Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@laura1972 Ježíš to je boží! !!! Moc moc tiše gratuluji!!!! Myslela jsem na tebe! 😉
@markiiska taky Vidim náznak 😉 moc moc držím pěstičky! Zkus za dva dny a urcite bude výraznější! !!
@laura1972 aha,tak já měla jiný,krabička se zeleným pruhem
na jednom testu začala po chvíli druhá čárka pochodovat,až splynula s kontrolní a na druhém byla,ale taky taková tenká linka.
Jak to tady tak čtu,tak nejvíc spokojených maminek je právě s testy Dr.Max. Mamatest byl pár let zpátky jeden z nejprodávanějších testů. Nevím,co se tam změnilo,ale pak že měl najednou méně barviva a nakonec čím dál tím víc holek psalo,že už není co býval a dělal falešně pozitivní čárky.Byly případy,kdy holky testovaly i své protějšky a taky měli druhou čárku,tak nevím. 😀 😀 😀
Hlavně mysli pozitivně,buď v pohodě a ono to poběží jak má.Počkej si ,až čárka bude sílit,dřív nemá smysl se hnát k doktorovi.Nechápu holky,které se tam ženou hned po pozitivním testu a pak jsou zbytečně zklamané,že není nic vidět. 😝
To je jako bych spolkla tabletku a s položením sklenice bych řekla,jak se mi neskutečně ulevilo. 😀
Držím palečky
Zkusila jsem co ukáže i ovulacni z raní moči, to jsou pokusy 😀

@kastanek87 no jo asi byla.. jenze testy ukazovaly porad stejne silnou carku 3 dny po sobe, kdy jsem testovala rano kolem 10 a pak vecer v 6 a to nebyla silna, jako videt byla normalne ale ne moc a dle navodu tedy negativni.. Bolesti jsem mela takove normal jen vcera o neco silnejsi. Dnes uz uplne v pohode... Ale jak rikam treba to vyjde priste stejne je pritel pryc.