Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@laura1972 moc gratuluji moooc 🙂)) rekni mi, hlidala jsi ovu pomoci testu? a pokud ano tak jak jste to pojistovali? 🙂 pred pozitivnim testem, denne nebo jak? 🙂)
Hlídali jsme to přes ovulacni testy 🙂 minulý měsíc taky, ale nevyšlo to i když jsme to pojistovali denně a tenhle měsíc taky, ale bylo to víc spontánní, nebylo to takové na povel a vyšlo to 🙂
@luciasek1987 a taky jsme to ted vypustili z hlavy, minulý měsíc jsme na to moc mysleli a byli vynerveni, jestli se to povede a pak přišlo zklamání. Tenhle měsíc jsmebyli víc uvolnění, taky se zaměřili na určité věci a rady a vyšlo to 🙂 jinak pojistovali jsme to nejen při ovulaci, ale i 2 dny před a 2 dny po ní 🙂
Holky mužete kdyžtak poradit nějakou stránku kde kupujete ten gel na podporu těhu?připadně jakej přesně?
@laura1972 mne prave rekl gynekolog, ze kdyz to budeme delat denne tak nikdy neotehotnim... tak ted byl pred ovu pust .. asi 4 denni tak uvidime.. vysledek za cca 11 dni
@luciasek1987 tak ono je to asi jak u koho. Tak na tebe budu myslet a držet ti palce🙂
sylvik0000 a jak ty jsi na tom ted? Kdy budeš testit? 🙂
@luciasek1987 ahoj, kolik dní jsi po OVU???
@jarmulka krásné dobré ráno 🙂 tak jsem tu. 🙂 dneska v noci jsem chodila pořád curat. Usnul a jsem kolem 1.30 h. a kolem pul pate ráno jsem šla curat a pak kolem 8.h. ráno znovu. Tak zkusim testnout. Akorát nebude to moc slabé na test když takhle chodim celou noc curat? Co myslis?
@jarmulka dnes cca 6 dpo
@laura1972 no to se uvidí, jestli nějaká bude
@kastanek87 mě to nebaví čekat, nemysli si 😀 ale dokud nevím nic, tak je furt šance a naděje než když nebude nic na testu 😀 a já nechci lovit duchy 😀 ráno udělám test a pak vemu krev
@kastanek87, už bych testla, ale čekám na tatinka, az přijde na svacinu z práce, chce být u toho 🙂.

@laura1972 Moc gratuluji! máš už nějaké příznaky? Například bolest prsou? 🙂