icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
obla
28. črc 2016

@leymea určitě nám to vyjde, oběma 😍

misina01
28. črc 2016

@obla @leymea holky měla jsem stejné testy jako vy, nikdy nebyla ta čárka silnější než kontrolní 🙂 k tomu, abych měla tu čáru silnou mi pomohly až byliny 🙂 poprvé po půl roce jsem ji teď měla podle testů 15.7., takže po půl roce od vysazení pozitivní ovulační test a první ovulace.. a teď mám i dvě čárky na těhotenském! 🙂 držim pěsti..

obla
28. črc 2016

@misina01 já ovuluji asi určo .. Ale nemám pravidelné cykly. Teď večer už je čárka opět slabounká .. Tak uvidíme. Ještě budu testovat 5 dní a uvidí se.. Ale dle příznaků a průměrné době by to asi odpovídalo. Dnes máme výročí svatby, třeba to bude náš dárek 😍

saidy
28. črc 2016

@misina01 jaké bylinky jsi brala?

leymea
28. črc 2016

@misina01 ja pila kontryhel, tento mesic jsem vynechala a misto toho gynex. Uz prvni cyklus, kdyz jsem pila kontryhel tak jsem cejtila ovulaci. Jelikoz jsem ho pila asi pul roku, tak ted musim udelat pauzu 😉

laura1972
28. črc 2016

Holky tak ted už jsem z toho mimo. Od 3 DPO mi začala opět sílit čárka na ovu testu až do 6 DPO a dnes jsem 7 DPO a čárka je slabší, pomalu nejde nafotit. Tak ted už teda fakt nevím. Do ms mi zbývá 8 dní. Na těhu test je ještě brzy, ach jo 😳

laura1972
28. črc 2016
dasa.77
28. črc 2016

@laura1972 ahoj,že by čárka opět sílila se mi teda nezdá.Je třeba taky přihlížet k tomu,jak silná je ta kontrolní. A na některých testech jde vidět,že obsahují více kontrastní látky.
Na druhou stranu jsou holky,které mají "pozitivní " ovulační test i několik dní 😉

laura1972
28. črc 2016

@dasa.77 Ono už to právě dost vybledlo, předtím byly víc silnější, ale zeslábl po ovulaci a pak začal za další dny zase sílil asi tak 4 dny a ted zas zeslábl.

laura1972
28. črc 2016

@dasa.77 takhle vypadaly ovu testy 4,5,6, DPO všechny tři dny , předtím po ovulaci ty dny , byl jen nepatrný dusík.

laura1972
28. črc 2016

@dasa.77 ještě nevybledle.

obla
29. črc 2016

Tak už jsem z toho blbá ..

sadamka90
29. črc 2016

@obla Ahojky, mi mluv, minulý měsíc jsem testovala prvně v životě 18DC nádherné dvě tlusté čárky, tak jsem si říkala to je super. Tenhle měsíc 18 DC nic, 19 DC silnější čárka, 20 DC zase slabá, dneska 21 DC tak uvidíme večer 😀 Teplota mi nestoupla, ale příznaky ovulace mám už asi 3 dny 😀 Ale dle tvých testů buď to bylo pozitiví 17 DC a nebo ještě bude, měříš i teplotu? 🙂)

obla
29. črc 2016

@sadamka90 jsem z toho otrávená. Teplotu neměřím. Nezvládám tu přesnou pravidelnost. Tohle je první měsíc, co testuju.. Takže vůbec nevim, co čekat. Když se mi dálnice už neobjeví, příští měsíc se pokusím i o teplotu.
Fakt nevim, co si o tom mám myslet. 🙄

leymea
29. črc 2016

@obla ja prvni mesic taky byla mimo.

obla
29. črc 2016

@leymea kéť bychom měly nějakou kontrolku, co prostě začne svítit 🙂)

kkatee
29. črc 2016

Holky kdy nejdříve po ovulaci zkoušet těhotenský test? Záleží u toho i na délce cyklu?
Děkuji 🙂

luciasek1987
29. črc 2016

@minareta 1dpo samozrejme ;)

dasa.77
29. črc 2016

@kkatee na délce cyklu nezáleží..... 9DPO může být něco vidět,ale nemusí.12DPO už by mohlo být jasno 😉

dasa.77
29. črc 2016

@laura1972 jasně,ale taky je rozdíl,zda porovnáváš všechny testy po zaschnutí a nebo některé ještě mokré. A tyto mokré jsou (podle odstínu kontrolní čárky,kdy je spíše růžová), po zaschnutí jsou dá se říct fialové.
Tím netvrdím,že nemohla být druhá ovulace. Mohla,ale stává se to spíše výjimečně 😉
Důležitější je vzestup teplot

kkatee
29. črc 2016

@dasa.77 Děkuji moc 🙂

laura1972
29. črc 2016

@dasa.77 jasně to je právě zrádné. Ovulku jsem měla v červnu 2x dr.mi to potvrdil, prý to clostilbegyt dělá, ale bývá taky většinou ta druhá max. do 24 h. Já mela v tom červnu jednu 13DC a druhou 15DC. Ale ted jen jednu. No spíš bude lepší počkat. Jsem dnes 8DPO tak zkusim testnout v neděli nebo po víkendu jestli se zadarilo 🙂

markiiska
29. črc 2016

@laura1972 jé taky sem dnes 8dpo a přemyšlela sem, kdy zkusim test 🙂

ivavana
29. črc 2016

Je to mozny mít ovulaci hned po menstruaci?

dasa.77
29. črc 2016

@ivavana pokud MS trvala víc jak týden,tak proč ne 🙂 Navíc k ovulaci dochází cca 1den po pozitivním testu

ivavana
29. črc 2016

Trvala dlouho ale nebylo silny... Tak 5 dni normalni a 4 dny potom jsem spinila.... Mam to hrozne rozhazeny mam cyklus dlouhy 20 dni, teda aspon ten minulej mesic byl....

laura1972
29. črc 2016

@markiiska jsou to nervy 😀 ale bojím se, že je ještě brzy i když některým holkam tady už se ukázal třeba dusik 🙂

markiiska
29. črc 2016

@laura1972 já zkusim určitě, a když bude negativní, tak si řeknu, že je brzo a zkusim další den 😀

ivavana
29. črc 2016

Asi uz nebude silnejsi :D jeeezis ja mam takovou radost s diagnostikovanym pco a po 3 mesicich vysazeni ovuluju 🙂

obla
29. črc 2016

Holky !!!!

Strana