Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
Ahoj holky, můžu poprosit o vaše zkušená očka? 🙂 V Ovu testech se moc nevyznám. Testovala jsem od 6 DC, při odpolední kolem 11:15 a při ranní kolem 14:20. Když jsem byla 10 DC, tak jsem zkusila i večer a večer jsem zkusila i 13 DC. Myslíte, že ten 13 DC by se dal brát jako pozitivní? Včera večer jsem na test zapomněla. Děkuji 🙂
PS: ten poslední v hromadné fotce je z dneška 15 DC
@vercanika děkuji. Nevím jak to dnes vyjde, ale ze včera by snad mršky mohly počkat 🙂 jen ode dneška beru Duphaston 1-0-1 a někde na MK foru jsem četla, že prý zabraňuje ovulaci, ale nevím jestli je to pravda. V příbalovém letáku jsem nic o tom nečetla (teda pokud jsem to nepřehlídla).
jéé, já si to špatně přečetla, koukam že tady jde o ovulační test 🙂 pardooon. Myslela jsem že už těhotenský 😝
Holky tak tentokrát zkouším měřit BT .
Dle doktora dochází k ovulaci levého vaječníku 14. - 16.DC to bylo rozmezí pondělí až středa .
Pak teplota klesla a teď jde nahoru.. Když jsem si dělala v těch dnech ovu test tak byl negativní.
Z minulého měsíce vím, že pozitivní ovu test jsem měla až cca 22DC asi když ovulovla druhý vaječník.. 😀 má to taky tak některá? DR. mi pro jistotu radil femibion.
Ahoj holky, vkladam svuj prvni prispevek a zaroven bych poprosila o nazor, jak to vidite s mym ovu testem. Teprve se zaciname snazit 1. mesic, zkusila jsem test a takto mi vysel dnes, tedy 10. den cyklu. Sexik byl vcera vecer a dnes rano, kdy to tedy podle vas zkusit znovu? Muzeme dnes odpol a pak jedu pryc, tak jedine az zitra vecer, tak aby to uz nebylo pozde. Vcera na testu velmi slaba carka, dnes rano toto

Tak jsem 14DC vcera jsem byla na folikulometrii a 21mm folikul ,predtim jsem brala clostil a v pondeli zacinam duphaston tak mam strach aby ovulace probehla driv nez ho nasadim, tady je fotka testu ovulacnich,vrchni je 17:30 odpoledne a spodni je kolem 13 hodiny, a na druhé fotce je ještě trochu z blízka 🙂 co myslíte s tím duphastonem?? nasadit ho musím ale kdy?