Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal další test nedělej, škoda testu, jen to teda pojistěte 😉
@byra tak to ano to máš pravdu to je fakt škoda testu 🙂 🙂 určitě to dnes a zítra pojistíme 🙂 🙂
@bjoucik.15 podařilo se to podle testu? nebo za jak dlouho? 🙂
@monichka co je to za testy? 🙂
@monichka ?
@luciasek1987 mám tyhle
@monichka jj ty take pouzivam... jsou perfektni 🙂
jak dlouho podle nich jedeš? už se zadařilo?
@monichka HA nemám od listopadu ale ted se teprve snazime 3. mesic.. ted hlidam ovu od 8 DC protoze me pichal podbrisek.. ale zatim nic.. mam ji mit cca 16 DC.. ale vzdy mam testovaci carku silnejsi nez kontrolni takze na tyhle testy se vazne muzu spolehnout 🙂)
@luciasek1987 no my se snažíme od září ale spíš jen tak že jsme si řekli že to necháme na přírodě a až ted jsem si řekla že tomu trochu pomůžu, protože bych miminko už chtěla. tak uvidíme co mi to bude ukazovat další dny. 🙂 chtěla bych aby se to povedlo 🙂
@monichka vidis... Zda se mi ze carky porad stejne a ze zrejme vyskoci az 16 dc 🙂
@luciasek1987 pak se pochval, já mám dnes 13DC tak uvidíme ještě za pár dnů 🙂
@monichka nejpozdeji ve ctvrtek by mela ovu byt... no tak ty uz to mas za par ne? 🙂
@luciasek1987 nemám ještě odskoušené kdy přesně by ovu měla být takže nevím kdy to příjde 🙂
@monichka tak to bude brzy 🙂) neboj....
Holky já mám podle ovu testů taky pozitivní,ale BT stále nízká takže bych jen těm testům moc nevěřila
@vggzg já mam o ovu i plodný hled a bolesti, takže testy to spíš ještě stvrzuji 🙂
Já to nechci nikomu vyvracet jen píšu svůj názor,já měla hlen též a BT strjně nízká
@vggzg neberu to jako vyvracení..🙂 tady může svůj názor napsat kdokoliv ať je jakýkoliv 😀 😉
Tak jasné,jen se chtěla podělit o svou zkušenost😉☺️
@vggzg to je dobre 🙂 myslim si ze to tu kazdemu moc pomaha... Kazdy se docka odpovedi ;)
Tak uvidím zítra jestli stoupne to by byli 2dny ale jelikož mi vůbec nestoupá ba naopak dnes byla o 0,2 nižší než včera tak už ani nedoufám
@juliemichal ty jo tak paráda... tak ještě počkej na mě.. snad nejpozději ve čtvrtek ovu proběhne 🙂)
@luciasek1987 neboj počkám na tebe s testováním 🙂 🙂 budeme spolu testovat 🙂 🙂 a snad se konečně dočkáme těch nádherných // čárek na tt 🙂 🙂

@byra děkuji určitě na to hupsnem 🙂 má smysl udělat zítra další ovu test anebo se na to vykašlat? 😀 😀 když už za 2 hodiny na ovu testu nic není 😀 😀