icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jarmulka
1. srp 2016

@markiiska škoda, že jsi netestla... 😢 ale zítra také den 😵 ... držím vše, co mám 🙂

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka 😀 ani mi nemluví 😀 po desáté už přijede přítel z práce na svacinu, tak hned testneme 🙂 jen tak.z nudy si tady testují aspoň ovulacni test, co mi ukáže 😀 jeden mám od včera z večera a jeden z dneška a řeknu ti, ze ten pěkně zesílil, tak.jsem zvědavá, jak zesílí ten tehotensky 🙂

jarmulka
1. srp 2016

@laura1972 hoď fotóóóóóó 😀 - já se chci radovat s Tebou 😵 😵 😵

jarmulka
1. srp 2016

@laura1972 kdybys věděla, jak MOC Ti to závidím - ale v dobrém.... 😔

markiiska
1. srp 2016

@jarmulka děkuju, seš hodná 🙂 kdyžtak příště no, mě to nevadí, jen to tak trvá všechno, dny do ovu a dny do ms.....manžel pořád jak se těší a že po svatbě je mu to jedno, kdy to přijde a najednou máme po svatbě a že by to klidně mohlo vyjít až v září 😀 ale obdivuju že přiznal, že má trochu strach (že ztratí pozornost) , ale prej bude nejlepší táta na světě, tak doufám, že mi to předvede 😀

jarmulka
1. srp 2016

@markiiska to je tak krásné - to, že přizná obavy, ale i to, že se chce snažit... určitě bude super táta a Ty úžasná maminka 😵 😵 😵

markiiska
1. srp 2016

@jarmulka snad jo 🙂 no a ty seš na tom jak? koukala sem, že máš doma už jednoho chlapáka 🙂

jarmulka
1. srp 2016

@markiiska já jsem podle testů a teploty 2-3 DPO... ale nějak tomu svému tělu moc nevěřím 😕 .... já mám hodně zdravotních problémů - mimo jiné i endometrióza 😠 , takže já opravdu zázraky nečekám.... ale naději určitě zatím neztrácím 🙂

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka taky ti to vyjde, neboj myslím na tebe 🙂

markiiska
1. srp 2016

@jarmulka tak to držím palečky 🙂 to bych ti přála, aby se zadařilo, co nejdřív a bez zbytečných komplikací 🙂 taky mam zdrav problemy, ale doufám, že to těhotenství moc neovlivní 😒

jarmulka
1. srp 2016

@markiiska moc děkuji....

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka @jarmulka tak tady je ten vcerejsi a dnešní 🙂 kdybych možná nebehaka v noci každé tři hodiny curat, byla by určitě silnější. Tak zítra zase testnu a snad ještě o něco zesílí 🙂 dneska o něco silnější je, než včera co myslis ?

laura1972
1. srp 2016
leymea
1. srp 2016

@jarmulka jj uvidim podle dnesniho testu 😉

jarmulka
1. srp 2016

@laura1972 krásné!!!!!! No - má se u Tebe dobře 😵 😵 😵 😵

terka228
1. srp 2016

@jarmulka to určitě neztrácej....ségře kvůli endometrióze říkali, že nebude mít asi děti a jestli jo, tak hodně mladá a je jestli "dá Bůh" ....Dnes je jí 40 let a má děti 4 😀 Dokonce před 2 lety čekala 5., ale prý už by to fakt nezvládli, tak už do toho nešli.....takže kvůli endometrióze to fakt nevzdávej 🙂

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka děkuji 🙂, že to trochu zesililo?

leymea
1. srp 2016

@laura1972 na to jak je brzo, tak mas opravdu krasny carky 🙂 ze by dvojcata? 😀

jarmulka
1. srp 2016

@terka228 nevzdávám 😵 .... ale děkuji moc!!! Já toho mám více... nemám jeden vaječník, jeden vejcovod, z druhého vaječníku mám jen kousek, mám zúžený průchod vejcovodem, co mi zůstal atd atd... mám toho dost... ale naděje 😵 - víra máááá 😵

jarmulka
1. srp 2016

@laura1972 ano 🙂

terka228
1. srp 2016

@laura1972 Na 10DPO jsou čárky nádherné...opravdu hodně silné.....jestli tam nebudou dvě ???? 😀

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka do diky moc 🙂

laura1972
1. srp 2016

@terka228 no snad ne 😀 i když jak už jsem psala tedy, přítel v rodině dvojčata mají 🙂 ale nám stačí jedno 🙂 i když nejsi první, přítel to někde četl taky 🙂 ten ještě nepopsany druhý test je 11DPO.

leymea
1. srp 2016

@laura1972 jsem zvedava kolik mas v brisku mimisku 😀

laura1972
1. srp 2016

@leymea no už to tady před chvíli napsala @terka228 holky jen blbnete 😀 😀

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka @jarmulka kokni na ty ovulacni včera večer a dneska 😀 ten horní včera a ten dnešní pod ním.

jarmulka
1. srp 2016

@laura1972 Ty jsi je dělala celou dobu, viď??? Každý den tuším... a psala jsi, že Ti úplně čárka vymizela a potom se zase začala objevovat??? Viď??? Na tohle ale já nemohu ,,sázet,,. Protože já minulý měsíc den a půl před MS fakt krásný dvě čárky na OVU testu a šup MS byla tady 😀 ... každopádně Tobě ještě jednou gratuluji a přeji jen to NEJ 😵

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka co ty na to? 😀

markiiska
1. srp 2016

@laura1972 to je kráááása 🙂 supeeer a moc moc gratuluji, at je mimísek(mimísci 😀 ) v pořádku

laura1972
1. srp 2016

@jarmulka no každý den, chtěla jsem vidět, jak tu psali holky, jak byli nakonec tehu jak jim ovu testy silily a před ms měli na ovu dálnici 😀

Strana