Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 moc děkuji!!!! Neboj se, já si říkám, že co se má stát, to se stane. Snažím se být v pohodě, aby k nám prcek chtěl. Určitě si přeji miminko úplně stejně, jako my všechny tady. Určitě už brzy najdeš i Ty první vzkaz od miminka z bříška 🙂 .... Tohle léto nám všem určitě přinese miminka 🙂
No škoda, že nemám ted ovu test, docela by mě zajímalo, co by ukázal mě po vynechání ms 😀
Jaký ovu test by jste doporučily, prosím pokud možno nejspolehlivejší, děkuji moc za odpovědi
Dekuji moc a ještě jedna otázečka, kdy si ho udělat mela jsem ted od 28.6. Do včerejšího dne MS. Tak za jak dlouho bych si měla udělat trn ovu test?
@kato83 test ukazuje,že ovulace je, tak by mohl včerejší sexík stačit 🙂 ...
Pokud je test slabě pozitivní, nebo silně pozitivní, je nejvhodnější doba k pohlavnímu styku. Někdy se může i po skončení ovulace ukázat test lehce pozitivní, ale v tomto případě už není vhodná doba k otěhotnění, protože výsledek je jen přetrvávající. Vhodná doba k otěhotnění a tedy i pohlavnímu styku je zhruba tři dny před ovulací až do dne ovulace. Ovulace u většiny žen nastává kolem dvanáctého až patnáctého dne ode dne poslední menstruace.
@luhol určitě 😉 hupsnete na to 😀
@rejni určitě pozitivní 😉 myslím, že už víc barevný ani být nemůže... tak ať to vyjde 😉
@beruska1889 Děkuji 🙂 zkusím ještě zítra testnout asi už dopo a uvidím..zítra večer asi pojistíme 🙂
@rejni jasně, tím nic nezkazíš 😉 radši víc než míň 😉
@kastanek87
@kato83 holky moc děkuji 🙂 snad už se konečně zadaří 😉 je to sice teprve 5 cyklus snažení, ale už si to moc přeji
@petulle1986 je pozitivní, tak hurá na to 🙂
@petulle1986 ano, je pozitivní, OVU bude cca za 24 hodin, spermie v poho vydrží 48 hod, takže : je čas zaútočit 😀

@jarmulka držím pěsti ať to vyjde!!! Já jsem dnes 9.den od pregnylu a odpoledne jsem začala trošku špinit, tak spíš do hnědo ruzova. Modlím se ať to není rozjíždějící MS.