Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Taky jsem to tak měla. Stačí pár hodin a čárka pak zesílí 🙂 mě zesilila po cca 11-12 h 🙂
@luciasek1987 proč myslíš, že jsi 1 DC...to máš takhle krátké cykly??? Nebo jsi myslela 1 DPO?
@obla tak pokud slábne brala bych jako pozitivní ten z rána.
@kastanek87 i kfyž není tak silný, jako takontrolní čára? Pne a píchá mi v pravé straně podbřišku, pobolívá v kříži. Tak už nevím. Otestuju večer a holt budu pokračovat až do MS. Mám delší s ne úplně pravidelné cykly. Tak to právě potřebuji nějak vypozorovat.
@obla no právě že holky tady taky občas dávají nebo psaly ze nemají tu testovací na 100%pozitivní a stejne ovu byla.
@kastanek87
@leymea dáváte mi naději 😍😍😍
@katuskad1 no uz je to rok ☹ a zacina me znervoznovat, ze dneska ovu test uplne bilej, coz je divny. Snad zejtra uz se tam neco ukaze, protoze v pondeli manzel odjizdi zase pryc a prijede v patek :-/ tak jsem zvedava jestli to stihnem. Bolesti jsem mela v utery a ted uz nic. Mozna jsem to prosvihla, ale to mi prijde divny, pac ovu mivam 17DC a ted jsem 13DC. To by bylo nejak moc brzo 😀

@markiiska myslíte? Včera jsem dělala (27.7.) - to je ten poslední a už slábne. Dneska chci ještě zkusit, ale podle mě už včera a dnes cca probíhá ovulace.