Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@juliemichal jsi Zlatíčko, zítra jestě určitě udělám další a jsem zvědavá 😊 jinak ano, dělala jsem pred chvili, cca pred 45 min. Zítra dám zase fotečku. Děkuji moc 😚❤️
@jitkazezulkova vůbec není za co sluníčko 🙂 moc se těším na zítřejší testík,ale už to jistěte a za 2 týdny se moc budu těšit na tvůj krásně pozitivní testík ♥
Tak druhy cyklus a ovu testy. Dnes už pozitivní. Minuly cyklus byl 12 dc a tento 14 dc. Myslíte ze posun muze mít vliv to, ze tento cyklus jsem nepila kotryhel ?
Ještě foto
@juliemichal i ja se těším na Tvůj krasne pozitivni testík // 😍 jinak jistime pro jistotu už od neděle 😄
@jitkazezulkova no tak to je super 😀 😀 my jsme to taky jistili už od neděle a v úterý jsem měla ovulku 😀 😀 bylo by to nádherné,kdyby nám to oběma vyšlo 🙂
@leilinkaa omlouvám se,ale ještě mi nepřijde,že by dnešní testík byl pozitivní ☹
@juliemichal uvidíme ještě zítra teda;)
@leilinkaa potom tu dej fotečku 🙂 ale abych ti pravdu řekla jak se jukneš na mé testy co jsem tu dávala tak jak jsem měla pozitivní ostatní tak one step moc pozitivní nebyl 😀 takže asi to nejsou spolehlivé testy ☹
Ahoj...chcela by som vás spýtať, kedy počas dňa je najlepšie si urobiť ovulačný test?....testujem prvý mesiac a skúšala som o 10, 13, 15 a zakaždým sa mi zdá čiarka ináč silná ☹
@juliemichal tak další den byla čárka už velmi slabá, tak možná to i ta ovulace byla. Uvidí se
@leilinkaa no tak to je super 🙂 držím palečky aby jsi za pár dnů našla // čárky na tt 🙂
@juliemichal uvidíme po tom půl roce snazeni by to už chtelo:D
@leilinkaa no tak to ano to je pravda 😀 😀 u nás to budou 4 roky v květnu co se snažíme o třeťátko 😀 v listopadu jsem otěhotněla a v lednu jsem o to přišla ☹
@juliemichal A nejsi těhu? Hodně jsem to tu už viděla, že čárky silily u ovu testů, protože byly těhu. Bylo by to fajn 😉
@saruska26 @evusa2 Holky já se na silnější taky nezmohla 😀, ale cítila jsem ji. Jen z toho teda nic nebylo. Dva týdny užívám gynex, tak uvidím co mi to ukáže tento měsíc 😉
@juliemichal to máš podobné, jak já, ty testy co tady mam, hlavne ten poslední, tak byl 4 dny před 1DC, jsem z toho fakt jelen ze vseho. No a dnes jsem uz 2DC.
Třeba jsi už těhulka? 😍👍
@juliemichal tak si udělej tehu test... Já měla po ovulaci skoro pořád poměrně silné // na ozvu testu... Každý má jinak hormony... Udělej si tehu test ten je od toho
@mardzanka26 no tak těhu nejsem ☹ těšila jsem se,že si dnes udělám tt a ráno překvapení místo tt došla ms :( :( co to jako má být? :( :( LF by se krátit ani neměla ne? ☹ před potratem jsem LF měla 15 dnů,první cyklus po potratu jsem LF měla 13 dnů a tento druhý cyklu po potratu jsem LF měla jen 12 dnů.jak se mi takto LF může krátit? ☹ ☹ já jsem s toho fakt jelen a přitom ten modrý test má stejně silnou čárku jako je ta kontrolní sakrýš ☹
@jitkazezulkova zlatíčko těhulka nejsem ☹ dnes 1DC :( :( tak nechápu ty včerejší ovu testy :(
@bibinka2208 to já právě po ovulaci nemívám silné čárky na ovu testech.... mám je buď bílé anebo jen dušíka na něm ☹ dnes jsem si chtěla udělat těhu test,ale dělat si ho nemusím dnes jsem 1DC
@juliemichal a víš určitě že je to klasický menzes?? Moje mamka krvácela 5 měsíců... A dr ji řekl že se to stává že je hodně prokrvena sliznice... Uvidíš jak silné a jak dlouho to budeš mít... A třeba se to chytne až tenhle měsíc... Držím pěsti 🙂
@evusa2 10-13 den to vypadaa ze jooo..držím palusky🙂
@bibinka2208 no tak to nevím jistě jestli to je klasická ms a máš pravdu uvidím jaká bude 🙂 🙂 no krása.já teď před tím potratem měla špinění 4 dny tak jak jsem měla mít ms... u kluků jsem to takto neměla 😀 a moc děkuji jsi moc hodná 🙂 🙂 třebas se to fakt povede tento cyklus,kdo ví 🙂
Určitě vše dobré dopadne 🙂 @juliemichal
@bibinka2208 to ano to máš pravdu a děkuji 🙂
Holky, myslíte že když styk a ovulace byla 6.3 a ted je to týden že by se to dalo zjistit ma těhotenským testu zda jsem těhotná nebo je to moc brzy? A přítel si včera objednal test na spermie ca za 600,- tak jsem zvědavá 😀

@jitkazezulkova ahojky ten dnešní mi přijde,že je silnější než ten včerejší 🙂 v kolik jsi ho dnes dělala?asi před chvíli,že?jako ještě trošičku tomu dnešnímu chybí aby byl pozitivní.pokud máš ještě ovu test tak zítra ještě vyzkoušej a pokud bude slabší čárka třebas duch,tak ten dnešní by byl 100% pozitivní 🙂 já s dr max ovu testy nemám dobré zkušenosti ☹ ale jistěte to 🙂 držím palečky ♥