Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Také děkuji a přeji dobrou noc 🙂
@jullli já mívám ovulaci taky hodně bolestivou. Dřív jsem to vůbec nevnímala, nebo spíš jsem nevěděla, že je to ovulace 😀 tak přeji ať to klapne 😉
@svobodka86 snad kolem 20dc by něco mohlo byt 🙂
@svobodka86 ahoj, kolik jsi DC? Tvoje testy mi připomínají ty moje, já jsem dnes 14DC
@jullli Ahoj holky 🙂 tak ted jsem si dělala ovu test, ten poslední a pořád tam čárka je. Četla jsem, že ovulace může trvat 24-48 hodin, tak podle mých testů, tak zitra by zítra už mela ustoupit. Nafotila jsem zvlášť ten dnešní a k tomu pak přidám zas všechny. Jinak co se týče bolesti , jak tady pisete, tak u mě začali před ovulací tak cca 2 dny a pak se stupnovali a bolest v podbřišku až do zad jakoby v kříži a včera už jsem měla dost silné, což jsem taky nikdy předtím nemivala 😳
@jullli myslíš? Kéž by....já sem 18 DC jestli se to teda počítá od 1.dne MS....dělám to poprvé 🙂
@mikush Asi 18DC, jestli se to počítá od 1.dne MS....snad se to víc projeví, včera sem zkusila jiný testy a tam nebylo skoro nic, dnes koupím zas od pepina...a u tebe přišla? Nebo to je teď aktuální a taky čekáš?
@svobodka86 jasan od prvni a jak dlouhy mivas cyklus? jeste je porad cas

@helca74 Asi tak jako u me jeste to neni to prave bych rekla