Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@petulibiii ja jsem vlastne taky rada ze tu bolest, ptz vim, ze se to vajicko uvolnilo... ted uz jen cekat aby se to povedlo ;) ...ja mam taky narozeniny v breznu 13. 🙂 tak by to bylo uzasny... vsichni by jsme byli rybicky 🙂 drzim palce at to vyjde! ;)
@dressage jeee tak to je supeeer;))))..ja jsem 5.3 🙂 takže snad nám to vyjde oběma ;)))
@petulibiii tfuj tfuj a hodne stest! ;) ...a dej vedet jak to dopadlo ;)
@nikinoo pokud byl vcera silný a dnes už zeslábl,nejspíš to ovu byla. Co teplota? Meris si ji? Podle ní to poznáš taky. Některým holkam se neukáže úplně stejná čárka nebo silnější než kontrolní a přesto ovulaci mají.
@kastanek87 ahoj.nene zatim jsem nemerila.ale jak jsem psala vise,tak carky byly skoro stejne a mela jsem boleni jak pro MS,a hlenity vytok.a dnes take tak nevim ?😊
@kastanek87 promin Ta druha veta sem nepatrila 😊 Myslim to jak sem napsala ze jsem psala vyse.
@nikinoo no tak to vypadá na ovulaci, pokud si chceš být 100% jistá, začni měřit tu bazální teplotu, podle ní to poznáš vždy, stoupne teda až po tom, co ovulace proběhne, ale aspoň pro ověření....
Ahoj holky, nevím zda už se tu někdo neptal, tak doufám, že se neopakuji 🙂
Mám v plánu si poprvé koupit ovulační test, protože jinak nejsem schopná přesně zjistit, kdy ovuluji.
Proto jsem se Vás chtěla zeptat, zda to chápu správně a pokud je ovu test pozitivní, tak ovulace přijde za jeden až dva dny - tudíš i pohlavní styk by měl být, až další den.
Předem moc děkuji.
Holky už od odpoledne mně píchá v podbřišku, ovulační testy dělám pár ní, ale pořád jedna čárka slabá a druhá silná (takže negativní), a BT jsem dnes ráno měla nejnižší....myslíte že může být v nejbližších dnech ovu?
Ahoj, myslíte, že je ovulacni test pozitivní? Mám už dva dny píchání dole v podbřišku a brala jsem clostilbegyt a dnes je to 11 den od prvního dne MS. MS mám pravidelnou cyklus 28 dni, ale prý už od 11 dne od MS bych mohla mít ovulaci dříve, podle gynekologa, který mi clostilbegyt předepsal. Děkuji za odpověď. Přikládám fota ovu testů, Je ten posledni čtvrtý dole pozitivni? Děkuji za odpověď.
@jullli já myslím že by jsi se mela dočkat každou chvíli 😉
@kastanek87 dnes uz ale asi testovat ne nebo ano?
Holky jsem taky ztracena. Poradite jestli je nektery test pozitivni,nebo jeste neni ?? Fakt se v tom ztracim

@dressage ja jsem tentokrat měla při ovulaci šílenou bolest, doktor říkal, že někomu to tak děla..ale tim je stopro ze k ovulaci došlo..tal snad to vyšlo..z legrace jsem se divala..a a kdyby to vyšlo tak termín by byl na me narozeniny v březnu..tak snad osud da🙂