icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
zizulka2008
9. kvě 2016

Tak děkuji,stačilo by kdyby se to trochu upravilo včetně křečí 🙂 jinak ty co mám ja by měly být 25citlivost tak nevím 🙂 uvidíme kdy se zadari nejsem zvyklá čekat takhle dlouho na tehu :D

leymea
10. kvě 2016

Hlasim, ze ovulace asi probehla. Dneska na testu uz jen slaboucka carka, vcera od osmi vecer jsem mela docela bolesti, celej spodek me bolel vcetne konecniku. Myslela jsem, ze sex nezvladnu, nastesti zvladla 😀 a dneska uz nic neboli. Takove bolesti jsem jeste nemela 😀 Prijde mi jakoby byla teda ovulka pres noc, kdyz ted uz nic necitim. Tak ono to jeste muze klidne prijit, ale snad ne 🙂 stava se Vam to taky? Ze mate bolestivou ovulaci? Ja ji vzdycky citim, ale vcera to bylo dost 🙂

monichka
11. kvě 2016

kdo tomu rozumí, co vidíte? 😀

petulibiii
11. kvě 2016

@leymea juu měla jsem to tak minule..z ničeho nic me rozbolely vaječníky a celý spodek,a po 3h to odeznělo..ale vzdy taj 5dni pred ovulaci mam zasekano a nemuzu ani na malou ani na velkou..přirozene..

leymea
11. kvě 2016

@petulibiii a po ovulaci Te nekdy pobolivaj vajecniky? Me teda nekdy i pichne v prsou a je to az do MS.

dasa.77
11. kvě 2016

@leymea tezko rict,podle me je tech testu zbytecne moc a tak je to matouci....test delany 15DC k veceru podle me je nejsilnejsi....16DC rano - to vypada,ze moc nebyla tolik naredena(predpokladam,ze v noci nepijes),naopak 16DC odpoledne je zase slabsi
ja osobne pokud delam testy,tak jednou denne a az vecer,kdy pred tim omezim piti (pres den piju dost a tak by to pro me nebylo smerodatne)

leymea
11. kvě 2016

@dasa.77 v noci nepiju, ale vstavala jsem v pul 7 a snazila se moc nepit. Hlavne ty dve hodiny pred testem. Me tady poradily holky, ze kdyz se pekne zacina klubat druha carka at delam castejs abych neprosvihla tu nejsilnejsi a ocividne jsem ji stejne prosvihla 😀 ale beru, ze ovulace byla 17 DC 🙂 jak pisu, vecer 16DC vetsi bolesti a druhy den bylo po bolestech. Takze vajicko nejspis vycestovalo, ale opravdu nevim 🙂 vcera uz byl test snehobily a dneska uz jsem nedelala 🙂

leymea
11. kvě 2016

@dasa.77 ale dekuji za nazor 🙂

dasa.77
11. kvě 2016

@leymea tak ja vim,ze se i stavalo to,ze po dvou dnech zase carka zacala silit a pak byla treba jeste tmavsi.....urcite je dobre pouzivat vzdy stejne stejny (kazdy cyklus) a odpozorovat tak,jakou intenzitu ma nejtmavsi carka
pokud bys delala test jednou denne ve stejny cas,treba vecer a vzdy 2-3 hodiny pred testovanim nepila,nesla na wc,bylo by to podle me vic smerodatne,nez testy 3x za den,kdy se ti strida tmavsi a svetlejsi carka (to vidim na prilozenych testech)
jinak ANO,bolesti hodne napovi a pokud mate pojisteno rekneme ob den,je uplne jedno,ktera carka to byla,ovulaci nemuzete minout 🙂
doporucuji testovat jeste dva dny po pozitivnim testu,ne jen jeden 😉
PS: pokud v tech 9 rano byl test z prvni ranni moci,je to spatne,ale to urcite vis

leymea
11. kvě 2016

@dasa.77 nee. Kdyz vstavam tak prvni co udelam je, ze jdu na zachod 😀 jinak zacina mi bily hustejsi vytok tak myslim, ze ovulace probehla 🙂 pojisteno bylo 🙂 tak uvidime pristi tyden. Pri mem 28 dennim cyklu se docela desim te lutealni faze, kdyz mam ovulku nejspis 17DC. Mam to tak tak :-/ jestli pocitam dobre tak 11 dni.

dasa.77
11. kvě 2016

@leymea to nebude vytok 😀 😀 😀 😀 😀 😀

leymea
11. kvě 2016

@dasa.77 😀 ale jo. Nebo zeby ne? 😀 😀 hh. Rozbor delat nebudu 😀

pisislatko
12. kvě 2016

Ahoj holky, tak já hlásím,že jsem naprosto zdráva, ovulace běží tak jak má, dnes i potvrzeno UTZ... bohužel spermiogram dopadl špatně ☹ Dokonce hůř než před dvěma lety. Takže nás nutí do umělého. Já to nechci. Nemáte nějakou dobrou radu?

leymea
12. kvě 2016

@pisislatko bohuzel ☹ my na zadnym vysetreni jeste nebyli a docela se toho desim :/

dasa.77
12. kvě 2016

@pisislatko první co může partner zkusit je vitamín E

advera
13. kvě 2016

Holky,2.měsíc děláme ovulační testy,dnes jsem 10 nebo 11 DPO,přikládám fotku testu že včera večer a z dnesniho rána. Myslite že to můžu brát jako pozitivní?

advera
13. kvě 2016

@pisislatko slyšela jste o peruánském kořenu Maca? Zkuste mrknout na NET. Já můžu jedině doporučit!!!

vggzg
13. kvě 2016

@advera řekla bych ti že tohle pozitivní není ale poslední 2 měsíce mám to a samý😄 taky nevím zda to považovat za za pozitivní

advera
13. kvě 2016

@vggzg tohle je ale těhotenský, ne ovulační.

smetanovak
13. kvě 2016

Holky když mam teplotu nemá cenu asi měřit co? Ja teda změnila ale ke to blbost 37,7 dole pod paždí 37,3
Jak vy to děláte spolehate na ovu testy? Ja pravé ovu každým dnem očekávám. A dost me bolí po stranách bříško.

pisislatko
13. kvě 2016

@advera Já macu sama beru, protože mě je po ní dobře, ale znáte to...narvat něco do chlapa 😠 😀
Za chvilku jedu nakupovat do lékárny, dle seznamu co nám dal doktor...tedy vit.c, zinek, selen, E a tak. uvidíme, zatím je to pro něj čerstvé, čekám až si to sám trochu probere. Je to takový ten mlčenlivý typ, co si to musí přebrat sám. Samozřejmě ego trpí, je to ten typ svalovce, policajt...takže našlapuju po špičkách a čekám až zavelí 😀

leymea
13. kvě 2016

@advera krasny. Gratuluji 🙂

advera
13. kvě 2016

@leymea děkuji moc,pro jistotu já m si udělala ještě ten za 200,- co vám ukáže i týden a je tam 1-2, což by mělo odpovídat 3.-4.týdnu. Mám hroznou radost,jsem po mimoděložním těhotenství a říkali že to možná nepůjde tak rychle 🙂

petulibiii
13. kvě 2016

@advera gratuluji, at je vše v pořádku ;)

dasa.77
13. kvě 2016

@advera pokud je to těhotenský,tak je určitě pozitivní,teď aby sílil

smetanovak
15. kvě 2016

Co myslíte holky ještě den dva počkat?

petru23
16. kvě 2016

Tak tento mesic jsem z toho pekne zmatena?co si o vyvoji myslite vy?porad skoro ciste prazdno?

smetanovak
16. kvě 2016

Holky tak to vypadá ze byla vcera?

leymea
16. kvě 2016

@petru23 bud, ze byla ze zacatku nez jsi zacala testovat a nebo teprv bude. Muze to asi byt i anovulacni cyklus ☹

leymea
16. kvě 2016

@smetanovak jj byla 🙂 teoreticky dneska. 24h-48h po pozitivnim testu 🙂

Strana