icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal To tu zaspamuju trochu 😀
Přidávám i graf 🙂, podle teplot na začátku jsem myslela, že umírám 😀 a přítelovi se potvrdilo, že jsem chladná 😀

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal a ještě dám na ukázku testy z února, ať vidíš ten rozdíl 😎 A tady jich je pět a stojí 120

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 no tak to vypadá podle grafu,že jsi dnes 4DPO 🙂 🙂 no a fakt krásně pozitivní ovu testík jsi měla 🙂 🙂 a pojistili jste to? 🙂 🙂 držím moc palečky aby jsi za pár dnů našla // čárky na tt moc bych ti to přála 🙂 jako jak já jsem měla ty bolesti včera tak jsem to taky nedávala ☹ fuj takové bolesti jsem měla při ms a to než jsem porodila Davídka ☹ fakt masakr ☹ jsem si myslela,že to nedám i v práci ☹

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 tak to je fakt dost velký rozdíl v těch testech 😀 😀 to stojí ty dr max testy 120kč?tak to je fakt masakr teda ☹ já je naposledy kupovala někdy min rok a myslím,že mi vyšly na 90kč 😀

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal Bohužel jen do 24. , pak musel odjet 😖 , tak snad to stačilo 😎 . A příští měsíc taky zvolním. Mám nevýhodu, že pracuje v té cizině a že prostě není při ruce, když je potřeba 😀 a to se vším 😀

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal Jsem to napsla špatně , ke špatné fotce. Tady dr. Max 7ks za 99 a ty Woman 5ks za 120

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 no my jsme měli taky sexík v den pozitivního ovu testu a dnes bude 😀 😀 jinak včera sex nebyl 😀 tak taky doufám,že to bude stačit 🙂 🙂
tak to fakt máš nevýhodu,že pracuje v cizině ☹ tak snad to vyjde tento cyklus a do dalšího cyklu jít nebudeš muset 🙂 🙂 držím palečky zlatíčko 🙂

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 ale tak to se taky dá 🙂 🙂 120kč není moc 🙂 🙂 a jsou fakt kvalitnější než ty dr max.ty dr max jsou fakt na prd ☹

monichka
28. bře 2016

@juliemichal v čem jsou kavitnější? mám zkušenost s Dr. Max tak jen at vím 🙂

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal Přesně tak, teď jsem koupila tři krabičky a pak bude stačit už jen jedna. Člověk to do toho dá, aspoň na tom začátku zjistí, jak to má 😉 . A s tou bolestí při ovu, jsem se tento měsíc taky kroutila jak paragraf, říkám si jestli to není tím Gynexem. Já mám teď docela stres v práci a se školou, že si myslím, že to nevyjde 😖 , jsem unavená a vytikaná 😀 . Ale byla bych ráda 🙂 , děkuju moooc. Taky Ti budu držet moc palečky, budeme testovat kousek po sobě, teda doufám, že budeme testovat 😀

juliemichal
28. bře 2016

@monichka no více holek psalo,že nejsou spokojené s dr max právě a já jsem s nimi taky spokojená nebyla ☹ chodila jsem i na folikumterii a dělala jsem si ty dr max ovu testy a nikdy nebyl pozitivní a ani silnější čárku jsem na nich neměla a potvrzenou ovu jsem měla.teď min cyklus jsem měla poprvé za 9 cyklů nebo kolik co si dělám ovu testy fakt pozitivní ovu test a to byl ten prenatal a taky women zone...
už bych nikdy do dr max ovu testů nešla ☹

@mardzanka26 určitě jedna krabička stačí,teď sis je vyzkoušela a víš kdy přibližně je ovu 🙂 🙂
a jinak můžeme testovat i spolu,podle toho kolik DPO chceš testovat 🙂 no já taky beru gynex tento cyklus po delší době,takže fakt ta bolest může být s toho gynexu 😀 a jak ten gynex kapeš? 🙂 já kapu 2x denně 7 kapek denně,skrz práce kapat 3x denně nemůžu ☹ a jinak teď jsem taky ve stresu v té práci,je to tam fakt masakr měla jsem mít dnes a zítra volno a místo toho jsem byla dnes a zítra budu v práci.dělám už od čtvrtku v kuse,ale nejhorší,že jsem ve čtvrtek měla do 10 a došla jsem domů kolem 11 a potom jsem vždy stávala na raní,takže s toho jsem docela už KO ☹

mardzanka26
28. bře 2016

@monichka Já taky nebyla spokojená, taky jsem vlastně neměla poz. test ale ovu jsem cítila.
@juliemichal To je děsná ta práce, teda já mám krásnou práci, jen teď se mi to trochu sešlo s tou školou a já to nějak nedávám 😀 , už nejsem nejmladší 😀 . Začala jsem 3x denně 7 kapek, ale po dvou dnech jsem snížila na 5, nějak mě bolelo břicho. No taky to dám někdy jen 2x denně, když si ho zapomenu vzít do práce. JJ KO poslední dobou znám, ocházím ráno, odpoledne mladej kroužky, vracíme se kolem sedmé domu a večer když se učím, tak rozbíjím hlavou notebook 😀. S tím testováním bych chtěla vydržet do termínu, minulí měsíc jsem to vydržela, ale bylo to i tím, že jsem byla v cizině 🙂 , no a přišla MS, takže jsem ušetřila 😀. Asi uvidím podle příznaků, ale ty mám vždycky 😀 😀 😀

juliemichal
28. bře 2016

@mardzanka26 já taky mám krásnou práci,jsem s ní spokojená a fakt mě hodně baví,nic jiného bych asi jít dělat nemohla 😀 jsem pokladní 😀
ale štvou mě,že mi ze dne na den mění směny ☹ ve středu bych měla mít eventuálně volno,ale bůh ví zda ho mít budu ☹
tebe teda obdivuji,že ještě se i učíš,já bych to asi nezvládala 😀
snad nám to tento cyklus klapne,bylo by to super 🙂 🙂 takže teda budeme testovat spolu 😀 😀 no možná zkusím testík 4.5 nebo 5.5 to bych mohla být 9DPO,ale potom už do zpoždění testovat nebudu 😀 doma mám právě testů hafo,tak mě to nenechá spát 😀

mardzanka26
28. bře 2016

@juliemichal Tak to budu 11 - 12 DPO , to by šlo 😀 , napíšu si to do kalendáře 😉 A to učení já právě že taky nezvládám 😀 , jinak bych neměla tiky ve víčkách 😖 😀

vggzg
28. bře 2016

@petulibiii Je to hrozný jak má přijít mrcha zak se dtále pozoruju jak blázen a mám strach jít na záchod že budu zas zklamaná😞 Nikdy sem nemyslela že budu tak blbnout s tym,že si řeknu teď chci a ono to bude😂😂 a prdlačku

petulibiii
29. bře 2016

@vggzg mám to nastaveno v hlavě uplne stejne jako ty..at chci nebo ne..a rady od doktorů..nemyslete na to...vtipnyyyyy :(

juliemichal
29. bře 2016

@mardzanka26 tak dobře tak testneme spolu a pokud tam nic nebude tak si počkáme na vynechání ju? 🙂 tak i podle BT to vypadá na 2DPO 🙂 tady je grafík 🙂

leymea
29. bře 2016

@kaca027 Ahoj, tak dnes ocekavam mrsku a tt negativni. Jsem 11DPO. Tak u me to nevyslo ☹ doufam, ze ty budes mit dobre zpravy 🙂

vggzg
29. bře 2016

@petulibiii je to hrozný co dokáže psychika😞 Jim se to povídá vždycky😂

leymea
29. bře 2016

@vggzg taky to tak mam, ale kdyz mam zpozdeni a test negativni tak uz si rikam at dorazi abychom zacli novej cyklus 🙂 ale psychika je hrozna. Nastesti jeste nebrecim 🙂 snazime se od srpna. Rikam si, ze nekde musi byt chyba ☹

petulibiii
29. bře 2016

@leymea vyjdeee to..uvidis;)) nám všem..ale bohužel ty emoce čekání atd..to je orišek ;(

leymea
29. bře 2016

@petulibiii vzdycky si rikam, ze ted to vyjde tak snad v dubnu se zadari 🙂 kolem me ted same tehule, ne ze bych jim to neprala, ja to preji vsem, ale jsem pak z toho smutna ☹ protoze bych chtela taky a ne a ne se zadarit. 🙂

luciasek1987
29. bře 2016

Holky a jak casto "se snažíte"? Mne dr říkal ze je dobre 3 dny před ovu pust...

leymea
29. bře 2016

@luciasek1987 ted jsem sexovali kazdy 3 dny 😀 a plus den pred ovu a i den pri ovu. Den pred ovu to vychazelo ten treti den a pak teda jeste dalsi den pro jistotu. A stejne nic. ☹

vggzg
29. bře 2016

@leymea tak já zpoždění nikdy nemám dostávám to na den přesně..to už člověk myslí dyž je i blbej 1den zpoždění že by to mohlo být a ono nic🤔 Ale jednou se dočkáme všichni☺️☺️

soussan
29. bře 2016

@luciasek1987 Hmmm 😀 snad nemá doktor pravdu. My jsme spolu byli 4 dny před, každý den až do ovu a i v den ovu. Takže 5 dní za sebou. No dám pak vědět jestli to vyšlo nebo ne. Já totiž četla, že když je muž zdravý, není třeba na nic čekat a může se každý den. A já předpokládám že manžel zdravý je 🙂

vggzg
29. bře 2016

@leymea my se snažíme od července a do ledna úplně zbytečně protože mi byli zjištěny anovulační cykly😞Takže zobu léky a čekám na MR

adelaide88
29. bře 2016

Holky prosím o radu...Jsem 10 DC, dnes jsem si dělala první ovu test, asi je to brzo, ale je tam slabá čárka, ovu mám mít ale až tak za týden, tak nevím jestli nezačít testovat až o víkendu, ale zase abych to neprošvihla…mám delší cykly, cca 33, takže ovu bývá až kolem 16 dne, ale ted první měsíc piji Kontryhel, tak aby se mi to neposunulo na dřívějš. Mám nechat testování až na víkend, nebo se rychle z tohoto může vyvinout silná čárečka? 😕

leymea
29. bře 2016

@vggzg toho se taky bojim, ale teplota se mi merit nechce :-/ a podle ovu testu to asi ovulka byla.

leymea
29. bře 2016

@adelaide88 slaba carka je uplne normalni, proto se pozitivni test povazuje kdyz je carka stejne silna a nebo silnejsi nez kontrolni. Myslim, ze mas jeste cas, ale ja testovala pro jistotu kazdy den, clovek nikdy nevi. Ja mam 28 dni cykly, ale naposled 33 dni a dneska to mam dostat, ale vypada to, ze bude dalsi zpozdeni. 17 DC byla ovulka. Testovala jsem od 10 DC do 19 DC myslim. Pro jistotu 😀 takhle jsem to mela a druhej den najednou viditelnejsi carka a treti den ta nejsilnejsi a pak uz to bylo skoro bily takze tezko rict :-/

Strana