Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 rok
@evusa2 tak to chápu, že tomu nemůžeš uvěřit 😀 ještě jednou moc gratuluji a přeji ať je vše v pořádku!!
@laura1972 pokud jsi 6 nebo i 8 dpo, tak je to fakt moc brzo 😉 min. do pondělí bych počkala, držím pěsti 😉
@kastanek87 Taky si říkám, snad ještě nic neni ztraceno 🙂 moc děkuju 🙂
@kastanek87 děkuji ale určitě ještě cca za 3 dny udělám znovu
@evusa2 to je jasný... pro klid duše 🙂 ale rozhodně to tam bude zas, neboj 😉
@kastanek87 taky si myslím 🙂 je to víc než jasné 🙂
@evusa2 No vidíííííš 😀 máš to nádherně sytý, aby to nebyly dvojčata 😀 😀 😀 ale ty už jsi vlastně nějaký 35DC, ne? Hele záleží fakt na tobě. Ale když už, tak bych šla třeba ke konci července. To už bude vidět to srdíčko a dělají se i testy z krve no a pak se chodí na velký utz myslím okolo 12tt, tak aby jsi to neprošvihla 😀 já tě obdivuji, že chceš čekat tak dlouho ty jo.... 😅
@kastanek87 myslis že z toho můžou být dvojčata to mi ani neříkej po Clostiku se to prý stava
@evusa2 no je to celkem silné,ale to mě jen tak napadlo 😀 nevím jestli se to pozná podle sili čárky 🙂 a právě vím že po clostilu můžeš mít dvojčata 🙂 z krve už by ti asi řekli víc,ale 100% to stejně řeknou až později na utz kolik jich tam je 😀
@kastanek87 tak budem doufat že jedno, manželovo babička je z dvojčat
@evusa2 no co,když budou dvě,dvojnásobná radost ne? 😀 já se toho taky trochu desim,můj otec je z dvojčat,teď beru ten clostil 😀 no uvidime. Už je mi asi fuk kolik jich bude,hlavně ať jsem v tom 😀
@mikush taky si myslím že zesili. Uvidis ráno. Pokud bude slabší je to jasný že proběhla,každopádně už ode dneška bych na to vlitla a celej víkend se snažila 😀 😉 držím pěsti!
@jarmulka
@kastanek87 holky dík, plán na víkend je každopádně jasný!! 😀 syn bude zítra u mojí mamči na noc tak se těším 🙂
@mikush strašně moc moc držím palečky aby se to tento cyklus povedlo a ty jsi za pár dnů našla // na testíku 🙂 🙂 budu na tebe myslet,hlavně dej vědět 🙂 🙂

@laura1972 ahoj.... je mi zle 😢 ... Co Ty??? 🙂