 🙂
@juliemichal * jinou fotku, jsem na.mobilu a občas mi automatick, doplňuje slova.
Ta bolest byla.jako kdybych má v podbřišku balón a ten se nafukoval. Vaječníky moc.nebolely, spis to bylo jako při MS. Ta by měla přijít před výplatou 😀 podle MUDr. Jsem hormonálně v pořádku, spíš chce SPMG od přítele. Přiznám se, že přítel neví, že jsem vysadila HA, myslí si, že ji stále beru. O vysazeni mluví už skoro rok, moc by.si miminko přál, tak jsem ho chtěla překvapit a zatm nic. Říkám mu, že doberu HA co mám a pak už vysadim. Zatím to vypadá, jestli problém nebude u něj - před rokem byl na radiologické léčbě skrz močové cesty snad to nemělo vliv. Jinak on už jedno dítě má, e to má už 6 let
@juliemichal a jak dlouho to zkoušíte? Koukam, že mas 3 děti, to chcete čtvrté? Teda klobouk dolů v dnešní době
@byra no snažíme se skoro 4 roky... no to třetí dítko tam mám psáno jen tak,protože jsem v lednu o to miminko přišla přibližně v 10tt ☹ otěhotně jsem v listopadu a v lednu jsem potratila ☹ ☹ a vy už máte nějaké dítko?nebo se snažíte o první? 🙂
@byra jéva,ale snažíte se půl roku ne?tak to bych ještě zakopaného psa v tom nehledala 🙂 chce to čas.my jsme se o druhého snažili 7 měsíců 🙂 o prvního jsme se ani nesnažili.přišel neplánovaně 🙂
@juliemichal aha to mě moc mrzí ☹ zatím žádné nemáme, pořád jsem se na to necítila, odsouvala to skrz práci, stěhování a tak. Dnes si říkám, že jsme na tom.stejné jako před 2 lety takže jsme mohli začít už tehdy ☹
@byra tak a jsem s toho blázen 😀 😀 ten vrchní ovu test je dělaný v 15 hod a ty ostatní jsou dělané teď v 17 hod 😀 před chvíli jsem si ty další dělala 😀 😀 no a na 2 je miniaturní čárka co nejde ani vyfotit.to jsem vadná anebo budu bez ovulky? ☹ ach jo už mě to fakt nebaví ☹
a neboj se ono se určitě co nevidět zadaří a moc ti to přeji ♥ a moc děkuji mě to taky mrzí,ale už jsem se s tím smířila 🙂
@juliemichal a ten úplně první byl testovány kdy? To vypadá, že ovu proběhla. Měla jsi nějaké příznaky?
@byra no jestli myslíš ten vrchní tak to je dnes v 15 hod.jak jsem došla s práce.no a příznaky jedině to,že jsem měla včera migrénu 😀 jinak žádné jiné příznaky nepociťuji před ovu a ani v době ovu 😀 a včera ovu test negativní.
@juliemichal tak nerozmýšlej a hupněte na to 😀 není co pokazit

@byra držím palečky ;)