Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@laura1972 no - mně nic nebylo... ale prostě jsem si to z ničeho nic uvědomila. Opravdu, není to vtip. Dokonce jsme se ani o nic nesnažili!!!!! Takže jsem nebyla ,,posedlá testováním ,, a tak žádná sugesce neproběhla.... Byla jsem s dcerou ve škole , sklonila jsem se k ní a v tu chvíli mi to došlo. Okamžitě rovnou ze školy jsem vypálila do lékárny, koupila test, udělala a bylo to tam... Sice zatím velmi slabě, ale přesto zřetelně, žádné lovení duchů.... Zpětně podle počítání jsem byla 11-12 DPO
A teď fakt nic... Cítím , že MS bude 🙂
To je včera a dnes sex byl včera stačí to?
@majky777 Mužu se zeptat zda u vas i po tomto testu byla ovulace? U mě testy jsou každý měsíc takové tak ze bych ovulaci nemela???
@evusa2 určitě by jsi díky tomu neměla zvýšenou hladinu HCG 😉 takže ti moc moc gratuluji! Jak dlouho jsi brala clostil?
@kastanek87 jeden cyklus 1tbl. 5-9dc no a od 13 dne dělám ovu testy a žádný pozitivní až teď ke konci tak kdy se mám objednat na gynekologii? Bude stačit v půlce srpna?
@evusa2 tak to je jasný, ovulace byla dřív 🙂 já teď brala clostil taky poprvé a na ovu čekám, zítra jdu na utz na gyndu, aby se podíval. Podbříšek už bolí fest, ovu test zatím pozitivní nebyl, předevčírem byla celkem silná, ale včera mi to přišlo zase slabší, tak uvidíme co mi řekne. Doufám že už neproběhla 😀 ale to by mě tak nebolel ten podbříšek. No hele, pokud jsi v pohodě, před tím jsi taky neměla žádnej problém (ohledně těhotenství) tak klidně stačí v půlce srpna. Já osobně bych to teda nevydržela a šla tak za 14 dní 😀 kdy jsi měla poslední MS? Nebo si udělej ten digi test a tam se ti ukáže i v kolikátým týdnu jsi a podle toho bych se řídila, aby už bylo vidět pak srdíčko když půjdeš na gyndu. A nebo si tam zavolej a zeptej se kdy máš dojít 😉
@evusa2 jak dlouho jste se snažili? 🙂

@jarmulka A tys to někdy poznala už tak brzy po ovulaci? Myslím třeba jak píše s ted , když si byla 9-10 dni DPO? Já většinou déle až když se MS nedostavila, tak par dni na to.