icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
sajab
30. črc 2016

@kastanek87 no jo asi byla.. jenze testy ukazovaly porad stejne silnou carku 3 dny po sobe, kdy jsem testovala rano kolem 10 a pak vecer v 6 a to nebyla silna, jako videt byla normalne ale ne moc a dle navodu tedy negativni.. Bolesti jsem mela takove normal jen vcera o neco silnejsi. Dnes uz uplne v pohode... Ale jak rikam treba to vyjde priste stejne je pritel pryc.

ivavana
30. črc 2016

Takze ovulace probehla nebo tepre probehne? dopoledne byl pozitivni ale ted uz odpoledne ne.

ivavana
30. črc 2016

@obla tak to je super 🙂 tak sup vlitnout na to 🙂 pak muzem testovat hcg spolu :D

leymea
30. črc 2016

@sajab mozna jsi jen nezachytila silnou carku 😉

markiiska
30. črc 2016

@ivavana proběhne do 24hod 🙂

ivavana
30. črc 2016

@markiiska super dekuji 🙂 vcera jsem nesla ani do prace jak me bolelo vlevo v podbrisku, az me to prekvapilo, musela jsem jen lezet, oproti menstruaci to byla opravdu sila :D

markiiska
31. črc 2016

@laura1972 ahoj, tak co..? 🙂 jak to vypadá? já mam pocit, že něco vidím,vyfotit to nejde...spíš to ale asi jen prosvítá ta testovací čárka, tak uvidime dál 🙂

laura1972
31. črc 2016

@markiiska ahoj, ted jsem zrovna šla koukat jestli tu jsi 🙂 já tam mám slabou druhou čárku, dusík tam je 🙂 dávám fotku. Zkus taky nafotit třeba něco vidět bude. Bez blesku na denním světle 😉

markiiska
31. črc 2016

@laura1972 jéé to je krásný.vidím ho tam 🙂 tak snad bude silnější 🙂 takový dušíka nemam

laura1972
31. črc 2016

@markiiska ale zkus to nafotit prosím🙂 na světle bez blesku bude možná něco určitě vidět, jestli ho vidíš taky 🙂

jarmulka
31. črc 2016

@laura1972 no teeeeda gratulace!!!!!! Já ho nádherně vidím!!!!!!! Jupiiiiiiii!!!!!!! Kolik DPO jsi???? Tyyy jo, tak Vám to fakt vyšlo!!!!!!! No já se za Tebe radostí zbláznim 😀

markiiska
31. črc 2016

@laura1972 fakt tam nic nevidím...asi mam vidiny 😀 přes mobil nic

jarmulka
31. črc 2016

@markiiska ale já tam malickeho cosi vidím 🙂

laura1972
31. črc 2016

@markiiska já tam taky něco vidím 🙂 🙂 super zkusis i zítra? Já určitě 😉 co máš za značku testu?

laura1972
31. črc 2016

@jarmulka Moc děkuji 🙂 jsem z toho na větvi, vůbec jsem nedoufala 🙂 já se taky snad zblázním :- D S přítelem tu sedíme a nemůžeme se vynadivat 🙂

markiiska
31. črc 2016

@laura1972 to se nedivim, taky bych se nemohla vynadívat 🙂 mam dva druhy,tento women secret baby a zítra gsmamma test...určo zítra zkusím a v utery si vemu krev(pracuju na ambulanci)

laura1972
31. črc 2016

@markiiska tak ten mama test tu holky míč nechválili, prý má málo barviva a špatně ukazuje. Já ten co jsem sem dávala tak se jmenuje comfort. Měla jsem tyhle i ovulacni a byly super 🙂 krásně ukazovaly. 🙂 tak to máš výhodu, podle krve budeš vědět dřív 🙂

dasa.77
31. črc 2016

@laura1972 tak přece jen!!! gratuluji,tohle není jen duch,ale nový život 😉

laura1972
31. črc 2016

@dasa.77 strašně moc děkuj . 🙂 jsem z toho úplně na mekko 🙂

dasa.77
31. črc 2016

@laura1972 comfort 10? ale krabicka vypada jako od Dr.Max.....
za me comfort 10 stejny smejd jak mamatest - falesne pozitvni

laura1972
31. črc 2016

To je ten test 🙂

dasa.77
31. črc 2016

@laura1972 nedivím se,taky bych byla 😀 😀 😀

laura1972
31. črc 2016

@dasa.77 to jsem tu mela taky, ale použila jsem ji jen jako podklad 😀

obla
31. črc 2016

Holky, tak já to mám jasný 🙂

kastanek87
31. črc 2016

@laura1972 Ježíš to je boží! !!! Moc moc tiše gratuluji!!!! Myslela jsem na tebe! 😉

obla
31. črc 2016

@laura1972 no to nene !!! Krásná zpráva po ránu ❤️❤️❤️

kastanek87
31. črc 2016

@markiiska taky Vidim náznak 😉 moc moc držím pěstičky! Zkus za dva dny a urcite bude výraznější! !!

dasa.77
31. črc 2016

@laura1972 aha,tak já měla jiný,krabička se zeleným pruhem
na jednom testu začala po chvíli druhá čárka pochodovat,až splynula s kontrolní a na druhém byla,ale taky taková tenká linka.
Jak to tady tak čtu,tak nejvíc spokojených maminek je právě s testy Dr.Max. Mamatest byl pár let zpátky jeden z nejprodávanějších testů. Nevím,co se tam změnilo,ale pak že měl najednou méně barviva a nakonec čím dál tím víc holek psalo,že už není co býval a dělal falešně pozitivní čárky.Byly případy,kdy holky testovaly i své protějšky a taky měli druhou čárku,tak nevím. 😀 😀 😀
Hlavně mysli pozitivně,buď v pohodě a ono to poběží jak má.Počkej si ,až čárka bude sílit,dřív nemá smysl se hnát k doktorovi.Nechápu holky,které se tam ženou hned po pozitivním testu a pak jsou zbytečně zklamané,že není nic vidět. 😝
To je jako bych spolkla tabletku a s položením sklenice bych řekla,jak se mi neskutečně ulevilo. 😀
Držím palečky

laura1972
31. črc 2016

Zkusila jsem co ukáže i ovulacni z raní moči, to jsou pokusy 😀

dasa.77
31. črc 2016

@laura1972 a? co na něm vidíš? ....dvojčata 😀 😀

Strana