Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Taky sme to pojistili a dneska uz dame odpocinek a cekani
A nebo to radsi pojistime i dneska :-P
Ahoj holky, můžu poprosit o vaše zkušená očka? 🙂 V Ovu testech se moc nevyznám. Testovala jsem od 6 DC, při odpolední kolem 11:15 a při ranní kolem 14:20. Když jsem byla 10 DC, tak jsem zkusila i večer a večer jsem zkusila i 13 DC. Myslíte, že ten 13 DC by se dal brát jako pozitivní? Včera večer jsem na test zapomněla. Děkuji 🙂
PS: ten poslední v hromadné fotce je z dneška 15 DC
@vercanika děkuji. Nevím jak to dnes vyjde, ale ze včera by snad mršky mohly počkat 🙂 jen ode dneška beru Duphaston 1-0-1 a někde na MK foru jsem četla, že prý zabraňuje ovulaci, ale nevím jestli je to pravda. V příbalovém letáku jsem nic o tom nečetla (teda pokud jsem to nepřehlídla).
Rozhodně pozitivní 😀 gratuluji a přeji ať vše dobře klapne :-*
jéé, já si to špatně přečetla, koukam že tady jde o ovulační test 🙂 pardooon. Myslela jsem že už těhotenský 😝
@nymburacka89 kezby 🙂
Holky tak tentokrát zkouším měřit BT .
Dle doktora dochází k ovulaci levého vaječníku 14. - 16.DC to bylo rozmezí pondělí až středa .
Pak teplota klesla a teď jde nahoru.. Když jsem si dělala v těch dnech ovu test tak byl negativní.
Z minulého měsíce vím, že pozitivní ovu test jsem měla až cca 22DC asi když ovulovla druhý vaječník.. 😀 má to taky tak některá? DR. mi pro jistotu radil femibion.
Ahoj holky, vkladam svuj prvni prispevek a zaroven bych poprosila o nazor, jak to vidite s mym ovu testem. Teprve se zaciname snazit 1. mesic, zkusila jsem test a takto mi vysel dnes, tedy 10. den cyklu. Sexik byl vcera vecer a dnes rano, kdy to tedy podle vas zkusit znovu? Muzeme dnes odpol a pak jedu pryc, tak jedine az zitra vecer, tak aby to uz nebylo pozde. Vcera na testu velmi slaba carka, dnes rano toto
No tak fotka mi nejde vlozit☹
Holky jebnormalni pokles 37 ,0 na 36,8 ? Ovulace byla v nedeli

Tak jsem 14DC vcera jsem byla na folikulometrii a 21mm folikul ,predtim jsem brala clostil a v pondeli zacinam duphaston tak mam strach aby ovulace probehla driv nez ho nasadim, tady je fotka testu ovulacnich,vrchni je 17:30 odpoledne a spodni je kolem 13 hodiny, a na druhé fotce je ještě trochu z blízka 🙂 co myslíte s tím duphastonem?? nasadit ho musím ale kdy?