icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
petulibiii
14. čer 2016

@dressage ja jsem tentokrat měla při ovulaci šílenou bolest, doktor říkal, že někomu to tak děla..ale tim je stopro ze k ovulaci došlo..tal snad to vyšlo..z legrace jsem se divala..a a kdyby to vyšlo tak termín by byl na me narozeniny v březnu..tak snad osud da🙂

dressage
14. čer 2016

@petulibiii ja jsem vlastne taky rada ze tu bolest, ptz vim, ze se to vajicko uvolnilo... ted uz jen cekat aby se to povedlo ;) ...ja mam taky narozeniny v breznu 13. 🙂 tak by to bylo uzasny... vsichni by jsme byli rybicky 🙂 drzim palce at to vyjde! ;)

petulibiii
14. čer 2016

@dressage jeee tak to je supeeer;))))..ja jsem 5.3 🙂 takže snad nám to vyjde oběma ;)))

dressage
14. čer 2016

@petulibiii tfuj tfuj a hodne stest! ;) ...a dej vedet jak to dopadlo ;)

nikinoo
14. čer 2016

Ahhoj holki jaa vim ze je to trochu mazle ale videt to je,je ovulace pozitivni?test je ze vcera a dnes je tam nepatrna carka tak nevim..co myslite?

kastanek87
14. čer 2016

@nikinoo pokud byl vcera silný a dnes už zeslábl,nejspíš to ovu byla. Co teplota? Meris si ji? Podle ní to poznáš taky. Některým holkam se neukáže úplně stejná čárka nebo silnější než kontrolní a přesto ovulaci mají.

nikinoo
14. čer 2016

@kastanek87 ahoj.nene zatim jsem nemerila.ale jak jsem psala vise,tak carky byly skoro stejne a mela jsem boleni jak pro MS,a hlenity vytok.a dnes take tak nevim ?😊

nikinoo
14. čer 2016

@kastanek87 promin Ta druha veta sem nepatrila 😊 Myslim to jak sem napsala ze jsem psala vyse.

jarmulka
15. čer 2016

@kato83 ahoooj .... tak jak se cítíš tento cyklus??? Za jak dlouho Ti má dorazit MS ???

kato83
15. čer 2016

@jarmulka ahoj.. jsem ted 7DPO.. mz by mela přijít v utery ale doufam ze nedojde 🙂
Břicho mam nafoukly jak balón a od ovu me poboliva břicho, ale to ja tak mivam i normálně.
To čekání kdy budu moci testovat je priserny. 🙂
V jake fazi jsi ted Ty?

kastanek87
15. čer 2016

@nikinoo no tak to vypadá na ovulaci, pokud si chceš být 100% jistá, začni měřit tu bazální teplotu, podle ní to poznáš vždy, stoupne teda až po tom, co ovulace proběhne, ale aspoň pro ověření....

lorakv
15. čer 2016

Ahoj holky, nevím zda už se tu někdo neptal, tak doufám, že se neopakuji 🙂
Mám v plánu si poprvé koupit ovulační test, protože jinak nejsem schopná přesně zjistit, kdy ovuluji.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, zda to chápu správně a pokud je ovu test pozitivní, tak ovulace přijde za jeden až dva dny - tudíš i pohlavní styk by měl být, až další den.
Předem moc děkuji.

minareta
15. čer 2016

@lorakv Přesně tak. Ale spermijky vydrží čekat i třeba dva dny, takže klidně můžeš sexovat i ten den, kdy máš pzitivní test, aby sis to pojistila 🙂 a pak ten další samozřejmě taky (tj. den, kdy bys měla ovulovat) 😎 držím palce 😉

svobodka86
15. čer 2016

Holky už od odpoledne mně píchá v podbřišku, ovulační testy dělám pár ní, ale pořád jedna čárka slabá a druhá silná (takže negativní), a BT jsem dnes ráno měla nejnižší....myslíte že může být v nejbližších dnech ovu?

laura1972
15. čer 2016

Ahoj, myslíte, že je ovulacni test pozitivní? Mám už dva dny píchání dole v podbřišku a brala jsem clostilbegyt a dnes je to 11 den od prvního dne MS. MS mám pravidelnou cyklus 28 dni, ale prý už od 11 dne od MS bych mohla mít ovulaci dříve, podle gynekologa, který mi clostilbegyt předepsal. Děkuji za odpověď. Přikládám fota ovu testů, Je ten posledni čtvrtý dole pozitivni? Děkuji za odpověď.

jarmulka
16. čer 2016

@laura1972 podle mě byl jasně pozitivní 🙂

laura1972
16. čer 2016

@jarmulka 😊

dressage
16. čer 2016

@laura1972 rozhodne potizivni ;)

jullli
16. čer 2016

ahoj holky myslite ze bych se zitra mohla dockat ovulky? nebo v sobotu?

kastanek87
16. čer 2016

@jullli já myslím že by jsi se mela dočkat každou chvíli 😉

jullli
16. čer 2016

@kastanek87 dnes uz ale asi testovat ne nebo ano?

laura1972
16. čer 2016

@jullli já dělala jeden v 6.h ráno a druhý ještě o půlnoci. Tak se můžeš podívat jak to dopadlo 😃

jullli
16. čer 2016

@laura1972 Vau tak to bylo jasne :D a dalsi jsi nezkousela po te pulnoci?

dressage
16. čer 2016

@jullli testuuuuuj 🙂 ja mela ve 14:00 slabou a v 19;00 uz druhou dolonce silnejsi... jakmile to zacne silit tak testuj po par hodinach... ja pak mela rano uz zase slabou... tak at to nepropasnes

jullli
16. čer 2016

@dressage jdu teda na to :D

dressage
16. čer 2016

@jullli sup sup ;)

jullli
16. čer 2016

tmavne tmavne ale jeste to neni ono 🙂 a jde to teda spatne vyfotit

jullli
16. čer 2016

@jullli spis bych to priklanela k tomu zitrku tak snad nezacne zitra slabnout 😎

helca74
16. čer 2016

Holky jsem taky ztracena. Poradite jestli je nektery test pozitivni,nebo jeste neni ?? Fakt se v tom ztracim

helca74
16. čer 2016

Odeslala jsem to driv nez se to nacetlo. Budu rada za nazory

Strana