icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
laura1972
20. čer 2016

@jarmulka A tys to někdy poznala už tak brzy po ovulaci? Myslím třeba jak píše s ted , když si byla 9-10 dni DPO? Já většinou déle až když se MS nedostavila, tak par dni na to.

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 právě, že já to fakt věděla - já si šla koupit test před MS a věděla jsem, jak vyjde... 🙂 ... ale né každé těhu je stejné, to je jasné. Přesto opravdu nevěřím tomu, že bych teď byla 😖 ☹

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka a jaké jdi mela první příznaky tech pár dní po ovulaci?

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 no - mně nic nebylo... ale prostě jsem si to z ničeho nic uvědomila. Opravdu, není to vtip. Dokonce jsme se ani o nic nesnažili!!!!! Takže jsem nebyla ,,posedlá testováním ,, a tak žádná sugesce neproběhla.... Byla jsem s dcerou ve škole , sklonila jsem se k ní a v tu chvíli mi to došlo. Okamžitě rovnou ze školy jsem vypálila do lékárny, koupila test, udělala a bylo to tam... Sice zatím velmi slabě, ale přesto zřetelně, žádné lovení duchů.... Zpětně podle počítání jsem byla 11-12 DPO

A teď fakt nic... Cítím , že MS bude 🙂

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka Ono to tak bývá, čím víc di to člověk přeje a pozoruje se, tak nakonec nic. No tak zkusím první teh.test zítra jestli se objeví aspoň slabá čárka nebo duch 🙂

jarmulka
20. čer 2016

@laura1972 to, co moc chceme, to často nemáme ☹ .... Ale naděje umírá jako poslední 🙂 ... a co má být, to bude... a co ne, to si uděláme 😀

laura1972
20. čer 2016

@jarmulka Ale každé těhotenství je jiné, jak jsi psala minule, tak třeba být můžeš a tentokrát žádné příznaky mít nemusis takhle brzy. Já to většinou poznala až když nepřišla MS pár dní. Tak začali první příznaky 🙂

laura1972
21. čer 2016

@jarmulka Ahojky 🙂 Nějaká změna od včera nebo stále stejné?

jarmulka
21. čer 2016

@laura1972 ahoj !!!! ano, bolí mě břichooooo , mooooc 🙂

laura1972
21. čer 2016

@jarmulka a myslis, že to je, ze přijde MS nebo že by to přece jen vyšlo?

evusa2
21. čer 2016

Tak jsem v testech pokračovala dál kde myslíte že je ovulace?

minareta
21. čer 2016

@evusa2 a kdy jsou delane ty dva nejsilnejsi?

dressage
21. čer 2016

@evusa2 ty dva v levo jsou na 100% pozitivni...takze cca 24 az 48 hod bude ovulace... a mereni teploty to jisti...

evusa2
21. čer 2016

To je včera a dnes sex byl včera stačí to?

minareta
21. čer 2016

@evusa2 tak podle me ovu bude zitra, takze ja bych to jeste pojistila dnes a zitra taky 🙂))

jarmulka
21. čer 2016

@evusa2 zítra ráno bych na to vletla 😀....

dagmarka13
22. čer 2016

@majky777 Mužu se zeptat zda u vas i po tomto testu byla ovulace? U mě testy jsou každý měsíc takové tak ze bych ovulaci nemela???

evusa2
22. čer 2016

Tak opět posilam foto zda je to vůbec možné ovulaci jsem rok nic moc neměla tenco cyklus jsem brala Clostilbegyt a teď jestli si dobře myslím 3 dny po sobě je to normální? Už jsme z toho zoufalí.

minareta
22. čer 2016

@evusa2 a nejsi uz tehotna?? Ovu test ukazuje i brzke tehotenstvi, kdyz je na TT jeste brzy...

evusa2
22. čer 2016

@minareta no jo jenze co delam od 15dc tak vsude byla jen jedna čarka nebo hodně slaboučká

laura1972
22. čer 2016

@evusa2 tak já měla ovulaci taky po clostilbegytu 2x 15.6. a 17.6. Ovulacni test jsem zkoušela od 14.6., ale he prý možné, ze jsem mohla mít ještě jednu ovulaci předtím, jenomže já začala zkoušet ovu test az toho 14.6.

evusa2
23. čer 2016

Tak jsem po 3 pozitivních ovulacnich testech zkusila těhotenský a vyšlo mi toto. Ale nevím zda to třeba není náhoda jelikož jsem před tím opravdu neměla pozitivní ovu test. Třeba je jen zvysena nějak hladina hormonů zkrz Clostilbegyt a ovulaci.

kastanek87
23. čer 2016

@evusa2 určitě by jsi díky tomu neměla zvýšenou hladinu HCG 😉 takže ti moc moc gratuluji! Jak dlouho jsi brala clostil?

evusa2
23. čer 2016

@kastanek87 jeden cyklus 1tbl. 5-9dc no a od 13 dne dělám ovu testy a žádný pozitivní až teď ke konci tak kdy se mám objednat na gynekologii? Bude stačit v půlce srpna?

kastanek87
23. čer 2016

@evusa2 tak to je jasný, ovulace byla dřív 🙂 já teď brala clostil taky poprvé a na ovu čekám, zítra jdu na utz na gyndu, aby se podíval. Podbříšek už bolí fest, ovu test zatím pozitivní nebyl, předevčírem byla celkem silná, ale včera mi to přišlo zase slabší, tak uvidíme co mi řekne. Doufám že už neproběhla 😀 ale to by mě tak nebolel ten podbříšek. No hele, pokud jsi v pohodě, před tím jsi taky neměla žádnej problém (ohledně těhotenství) tak klidně stačí v půlce srpna. Já osobně bych to teda nevydržela a šla tak za 14 dní 😀 kdy jsi měla poslední MS? Nebo si udělej ten digi test a tam se ti ukáže i v kolikátým týdnu jsi a podle toho bych se řídila, aby už bylo vidět pak srdíčko když půjdeš na gyndu. A nebo si tam zavolej a zeptej se kdy máš dojít 😉

jarmulka
23. čer 2016

@evusa2 jupiiiiiiii, to je úplně jasné ukázkové tehu!!!!!! Mega gratulace!!!!!

evusa2
23. čer 2016

@jarmulka nějak tomu nemůžu uverit

kastanek87
23. čer 2016

@evusa2 jak dlouho jste se snažili? 🙂

laura1972
23. čer 2016

@evusa2 Moc gratuluji 🙂

laura1972
23. čer 2016

@jarmulka ahojky jak je dnes? 🙂