icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
3. črc 2016

@jarmulka držím pěsti ať to vyjde!!! Já jsem dnes 9.den od pregnylu a odpoledne jsem začala trošku špinit, tak spíš do hnědo ruzova. Modlím se ať to není rozjíždějící MS.

jarmulka
3. črc 2016

@kastanek87 moc děkuji!!!! Neboj se, já si říkám, že co se má stát, to se stane. Snažím se být v pohodě, aby k nám prcek chtěl. Určitě si přeji miminko úplně stejně, jako my všechny tady. Určitě už brzy najdeš i Ty první vzkaz od miminka z bříška 🙂 .... Tohle léto nám všem určitě přinese miminka 🙂

mikush
3. črc 2016

Ahoj holky, zajímala by mě vaše zkušenost jestli vám ovu test ukázal čárku na konci cyklu, já jsem dnes 30DC,ms nikde, na tehu testu snehobilo, BT se mi drží na 37,4-37,5,tak jsem teď že zvědavosti zkusila ovu test a ten mi ukázal tohle, byla jsem v domnění že na konci cyklu mi tohle nemůže ukázat

laura1972
3. črc 2016

@mikush no někde jsem četla, ze ovulacni test ukázal takhle tehu 🙂

jarmulka
3. črc 2016

@mikush viděla jsem několik OVU testů, ze kterých bylo tehu, ale bohužel pro Tebe - v byly opravdu jasně pozitivní.... Žádný duch, ale pořádná čárka..... Omlouvam se, píši jen co jsem viděla

mikush
3. črc 2016

@jarmulka v pohodě, mě jen zajímal vás názor, tesne po MS jsem neměla na ovu testu vůbec žádnou čárku tak jsem myslela že i koncem cyklu to bude stejné, já vím že MS určitě dojde, ale dost mě to zarazilo

laura1972
3. črc 2016

No škoda, že nemám ted ovu test, docela by mě zajímalo, co by ukázal mě po vynechání ms 😀

lucy915
3. črc 2016

Jaký ovu test by jste doporučily, prosím pokud možno nejspolehlivejší, děkuji moc za odpovědi

jarmulka
3. črc 2016

@lucy915 digitální clear blue.... Jasne bez dohadů určí dva nejplodnejsi dny z cyklu

lucy915
3. črc 2016

Dekuji moc a ještě jedna otázečka, kdy si ho udělat mela jsem ted od 28.6. Do včerejšího dne MS. Tak za jak dlouho bych si měla udělat trn ovu test?

zuzajda20
3. črc 2016

@mikush Já když byla těhu, tak mi to ovu test ukázal, ale byl jasně pozitivní, tak se obávám, že se bude jednat o zpoždění

kato83
4. črc 2016

Ovu testik vcera a dnes.... je mozny ze vyskoci takto rychle? Je už pozitivni? Máme jit na to dnes? Sexik byl včera večer. Tri dny po sobe k tomu pritele asi nedotlacim..🙂 🙂

salenas
4. črc 2016

@kato83 test ukazuje,že ovulace je, tak by mohl včerejší sexík stačit 🙂 ...
Pokud je test slabě pozitivní, nebo silně pozitivní, je nejvhodnější doba k pohlavnímu styku. Někdy se může i po skončení ovulace ukázat test lehce pozitivní, ale v tomto případě už není vhodná doba k otěhotnění, protože výsledek je jen přetrvávající. Vhodná doba k otěhotnění a tedy i pohlavnímu styku je zhruba tři dny před ovulací až do dne ovulace. Ovulace u většiny žen nastává kolem dvanáctého až patnáctého dne ode dne poslední menstruace.

kato83
4. črc 2016

@salenas jsem dnes přesně 14 den cyklu... dnes ho jeste svedu udelam masaz a bude...... 😉 🙂
Minulý měsíc jsem taky hlidala ovu ale bohuzet to neklaplo,tak snad bude tento mesic úspěšnější. Moc by jsme mimco oba chtěli...

jarmulka
4. črc 2016

@kato83 podle mě to včera bylo OK. Kdyby to bývalo šlo i dnes, asi by to bylo super, ale včerejší sex by měl stačit. A jak koukám, budeme na tom stejně. Koukni na můj dnešní test 😀 .... Tak na Tebe budu myslet a napiš potom, jak to u vás vypadá, také dám vědět 🙂

kato83
5. črc 2016

@jarmulka tak nakonec jsme to vcera jeste pojistili, lezela jsem s kopytkama nahore jeste pul hodiny aby vse hned nevyteklo. 🙂 dnes uz je carka slabší tak snad jsme to chytli včas 🙂
Super ze mas taky ovu, budeme aspoň testovat zaraz // 🙂

luhol
5. črc 2016

Holky co myslíte je pozitivní? Dneska raději snaženíčko že ano? 🙂

kastanek87
5. črc 2016

@luhol určitě 😉 hupsnete na to 😀

kato83
5. črc 2016

@luhol urcite je...at se zadari 🙂

rejni
5. črc 2016

Holky, prosím poraďte, brát to jako pozitivní? Já mám pocit, že tomu ještě trocha chybí..

beruska1889
5. črc 2016

@rejni určitě pozitivní 😉 myslím, že už víc barevný ani být nemůže... tak ať to vyjde 😉

rejni
5. črc 2016

@beruska1889 Děkuji 🙂 zkusím ještě zítra testnout asi už dopo a uvidím..zítra večer asi pojistíme 🙂

beruska1889
5. črc 2016

@rejni jasně, tím nic nezkazíš 😉 radši víc než míň 😉

luhol
6. črc 2016

@kastanek87
@kato83 holky moc děkuji 🙂 snad už se konečně zadaří 😉 je to sice teprve 5 cyklus snažení, ale už si to moc přeji

kato83
6. črc 2016

@luhol to Te uplne chápu, jsem na tom stejne a to ted zkousime treti cyklus...🙂 tak aspon muzeme společně cekat na ty krásné //🙂

luhol
6. črc 2016

@kato83 a kdy jsi měla ovulku ty?

kato83
6. črc 2016

@luhol ja mela pozitivni ovu test předevčírem, takze byla vcera ovulka 🙂

petulle1986
7. črc 2016

Ahojte devcata.prosim proaim je uz ovu test pozitivni?pokud jo kdy se me snazit,tuleni probehlo vcera.

salenas
7. črc 2016

@petulle1986 je pozitivní, tak hurá na to 🙂

jarmulka
7. črc 2016

@petulle1986 ano, je pozitivní, OVU bude cca za 24 hodin, spermie v poho vydrží 48 hod, takže : je čas zaútočit 😀

Strana