Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak nevim jestli ten dnesni brat za pozitivni. A ze by se mi ovulka posunula o den driv? Zejtra uvidim na dalsim testu 🙂 kazdopadne to ode dneska tri dny pojistime 🙂 takze bych rekla, ze neminem 😉
@smetanovak 21dc a 14dc zase jsem to blbe napsala 😀
Jasně ze tmavne 😉ale ještě neni pozitivní
Delala jsem ted odpoledne a uz je carka svetlejsi. Tak uvidim vecer, ale myslim, ze nejsilnejsi jsem musela mit nekdy v noci 🙂 vecer hodim foto 😉
Ahoj holky, s jakými ovulačními testy máte nejlepší zkušenost??? párkrát jsem zkusila dr.Max a poslední dobou mi připadá, že se ta jejich kvalita zhoršuje... ☹ díky za případné tipy... 😉
@beruska1889 zatim jen dr.max. ale je pravda, ze nikdy nemam stejnou carku jako kontrolni. Viz foto nahore.
@beruska1889 ja používám comfort je to 6testu + 2tehu testy někde zpětně jsem dávala obrázek,ovulaci mi ukázal krásně oproti dr.max u kterých nebyla carka nikdy výraznější.
A chci se zeptat,pijete některá kontryhelovy caj? Je tak ze se pije od 1.dne ms do ovulace?
@leymea no tak to jsme na tom podobně... zkusím změnit značku a uvidíme... já bych testy ani nedělala, ale mám brát Duphaston, tak chci mít jistotu, že ho nasazuji dobře 😉
@zizulka2008 aha, děkuji, podívám se po nich... 😉 a ty se dají koupit taky v lékárně? vím že některé jdou sehnat i v drogerii 😉
@beruska1889 u nás je mají v globusu 🙂
@zizulka2008 kontryhelový čaj piju už půl roku, tento cyklus naposledy, chci od něj na chvíli pauzu, tak jsem zvědavá co to udělá... ano bere se od MS do ovulace 😉
@beruska1889 ja zkouším teď čaj poprvé tak uvidíme.mám dlouhé cykly 33-36 dní a ovulaci az po 20dc a teď dva měsíce folikul bez vajíčka,tak snad se zadari a trošku se to upraví 🙂
@zizulka2008 jéé my nemáme Globus nikde poblíž... škoda.. mrknu jinde, děkuji 😉
@beruska1889 mohly by být podle me i v drogerii ;)
@zizulka2008 tak ať se po čaji dá všechno do pořádku 😉
@zizulka2008 taky zalezi na citlivosti, dr.max ma 20. Mozna proto ty carky nejsou tak vyrazny 😀 fakt nevim.
@zizulka2008 piju ho treti mesic. Nepozoruji zmenu, akorat posledni MS byla bezbolestna, ze jsem tomu snad ani nechtela verit 😀 jako bych ji nemela 🙂
Holky? Je normalni, ze dva dny mam stejnou carku? Vzdycky jsem ji mela jeden den :-/
@leymea jo taky se mi to stalo, 3. den už byl na testu zase jen mini duch 😉
@beruska1889 ja uz cekala mini ducha ted a ono ne 😀
@leymea uvidíš co zítra, určitě tam už bude 😉
@beruska1889 myslim, ze jo.

Zdravím všechny. Druhy měsíc se snažíme o mimi, je to i 2 měsíce po vysazení antikoncepce. Ovu testy zkouším poprvé. Bohužel beru teď antibiotika, ale jen kvůli slabemu zánětu moc.cest. co říkáte? Je ovulace? Levý vajecnik me bolí celý den.