Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@leymea a pijes ho v kuse ? Nekde jsem četla ze ho holky pijou jen do ovulace..
@petulibiii jj jen do ovulace ho piju.
Tak holky 1dc :(
@pisislatko taky? ☹ ja jsem dneska 5DC. Tak snad tuten mesic bude nas a ukazem si ke konci mesice dve carky na tt holky 🙂
@leymea kéž byyy..holkyy.. ;))))
@leymea @petulibiii Musím se přiznat, že jsem to včera obrečela :( Jeli jsme poprvé ovulační testy a hodně jsem si od nich slibovala. Ač jsem nechtěla, přemýšlím, že bych i měřila teplotu. Máte s tím někdo zkušenost holky?
@klara215 to ano graf je ukazkovy..hak dlouho se snažíte??
@pisislatko ja delala ovu testy..a nepřijde mi to tak presne..jak meřeni BT ..coz měřím 2mesice..myslim ze je to přesnější..ale kdyz uz vim ze za 3dny to mam dostat..mam to pravidelne..a teplota jde dolu..tak je to opet těžke zklamání..a neskutecne to působí na psychiku :(
Takže s tebou soucitim 😢
No tenhle ukázkový právě není.... snažíme se už rok
@pisislatko ja delam jen testy 🙂 o mereni teploty jsem premyslela, ale zatim to delat nebudu 🙂
@luciasek1987 možná bych zkusila ještě k večeru abys neprošvihla,co kdyby😊😉
@vggzg oukej zkusim... dnes mi na folikulmetrii zmerili vetsi folikul nez ve stredu a rekla ze uz i zmenil tvar a vypada na prasknuti... no ale zda to bude dnes, zitra, pozitri... . to nevim..
Buď dnes nebo max.zítra podle testu si myslím už se blíží k hodně pozitivnímu☺️Tak držím palečky ať se zadaří😉
@luciasek1987 jj vypada to pekne 🙂 uvidis vecer 🙂
@dita2016 tipla bych to na 19DC ale měla sis ještě ten den udělat jeden o pár hodin dýl možná by / byla silnější a nebo Taky ne je dost možný že ovu jsi měla 19Dc i když / není stejná jako testovací každá to máme jinak,ale spusta holek tu psali že neměli testovací / stejně silnou jako kontrolní a i přesto otěhotněli,každá sme opravdu jinak...tak držím palečky ať se zadaří☺️😉
@sipkovarose ten horni 🙂

@azalka123 a jaký čaj jste pila? já zatím kontryhel . Moc děkuji za typ 🙂